The bitch is back

Var ett tag sedan jag var inne på den här bloggen, men kände att eftersom Julia inte bloggar längre, så kan jag inte blogga på "mybetterhalf" för jag kan ju inte blogga utan min bättre hälft där. Btw så saknar jag henne som en jag vet inte vad, gnu, ko, antilop you name it. Har inte träffat människan på EVIGHETER!! :(((
Det som har hänt sedan jag sist blogga över huvud tager är väl i stort sett att jag blivit frisk och börjat jobba igen. Är även i slutet på min körkortsutbildning peppar peppar.
Ska även börja med mina promenader som så småningom ska bli joggingturer och springturer, men man måste börja litet. Skulle ju börjat för några månader sedan (!!) men så kom det skola, körkort och sjukdom ivägen och nu blev jag ju sjuk igen så inte mycket bättre på den fronten, men nu när jag är så gott som frisk bortsett från min allergi så ska jag fasen ta tag i det på riktigt! Börja lugnt. Men mycket. Det är så det får bli, ska försöka att komma ut varannan morgon eller kväll. Så ska vi se att även jag kan komma i form.. hehe. Eftersom jag ska börja lugnt så har jag laddat ner ljudböcker, för tänkte att det är så mysigt att lyssna på medan man går, för om jag har up-tempo låtar så vill jag ju springa, även om min kropp inte orkar det. haha.
Annars i helgen så står jobb på schemat, men ska även försöka få in lite saker på eftermiddagarna som en tripp till bergsslussar och så utgång med. Vi får se vad som hinns/orkas med helt enkelt!
PUSS! / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback