Ny mobil?? näääää, -.-

Det här är min mobil.
Den är inte så hel längre, tycker folk. Folk tror inte att det kommer hålla i längden...
Min mittknapp är borta. poff!.
Min skärm är fylld med damm, innuti ja. Plus att den flagar typ... ömsar skin?
Mina fina cplås till mobilluckan är borta, varav ett jag eldade upp (av misstag, jag tappade den i elden! true story)
Sen är min mobillucka förövrigt av, nästan helt på mitten.
Sen så har sony ericsson pluuppen på baksidan, ni vet den gröna, fallit av.
Ett hörn på telefonen saknas, typ...
Det står inte längre sony ericsson på framsidan av telefonen, utan bara ericsson. Lite coolare än alla andra.
Alla knappar har nagelmärken, välanvänd.
Jag säger, whaaat vadå ny telefon? Att den stänger av sig stup i kvarten gör väl inge??

konserter.

Imorgon ska Karin, Belinda och Desse gå på hoffmaestro. Ett cp bra band. Sen ska dom festa. Yes.
Själv ska man inte dit, för man har inte råd. Själv ska man gå på musikklassernas vårkonsert (Y) Inte så cp bra kanske. Men det ska blir kul! Ska ju faktiskt gå med massa söta människor sen får jag ju se alla gamla musikklassare eller gamla är väl vi... men aja skitsamma! Kul skare bli, kanske inte lika som hoffmaestro. Meeeeen nästan.. typ ! hahaha love it

Musiiik

Spelade upp på musiken idag. Det var fett läskigt. Han bara kom in och sätt dig. Där står EN stol, MITT i rummet. Mitt i det STORA rummet ska jag tillägga...
Såhär såg de ut. Stolen är den där mosade myran i mitten och min musiklärare är det svarta lilla kluddet...

Veckans bejb!

Denna veckans bejb är Evelina min skrutt. För hon är hemma och jag har längtat efter henne sååååååå mycket!! Hon är lovley!

vårenvårenvååååren!!!

Så nu har jag även en ny header, paint, åter igen! Love it!

Tiden är dum...

Inatt ställde vi om klockan... Alltid när tiden krånglar och hoppar över en timme eller hittar på en ny timme så kan jag inte sova. Inatt vaknade jag 6, eller 7... What ever...
Jag somnade nog inte om fören 8, eller 9... Jobbigt var det iallafall!!
Vi är iallafall en timme närmare sommaren! Tjohoo!

Jag hade en gång ett liv... sen sa ngn jävel åt mig att skaffa facebook.

Det är ju iallafall bra att någon förutom jag och Jessica tycker att vi är coola...!!
Jag Menar, jag blir itne med i så många grupper på facebook?? Den första är iallafall klockren och de andra är bara skapade för mig... För det är sååå true!
Btw så finns det en facebook grupp som heter precis som detta inlägg gör... Så ni vet.

Veckans bejb!

Denna veckans bejb blir min lilla syster, bara för att hon är så underbart söt mot mig och har sådant tålamod med att jag nästan aldrig är hemma hos henne. Jag älskar henne mycket! <3

felfelfelfelfeeeel!!

Idag är det förövrigt dating in the dark på tv, har ni sett det någonsin?? Helt brutalt fel, egentligen! Killar och tjejer på går på x antal dejter med varandra, i totalt mörker. Efter x antal dejter är det dax att se varandra. Men det är bara en i taget som år ljus på sig. Så man ser inte den andra personens reaktion vilket kan vara jobbigt.
En tjej började gråta för att hennes kille var så ful sist jag kollade..
Sen så ska båda göra ett val, om de vill fortsätta dejta personen eller inte. Vill man dejta den så ska man gå upp på en balkong annars ska man bara gå därifrån. Om man går upp på balkongen och den andra bara går så sen personen på balkongen sen dejt gå utan att kolla tillbaka.
Sjukligt fel!!!
Sen är det ju desperate också!! wiiie! hahaha.

Ibland fungerar inte hjärnan som jag vill och ibland fungerar den inte alls, då finns det inget mer att göra än att dunka huvudet i bordet och skita i allt.

