Life unexpected

Har haft en sån där meningslös dag. Tobbe har spelat sm hela dagen och jag har inte orkat hitta på något med någon annan så då har det blivit mycket serie tittande och sängliggande.
.
Vankade även och tänkte fan vad länge jag sovit, sen drog jag tillbaka klockan en timme och somnade om. Skönt.
.
Men om ca 2 timmar kommer Tobbe hem och då har jag planerat en massa mys, tända ljus, fin musik och bara allmänt myspys, kanske ska baka något med? Kan man göra det klockan 8 på kvällen? Jaa, klart man kan. Det ska jag göra! hihi. (Bra att jag ställer frågor och svarar på dom själv...)
.
Men då ska jag väl gå och komma på vad jag ska baka då! Hihi.

Masquerade

Jag är helt kär i the vampire diaries, ville bara säga det.

Tvång till reflexväst...

Ja jag säger då det!
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8029646.ab
För man kan ju inte sluta stå vid vägkanterna och sälja sex i stället?

Wish me luck!

Ska inte och ha mitt föraktade samhälls prov nu. Jag satsar på G minus. wish me luck!

Sov då!!

Bra att jag lyckats vända på dygnet de två dagarna jag varit sjuk. Har ju haft som ett litet mini lov, eftersom jag inte var i skolan i fredags heller. Gissa om det varit skönt? Galet behövligt i alla fall!
Så nu har jag bara imorgon, torsdag och fredag sen är det lov på riktigt och då kommer världens bästa Evelina hem ju! Galet vad jag saknat henne!!
.
Imorgon ska jag va med Tobbe, får se vad vi hittar på hade ju lovat att bowla med Mathilda och William idag men var sjuk så det blev inte så. Så kanske kan ta det imorgon, återstå att se.
.
Nu ska jag försöka sova i alla fall... Till en bra film, serien jag börja kolla på när jag var sjuk fungerade inte, eftersom den är för bra.
Night.
Inte helt hundra, men glad ändå

emotionell

Jag är glad, otroligt glad, jag är sjuk men samtidigt sjukt glad.♥
Jag har en underbar pojkvän
Världens bästa vänner
En familj som kommer älska mig vad som än händer
Jag måste bara komma ihåg det.

Skönt

Skönt att jag gick och lade mig för tre timmar sen men fortfarande inte har somnat. Skönt att jag är sjuk så att jag missar världens halloween fest imorgon... Allt är rätt skönt just nu...
Har planerat B&J, film och gärna något annat onyttigt! Plus lite äckligt plugg med som jag egentligen inte kommer orka men måste ta tag i eftersom vi har prov på onsdag och jag inte förstår ett skit!
Nu ska jag ligga och stirra i taket ytterligare några timmar.
Godnatt.

Helt onödigt, igentligen

Jag är sjuk, härligt. Dör lite. Tobbe är min medicin älskar't.

It girl

Jag har börjat spela ett sånt där töntigt totalt onödigt facebook spel, och jag älskar det. Jag är fast, igen. Det är som farmville och happy aquarium all over again.
Bara det att det här är töntigare, mer onödigt än något annat.
Det kallas It girl.
Man ska gå omkring, köpa kläder... Sen ska man gå fram till en annan tjej och ha en "showdown" då kan man trycka ner den andra tjejens självförtroende. Beroende på hur snygg man är, hur mycket kläder man har och hur många vänner... Patetiskt. Skitkul.

Yesterday

Galet rolig kväll igår som började hemma hos Belinda med en låååång omgång utav ölspelet, haha. Många skratt och några namn.
Sen gick vi ut i kylan och ställde oss och äntade på spåragnen, den stod typ 100 m bort och bara stod, blev lite irriterad på det eftersom vi fick stå och vänta i över en kvart för att den skulle komma...
Sen blev det blå huset med resten av teater/dans klasserna. Plus österrikarna såklart. Då blev det mycket dans och många skratt!
Blev nog INGA bilder what so ever tyvärr men men vi överlever med minnena vi har kvar! ;)

<3

Vi har massa österrikare på våran skola nu. Dom är fula och vår skola tror att dom är coola genom att sätta upp en österikiskflagga ...
I alla fall så ska vi ha fest med alla dansare och teatrare och österrikarna imorgon, det ska bli galet roligt! Är supermegataggad! På riktigt.
.
Jag saknar min farfar♥

