So, what do ya think

Klockan är 05:40 och jag har redan varit vaken i 40 minuter. Fan inte okej. Måste åka med tåget halv 7. Skönt.
Jag sitter förövrigt här och laddar upp med te. Min näsa kan. inte. sluta. rinna. Vilket inte känns som ett bra tecken då jag måste både dansa och sjunga idag. Aja, det försvinner väl under dagen. Lagom tills allt är slut. hee.
Nej, ska fixa det sista och sen GÅ till tåget.. hhhhhh. Kan inte ha cykeln på stationen ikväll då jag inte kommer hem fören sent inatt. Vi ska fira att vi överlevde auditionen genom att köra utgång på puls. hehe.

panic

Audition imorgon. Till Musikalen! SOM jag har varit sjukligt taggad till sen typ. Första dagen i ettan?
MEN NU! När det verkligen gäller, så är jag så jävla opepp att jag svimmar! Började öva monologerna igår! Började sjunga låtarna ordentligt FÖRRA VECKAN! gosh.
Kommer väl att bli ensemble.
Men vad gör väl det om 1000 år?
Sjukt nervös är jag i alla fall.
Öva igenom allt en sista gång, sen sova.

Jag minns ditt svar

Going crazy och uppdaterar ennu en gång idag.
Tog mig en skön powerwalk förut, dock bara på 40 min. Men hade inte mycket tid på mig då jag skulle träffa Becca för en onsdagsfika halv 6. Det var otroligt trevligt att sitta och prata ut om allt man hade på hjärnan!
Nu sitter jag här med brun gegga i ansiktet och hoppas på mirakel. Min hy har varit fetare än fetast den senaste tiden! Så nu jäääklar. Den stinker dock, jag försöker intala mig att den luktar choklad och alltså luktar gott. Men sanningen är att.. det gör den inte..
Denna har jag på mig, har prövat lush ansiktsmasker innan, då prövade jag en annan sort. Men den här lät rätt bra, haha! Kostar 100 kr och räcker jättelänge!

Confusing

Jag var och hämtade mig ena bror på skolan idag. Då hämde det som jag fruktat ända sedan mina bröder föddes. Jag förvirrade massa barn. Jag är ett förvirrande objekt i deras liv.
Eftersom mina föräldrar skillde sig när jag var liten så har jag två familjer. Det kom sig för ca 7 år sedan att både min mamma och min pappas nya blev gravida och födde barn samma år. Så nu går mina bröder i parallel klass med varandra.
Så när jag idag skulle hämta min ena bror, så träffade jag min andra bror också. Deras kompisar frågade mig vems storasyster jag var och då svarade jag "jag är Loves och Williams storasyster" hur då? Fick jag som svar... För det är ju konstigt att två av deras kompisar har samma storasyster men är inte släkt på något vis själva... Ja, det är komplicerat till och med för mig.

Säg att du menar, och vill mig väl. Håll mitt hjärta håll min själ.

Förnyade min header lite, alldeles själv. Sjukt stolt.
Brukar alltid blogga mycket flitigare när jag har förnyat lite i bloggen.
Skulle blogga ännu mer om blogg.se skulle kunna skaffa en android app också.
Jävlarna bara favoriserar iphone.. Sucks.
Skulle kunna blogga, hela tiden.
Skulle vara grymt.
Alla skulle bli så irriterade av att det skulle svämma över med inlägg här.
Men ICKE.
än i alla fall.
Förresten. Dessa saker vill jag ha i min garderob nu. Byxorna finns visserligen redan där i. Men ändå. De andra sakerna dåå. Fatta vad snyggt med skinnbyxorna, den rosa skjortan, pumpsen och den ursnygga svarta väskan...
Högst upp på inköpslistan står i alla fall en stor svart väska. Mina stora väskor är trasiga. BÅDA TVÅ! Förstår inte hur jag överlever. Jag har hittat en på accent som nog får bli min. Men den här på bilden är ju sätt nice. Från modekungen. Dock. Kostar den närmare 1000 kr. Vilket inte finns i min budget just nu. Får bli en annan gång!

rockar religionen.

Och huvudvärken fortsätter. Så är hemma idag, men en kopp kaffe och en timme tog det mig att skriva klart religionsuppgiften som ska lämnas in på fredag, känner mig rätt grym. Nu ska jag bara räkna lite matte... och öva på både sånger och monologerna inför auditionen till musikalen som är på fredag! Typiskt mig att inte ha börjat. Dock så kan jag den ena låten redan och den andra ska jag bara sätta texten på sen är jag gold. Men monologerna. Tror jag har valt, eftersom de är ihopsatta från olika repliker i musikalen så är det endast två stycken som jag förstår mig på överhuvudtaget såå, det blir nog dom. hehe. Borde ha övat på mina otroligt snygga dansmoves med. Men fan, något måste man ju ta som det kommer?
Lite humor på detta och ett perfekt blogginägg är på sin plats. asså, hahaha bilden..

dunk dunk dunk

Mitt. Huvud. Sprängs.
Tur att Karin är ett geni på att göra spellistor så.
Here you go.
ALLA ska få njuta av din spellista Karin.
knokktalkk untz
bästa namnet med.

note to self. köp smycken



Happy puppy!

När allt känns tungt, när jag känner att jag inte kommer att orka skolan. Även fast det är sista året!
Då blickar jag frammåt och ser hur mitt schema kommer se ut i period 3. Från och med sportlovet. Älskade, älskade period 3!
Som alla vet. Mentorstid. Ingen riktig lektion, egentligen.