Jag är mega trött! Verkligen. Har word på min dator nu, äntligen!! Fick ladda ner det för jag kan ju inte sätta in skivor i min dator så skivan jag fick låna av mamma fungera ju inte, smart.
Men nu har jag word 2010 ifall någon skulle råka bry sig. haha. Aja iallafall så skulle jag skriva en extra grej i manuset till min stora grupp, men det har ju inte gått och nu insåg jag att den delen antingen ligger hemma hos mamma eller kvar på dud. Smart tjej åter igen.
Svenska novellanalysen ska lämnas in imorn, den ligger deffinitivt hemma hos mamma, färdigskriven (för han, såklart) men vill ha den data skriven och mailad, så det får jag väl fixa imorgon. stressad tjej, eller nä men aah ni fattar...
Ibland fungerar inte hjärnan som jag vill och ibland fungerar den inte alls, då finns det inget mer att göra än att dunka huvudet i bordet och skita i allt.

Havrefras <3

if you wanna take control, of sugar and cholesterol.
Havrefras is what you need to get you up and on your feet.
Whole grain oat is good for you, you get energy and fibres too.
With havrefras you'll eat your way into a new and better day.
You need a whole grain start, to get a strong and healthy heart.
With havrefras you're on your way and ready for a great new day!



Bästa reklamen!!!

ibland så.

Jag känner mig ganska cool. Jag gör det. Sån är jag, jag är en människa som kan känna mig cool och sedan några dagar senare känna mig som värsta losern. Ful och äcklig. Men nu är jag cool, cool och snygg.


svettis, really?

Gjorde ett friskis och svettis pass idag. Fy faaasen vad jobbigt det var men ack så roligt! Mirjam och ja ska börja nöta nu. Yeeah. Ska försöka komma någorlunda i form. Haha!

Johan = trädgårdstomte/nalle björn

Börjar 12 imorgon, ska sitta och kolla på 9or när de gör intagningsprov! yeey! Det ska bli fett kul. Sitta där och mobba dem och försöka lura i dem att Johan är världens läskigaste person (som jag trodde när jag gjorde intagningsprov..... hääh) För er som inte vet är Johan min mentor, han ser ut som en trädgårdstomte och är lika snäll som en björn! Han kan även allt i hela världen, han kan lösa alla problem med sin magiska trollstav. Lovar att han har en sån, som harry potter...
Iallafall ska sova bort min fruktansvärda huvudvärk!

touch a boob

Imorgon är det touch a boob day!
Like it.

Veckans bejb!

Det är en person som gör min vecka ganska speciell. And i love it!
Denna vecka är det Karin. Know it! So badley!
Karin är hon i mitten, my love!

SOLEEEEEEN <3<3<33<<3<3<3<3<3<3<333<3

Jag vill gå ut i solen, det är underbart fint väder!!
Men vad gör man ute när man är helt själv?? Skit trist... Promenader i tystnaden är det värsta jag vet. Ska jag promenera ska det vara med någon jag tycker om! That's the way to do it...
Om jag drar ner på stan slösar jag bara pengar jag inte har och jag har lovat mig själv att inte åka till Tobbes skola denna vecka... Var där way to much förra veckan! Haha... Sug. Alla på den skolan måste tänka "wtf?? Hon går inte här... Inge liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv!!"
Jag gillar inte när folk har sådana tankar om mig! Haha.
Aja, jag glor väl film och väntar på att tobbe ska komma hem så jag kan ta en promenad med mening hem till honom!
PUSS PÅ ER!!
Det är inte långt kvar till sommaren nu..............

underbart värdelöst

Ae idag har varit en värdelös dag. Menar verkligen det. Men värdelösa dagar äger ibland. Det är liksom skönt att bara ligga i sängen och kolla på himym... Som jag btw längtar som ett as till jag kan se femte säsongen!!!!!
Ska försöka hitta den på internet.... (A) Laglig tjej.
Kollade även på desperate housewives avsnittet jag missade i tisdags (!) Gillar inte att missa det, hela söndagen blir ju uppbokad då. Eftersom jag inte orkar hitta på något medan jag väntar på att reprisen ska börja (16:40)
Men det är det värt!