Fml

Julia, om du av någon underlig anledning sätter dig vid datorn innan du blir "sjuk" och jag inte kan komma och hälsa på dig förens den 6e november (kill me now) så vill jag bara säga att din telefon har total dissat mina samtal och sms hela dagen...
Inga signaler kommer fram, smsen blir tillbaka skickade (how sad !! ) Såå så, döda den och och och,... Åh, Julia, varför så länge?! :(((( (brukar aldrig göra smileys i blogg inlägg, känner att det är fult men nu kunde jag inget annat!!)
Cry
Men du får ha det så bra när du är "sjuk" så ses vi om 17 dagar.............. fml

Lycklig, lyckligare, Hanna

Nu i en påse på mitt golv
Snart på ett notställ vid mitt piano♥

Dis is får ju maj låve

Kristina änd aj hav started to vrajt ö niuj langwitch. It is awsum. Kristina änd aj rilly lajk it.
I nåuw dat Kristina is lafing hör äs off. Becös aj äm så cräjzy fanni.
It is väry difikult to vrajt lajk dis. Becös ju hav tu sink lajk hell.
nåw aj äm lajk rilly tajerd in maj brejn... Så aj am stopping to vrajt lajk rajt nåw...

stor vilja...

Vill se mer top model.
Vill se vampire diaries, vad hände med förra veckans avsnitt? BORTA...
Vill att Tobbe ska komma hit NU.
Vill att pappa inte skulle ha sagt upp mitt tv kort, kan ju inte kolla på 5an eller 3an...
Vill ha choklad
Vill ha Ben & Jerrys
Vill att Tobbe ska följa med på fredag
Vill att någon ska skjutsa mig till Norrköping då med, så jag slipper köpa nytt tågkort.
Vill åka till Stockholm
Vill åka bort
Vill inte att julia ska åka till usa i hundra år
Vill inte att skolan ska existera just nu.
Det enda jag kan göra är att kolla på mer top model...

Galet intressant inlägg,

Känner att alla är väldigt dåliga på att uppdatera sina bloggar, så då får jag göra det. Crazy.
Har i och för sig inte hänt något nytt. Åt tacosallad förut, eeeh, typ grönsaker och kyckling som blev blandade efter att de inte blev uppätna i lördags.
Vet att ni sitter nu och blir helt stressade för att ni funderar på vilken penna ni ska skriva ner det där med. Men lovar, det var inte så viktigt.
.
Har en vit vecka med, ska inte handla något. EEEEh... Kommer gå bra, ska på fest på fredag, måste köpa lite saker till min halloween outfit. Vi ska ju ha halloweenfest på måndag, av alla dagar. Det är för att det är en jävla massa österrikare nu som invaderat våra treor, fula är dom, österrikarna alltså. Vissa treor med om jag tänker efter.

Tattoo

Kristina tatuerade mig idag, vet att jag har sagt att det är något jag aldrig ska göra, men hittade en tatuering som verkligen passade mig och betydde något för mig så jag lät henne tatuera mig! Galet moment. Sitter fint på armen, lite snett för det tycker jag är snyggt.
.
Crazybananas

My love

Har jag sagt att min pojkvän är den underbaraste som finns? Kan ha nämnt det?
Igår hade vi världens myskväll, lagade kyckling tacos och vitchokladmousse, supergott!! Sen kollade vi på prins of persia, grymt bra film btw.
Sen senare när jag kommer upp på mitt rum så har han gått upp före och tänt ljus ÖVERALLT och där ligger han och väntar på mig. Sjukt fint. Typ galet fint. Jag älskar honom!! Finns ingen finare, underbarare eller bättre.

Otroligt saknade kvinna kom heeem!

Behöver inte ens säga att Evelina Sara Winther är den sötaste människan som gått i ett par skor... Seriöst. (kan ju faktiskt inte veta om det finns någon sötare som aldrig gått i ett par skor eftersom jag aldrig stött på någon som aldrig gått i ett par skor,..)
.
This is for u.
Barbados – Kom hem
Lars Winnerbäck – Kom hem nu
Vikingarna – Det är dig som jag saknar
Thorleifs – Jag Saknar Dig (Jag Savner Dig)
Kommissarie Roy – Jag Saknar Dig
Phoebe Buffay And The Hairballs – Smelly Cat Medley
Den sista... Skåne är smelly cat... Hittade ingen låt som hette "ta skåne hit" eller "jävla skåne" eller ngt i den stilen :)
Det jag vill säga är att jag saknar dig sötnos

Sa jävla lycklig


Johnossi

Sitter hemma hos julia nu, de andra tjejerna kom nyss. Nu kör vi.

The best of all the rest. SUCKIT


Bättre än en igelkott.