I won't say it no

Är så jävla trött. Vet inte vad som hänt! Men sover hur-mycket-som-helst! Jag förklarar mig även som den smartaste människan på jorden! Har inget tågkort, för att jag inte fått något resebidrag.. Ringde kommunen igår. De var lite lulliga, men min ansökan hade kommit bort med posten.. hehe...  Men fattade inte OM dom skulle sätta in pengarna på mitt konto så fort som möjligt, eller om jag skulle få dubbelt nästa månad?? SÅNT irriterar mig. Aja, får väl låna pengar av någon så länge... suck.
På tal om pengar, så skulle jag behöva uppdatera min höst garderob ytterligare... SUCK! Har 2 stilar jag vill gå klädd i i höst... DET suger måste jag säga.
Det här är den ena stilen... Lägger utt ett "kollage" med den andra stilen nästa gång jag får alldeles för lite att göra!

But i would never do you wrong

Sitter här, eller snarare ligger,. Min mage painar ur... Dör lite. Men annars då? Jaa, det flyter på. Ska inte till skolan imorgon, vilket suger.. Men vill man inte riskera att smitta hela klassen med magsjuka eller what ever det här är.. Tror inte det är magsjuka, är 98% säker på att det är magkatarr.. Och då behöver jag bara chilla lite..
Så imorn blir det chill, kanske en promenad eller två..
Sen på lördag ska jag till Bella och fira henne, i Norrköping, ska dock ta bilen så det blir inte så jobbigt! Måste bara ringa och fråga pappa om jag kan låna en utav deras bilar... hehe. Ska förmodligen skjutsa hem endel folk därifrån också så att då behöver jag en bättre bil än mammas, för den är så nedrans trång i baksätet! Suck.
Aja, nu blir det FÖRSTA avsnittet att 90210 för den här säsongen. Nu drar allt igång igen. Mitt serienördande! hehe.

oj, vad är et där för en glänsande själ?

Sitter här hemma hos Tobbe alldeles ensam! Han drog iväg för tt kolla fotboll. Bra att han har vänner till det, så jag slipper kolla på den där jäkla sporten! haha.
Men, bara det att,.. jag är uttråkad. hehe.
Så då bloggar jag,
För Karin tycker jag är dålig.
Snart, närmarebestämt imorgon, börjar jag och mirjam med vårat projekt! Vi ska sätta upp Hampus eller HIV, som inte är en föreställning om själva HIV. Som Jin tror... Utan det är en föreställning som är menad att ta bort och spräcka hål på alla fördommar om HIV! Vi måste bara modifiera manuset lite. Så att vi får våran egna lilla touch på det! hehe.
Aja, nog om det, eller inte riktigt än. Om det är någon i ettan eller tvåan som läser detta (troligtvis inte... men ändå!) Så kommer vi ha öppen audition någongång nästa vecka. Förmodligen torsdag! Håll utkik efter lappar på lennings!
Så,lite smygreklam så här på onsdagskvällen!
Eeeeeh, Till dig Karin så ger jag dig detta.
HAHAHAHA

Mupparnaskonungs återkomst

Igår hade vi studiedag vilket var skapligt skönt! Dock ägnade jag hela dagen åt matte c ... Fuck, ångrar lite att jag valde den!! Skulle hellre vilja läsa engelska c .. Men matte ser bättre ut i betyget och ger en bredare behörighet så, engelska kan jag läsa senare. Bara för att jag vill.
Jag ska snart bege mig ner till tåget, åker bil idag! Har fortfarande inte riktigt fattat att jag kan låna bilen och åka vart jag vill när jag vill... ofattbart!
Har redovisning idag med, på ett ämne jag inte läst in mig på sedan mars april? Maj kanske. Men ändå sjuukt länge sen! Mirjam och jag ska nöta på tåget, hehe. Ja annars då, hoppas denna dag går jäkligt fort för jag tycker det ska bli så himla kul imorgon på "finalen" av våran nollning!!
Cya!
Jag lyckades få till några seriösa bilder på mig själv idag, haha! Inte så lätt. Var femte bild ser ju ut som mupparnaskonunga återkomst!!
Typ så. Aja, bilen kallar!

Nollningsvecka

Nu har nollningsveckan ÄNTLIGEN börjat!! Egentligen började den igår, men då orkade jag inte skriva! Men nu har den i alla fall satt igång. Tror faktiskt att ettorna har kul, trots att vi sprutar ner dem i vatten, tvingar dem att buga, hoppa och springa. Det gulligaste är derat outfits de tilldelats denna vecka! En t-shirt med en nolla både fram och bak med tillhörande foppatofflor, flipflops eller andra fula plastskor! Och sen såklart den klassiska nollan i pannan!
Det roligaste kommer på fredag, men skriver inget om det här än! Man ver ju aldrig, min blogg är ju sååå jävla poppis.

Klagomål.

Har fått lite klagomål på dålig uppdatering... Så nu lägger jag upp en halvdålig photobooth-bild på gårdagens båda "outfits"
Första (den jag visade mig i utomhus)  //linne&skjorta-h&m//knästrumpor-bikbok//shorts-Levis//halsduk-Åhléns//
och den lite mer bekväma som jag har på mig i stort sett alltid när jag är hemma, hehe. Min "onepiece" från in1. Alltså ingen "riktig" men fan så skön ändå!
Btw imorgon smäller det! Kommer bli en utav de roligaste veckorna i 3an!