Irriterad tjej

Spotify: Jag fungerar inte när du är offline
Jag: Nä vet jag väl därför är ja inte offline så starta!!!!!
Spotify: Orka
Jag: Lägg-av-nu-vaaaa!!
tre år senare...
Spotify: Okeeejdååååååå....

estet mys

Här sitter jag , ingen musik på . Än. Med tända ljus och gott te!! Ska nog hämta kladdkakan jag bakade förut! eller iallafall en bit, eller två... hmm haha!
Ser det inte mysigt ut?? Jag vet att min kamera i datorn inte tar de bästa bilderna meeeen ville bara att ni skulle få liite koll på mys stämningen i mitt rum just nu! Haha
En sak jag tänkt på. Det är att jag inte ser ut som en estet. Även fast jag är en alldeles självklar estet, jag går liksom estet, degeer, teater... Det brukar synas, på de flesta. Men jag är en utav de personer som det INTE syns på... Det ska jag ändra på. Eller iallafall i en vecka, nästa vecka ska jag låna till mig och få förslag på massa estetiska outfitts. Sen veckan efter det smäller det! Då kommer esteten fram!
Med estet menar jag snygg estet, asså snygg stil. Inte emo estet som det är i K-town där jag bor...

Farmor!

Idag har jag varit hos min underbara lilla farmor med Tobbe! Hon bjöd på underbar mat, som alltid! Farmors mat är bästasterastaste som finns!!

Sen bjöd hon även på mycket prat och glass med jordgubbar. Mums!

Nu sitter jag hemma hos Tobbe och ser fram emot min underbara sovmorgon imorn! haha. Älskar't!

KRISTINA BÄST I VÄRLDEN!

Jag tröttnar aldrig, en dag står du på världens största scen! ♥

Skolan är inte jobbig när den är i skolan.

Ännu en ny veckostart. En måndag. Men det braiga är att jag inte alls har ångest för att gå till skolan, nej tvärt om! Jag längtar nästan lite... Det är konstigt däremot!
Men veckorna har en tendens att gå väldigt, väldigt fort! Undrar om det är för att jag faktiskt har så himla roligt i skolan?
Hemma så får jag känslan av att skolan bara är jobbig, men när jag tänker efter så bryr jag mig inte när jag väl är där! Det är bara när skolan följer med hem som det blir jobbigt, läxor och prov! Nej usch... Men nu har vi inget sånt denna vecka!
Fast jag har tappat bort mitt bibliotekskort.... Det suget!

Idag är dagen då dagen är bäst!

Idag känner jag mig trygg. Trygg i mitt liv, mina vänner och mitt utseende.
Jag älskar sådana dagar! Jag verkligen älskar dom. Jag kan göra vad jag vill, se ut hur som helst och bara inte bry mig! För jag trivs så jävla bra med den jag är!
Det är underbart!!
Därför kommer här lite bilder att avnjuta!
I'm telling you, today is the best day!
Föresten har ni hört låten Alice med Avril Lavigne??

Alice !!

Alice i underlandet var helt underbar! Jessica fick bli mitt sällskap, vilket jag var glad över för hon är bäst! hahaha.
Lovar jag satt i bion med mina 3D glasögon och jag var som ett litet barn, jag hoppade nästan i stolen och skrattade och skrek. Jessica trodde nästan jag var dum i huvet haha! Men det står jag för. Filmen var så underbar, gullig och fin och rolig!
Tim Burton är ett geni.

Kristina mellannamn Issa

Det här är Kristina.
Kristina sjunger underbart, fucking awesome!! Jag älskar henne. Var och kollade på henne idag i musikenshus när hon tävlade i musik direkt akustiska delen. Och självklart gick hon vidare.
Jag vill höra din röst på spotify Kristina!

Bio, i hope

Idag hoppas jag på att det blir bio. Alice i underlandet! Måste, måste, måååste se den!! Ska se den i K-town såklart där det finns 3D bio! hahaha Norrköping sucks !! hihi
Måste bara hitta någon att gå med! hah!

SVAN?!?!?!

