making plans

Idag har Tobbe, jag och min bror lördagsmys. Vi äter godis och chips och kollar på dumbo. Riktigt mysigt! Mamma och Bruno är på bröllop ute i östravingåker, så det blir till att hämta dom i natt, eller ja Tobbe får göra det, jag lär sova då. Är så j*vla trött!!
Sitter även och kollar lite på vad jag skulle vilja göra efter gymnasiet. Tror jag har mina aningar vart jag vill ta vägen. Men vi får ju helt enkelt seee! Det är ju nästan ett år kvar!

inone

ÅH! KOLLA, vilken mysig "onepiece" jag beställde idag! Tobbe beställde också en, fast en blå/vit randig! Gaaalet vad skönt de kommer va, kan se mig själv i höst ihopkrupen i soffan i den här. M-Y-S-I-G-T. Jag vet att jag sagt att onepieces är det fulaste som finns, jag står fast vid den åsikten, men jag behöver ju faktiskt inte sätta min fot utanför huset med den där på!
Beställde denna från in1, de hade ett bra pris och så gillar jag att den är riktigt baggy.
Min höst/vinter är räddad!

Frida Grahn

Den absolut bästa bloggen just nu, utan tvekan.
Frida Grahn

And if you see my reflection

Sådär då var min första dag på mitt sista år på gymnasiet avklarat! Känns riktigt skönt att ha börjat, faktiskt! Vi gjorde visserligen inte så mycket, utan bara planerade hur vi ska "presentera" oss för ettisorna på fredag. Vi kom på ett sett, lite halv töntigt, men fan vad kul vi hade när vi planerade. Vi är ju en lite halvtöntig klass.. Men vad gör det när man har kul?
I alla fall sen hade vi teater i ca 20 min och sen slutade vi, hard work work. haha. Imorgon går vi enligt schema och då slutar jag väl vid 3. Sen på fredag ska vi planera våran nollning ordentligt. Hehe. Så jävla grymt kommer det att bli!
Köpte nya skor idag med, igen. Min mamma tycker att jag köper alldeles för mycket skor, undrar vart hon har fått det ifrån??
Lace up shoe
Dessa skönheter följde med mig hem idag, från din sko. 399 kr, som hittat!

KÖRKORT!!

FASEN VAD SKÖNT! Som en stor sten som försvunnit ifrån mina axlar! Snacka om absolut bästa sätt att avsluta sommaren på! Helt gaalet vad skönt det känns! Nu kan jag tuta och köra utan någon som sitter bredvid! Soft.
Imorgon far jag till skolan med, får se bara när vi börjar. Min koll är som vanligt noll. haha.
Såhäääär glad blev jag när tjockisen sa att jag klarat mig! whoopwhoop!

This fall

Sitter här än en gång i regnet och kollar på Glee. Skolstart idag men jag strejkar! haha nej, men har körlektion klockan 14.40 och skolan börjar klockan 13.00 sååå, känns lite ovärt att åka till norrköping för det. hehe. Men måste till banken idag för att betala in en grej och fixa lite inför MIN riktiga skoldag. hehe.
Mitt schema för i höst. Eller i alla fall fram till höstlovet då schemat ändras.  Inte helt fel.

MDKN

Två snygga t-shits ifrån modekungen, får se om de klckas hem när min lön kommer. He-he.

Två outfits jag tänker satsa på i höst.