Idag åkte jag ensam till skolan. Började 12. Sen när jag kommit till Norrköping sätter jag mig på spårvagnen och (plankar) upp till skolan.
Sen ska jag ha idrott så jag tänker att jag behöver ju inte gå in i skolan, det blir ju bara omväg! Så jag går runt och när jag kommer upp till promenaden så står där en fucking svan!!! Jag skojjar inte.. En svan står där... Den var as stor...
Sen jag var typ 8 har jag varit livrädd för svanar så jag får ju panik, står typ 3 meter ifrån den och halvskriker "Det är en fucking svan!!!"
DÅ börjar den gå emot mig, fäller ut vingarna och fräser! Den stannar inte utan den fortsätter gå emot mig... Då ringer jag Sally och säger typ såhär "Det är en fucking svan!!!! Den jagar mig, jag dör den vill äta upp mig!!!"
Sally hörde typ såhär "iiih aaaah!!! Den jagar mig iiiiihaaaaaaaaaah!!!!"
Jävla svan...
Så här var det... Fast svanen var lite större... Och hade vingarna ut fällda... Sen så säger den morr inte movv som det ser ut...

update

Sovmorgon idag. Idrotts prov sen. Efter det blir det mega plugg med matte!! uschusch!

Jag tar det.

En sak jag hatar, det är när folk jag älskar mår dåligt. Näär folk som är så underbart fina mår så dåligt att de inte vet var de ska ta vägen. Då vill jag bara finnas, jag vill byta med mina vänner. Ta deras må dåligt så de kan må bra. Det spelar ingen roll om jag mår dåligt. Så länge de mår bra.
Det är det ända som betyder något.

Min hjärna och jag <3

Rolig dag, Var i Linköping. Gick på biblioteket och två museum. Sen åt jag på subway och pratade en jäkla massa sex med mina underbara vänner! haha! Älskar't!
Sen tog det ett tag innan jag kom hem också! Första tåget inställt. Andra tåget försenat med en halv timme.... Sug säger jag bara! Tur att man har humor.
Imorgon har jag idrotts prov. Bra att man har pluggat. Ligger och läser i boken nu...
På tal om bok! Jag ska skriva ner alla mina drömmar. Boken ska heta "mina hjärna och jag". Haha! Underbart kommer det bli.

Sally mellannamn Kalered!

JAG ÄR MED I SALLYS BLOGG!!! FÖRSTA BILDEN TILL OCH MED!!! BARA FÖR ATT HON ÄLSKAR MIG LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅVAR!!
Ae men allvarligt, Sally är fin finare finaste människa! Love henne! Kärlek på hög nivå! Sally makes my days ♥

visste det fan!

Fick nyss reda på en sak. Misstänkt länge. Nu fick jag svar... Karin...

Tv:n ? Ae

Desperate housewives alltså! ♥ Älskart, så klockren serie! Finns ingen bättre. Lovar!

Kollade även på den nya serien med Cortney Cox! Guuuu' va rolig! Jag dör! Nu förlängs min tv tid liiite... Eftersom jag annars BARA kollar på Desperate och Grey's..
Jag är inte en sån person som bara nej men jag sätter igång tvn eller åååh alla serier som jag måste se och följa! (undantag för Desperate och Grey's och nu även cougartown)
Jag är mer den här, oj vad tyst det blev, och ensamt. Jag sätter igång tvn för att få lite sällskap... Jag menar när jag pratat klart med telefonen och datorn... haha!

är det fruarna eller jag som är desperat??

Haha asså idag har desperate housewives premiär. Eller det börjar igen efter uppehåll. Så då sätter jag igång tv:n på övervåningen och bara nej! Den fungerar ju inte!! Och tvn på nerdervåningen var tvn upptagen. Vad gör man då??

Jo man går hem till sin underbara pojkvän och snor hans tv!

Disney nörd <3

Sitter och lyssnar på disneylåtar på spotify, har snott listan av Alex, så jag länkar hennes blogg som tack!
DISNEY ÄGER! Love it! Här är iaf listan! hihi

G'natt

Nemen kolla nu... Jag har suttit och finulat som faaaaaasen och nu har jag fått tillbaka min meny högst upp... har även gjort liiite andra ändringar!
Nu ska jag sova, soft dag imorgon... Såklart. haha! EoS på morgonen (om jag kommer fram med tågen som inte går..) Sen har jag svenskprov, sen slutar jag och då åker jag hem och sen kommer jag befinna mig på coffée house och plugga matte! mys...
G'natt

skoola

Sitter i skoolan, dunkar musik... Det snöar. Hade bästa avslappningen på sceniska gestaltningen! Nästa veckan börjar period 3. Då ser mitt schema ut såhär!


Älskar mina torsdagar! Mums... Såhär kommer jag leva resten av 1:an... Me like! hääh..