Galet, har pluggat massa rättskunskap nu. Skrivit fan fem sidor... GALET som sagt...
Ska läsa igenom dom sidorna en gång innan jag ger mig för dagen, får bli efter Hellenius hörna, det är fan asgrymt. Kult.
Ogillar skarpt att jag ska upp tiiidigt imorgon med, blir så trött. Blir väl till att åka hem till Julia och sova en stund efter skolan. Måste ju vara pigg på kvällen. JOHNOSSI JU!! ♥ Så galet, sjukligt, otroligt taggad är jag!!! Ska blir så grymt kul, mina bästa flickor Julia och Jessica! Mums, sen söta Emma och fick reda på idag att Kristina ska med också! Blev så glad!! Love that girl!
Världens bästa Kristina's myspace!
Hon är vääääärkligen awesome. Vill skriva här att jag känner henne, jag älskar henne, hon är min VÄN. Så att alla vet det när hon är stor världskändis och åker på stora världsturnéer och sånt. Härligt.
.
MEN JOHNOSSI IMORGON!!! TAGGAAAAA!!

Facerape??

Tänkte bara reagera lite, VEM vill veta? Jag undrar?
Hoppas (for gods sake) att det är en facerepe... Trort inte dock.
.
Man KAN inte skriva vad som hellst på facebook, snälla. Allt har gått lite för långt nu, säger som Julia, känns som folk börjar ta bilddagboken till facebook "gilla detta inlägg så skriver jag något om dig i din logg" SUCK! Snälla. Det suger. Sånt är så onödigt, eller som dom där "om du har störst penis/är sötast/smartast/bäst/hårdast/osv i din klass llägg upp detta i din logg" Seriööösly?

surprice surprice!

Förstår inte vad som hänt, sen när började folk läsa min blogg? Keep up the good work!

winter is upon us


wanna be on top

Var hos läkaren idag, ungefär lika givande som sist, bara det att den här läkaren var trevlig på riktigt. Fick en remiss till hudläkaren och där kan jag nog få seriös behandling i alla fall!
Satt och pluggade och kollade på top model på coffee & lounge kvarnen (coffee house) det var riktigt mysigt, läste igenom hela rättskunskaps kapitlet och oj vad ointressant!
.
Måste skriva av mig lite, så ska skriva i min "dagbok" hah, härligt.
Min blogg förtjänar tre bilder av neil patrick harris..♥

Biff

Tränade idag, känner mig biff.
Tobbe dödade mig med en maskin där man ska lyfta sig själv? asså, va? Lyfta sig, vafaaan, hur ska jag orka det? Dog lite, han tvingade mig att lyfta mig själv tre gånger!! SEN FYRA!!! Träningsvärk imorgon, eeh jaa.
Men det är väl bra?
.
Nu vill jag fika, men mina brownies är TYDLIGEN slut!! Seriöst. Kompenserar med te... Går rätt bra.
Alla tror att jag ser ut såhär..
Men ser egentligen ut såhär. . . Försöker döljat så gått det går..

tre enkla tips på hur man lyckas

Sov hos Julia inatt, var rätt döda. Men det var mysigt.
Nu svenska med Jesper, men just nu är jag i biblioteket med Karin bejb, googlar på kroppsspråk, det är nice.
.

Fixa första intrycket - tre enkla tips

90 sekunder – så lång tid tar det för de flesta människor att bestämma sig för om de tycker om en ny person de möter. Det gäller att göra ett bra första intryck när du träffar potentiella kunder eller ska förhandla med en ny leverantör. Här är tre tips på hur du blir omtyckt på första mötet.

1.    Inled med ett leende. Ett positivt och glatt intryck livar upp. Om leendet inte kommer av sig självt så ta ett djupt andetag, tänk på något som du tycker om och andas ut och låt mungiporna åka upp.

2.    Titta i ögonen. Att undvika ögonkontakt tolkas lätt som att du har något att dölja. Se efter vad personen du möter har för ögonfärg för att säkra ögonkontakt om du har lätt att flacka med blicken. Men stirra inte.

3.    Vänd hjärtat till. Rör dig med ett öppet kroppsspråk. Stå inte med armarna i kors eller ihop. Låt händerna vila längs sidan eller håll dem bakom ryggen om du inte vet vad du ska göra av dem. Rikta hjärtat mot den du hälsar på så signalerar du att du är trygg och vill träffa nya personer.
.

Ger tre enkla tips på hur man lyckas.


Todaay

Har jag hjälp mamma med lite saker, följde med henne till soptippen och slängde grejer, handlade golv, lämnade släpvagn besiktade bilen.. Jaa, massa saker, men det var kul. Sen åt vi thai mat ♥ och nu håller jag på att bakar brownies, eller jaa, specialbrownies, det är mashmallows (stavning?) och krossad choklad i bottnen, så får se hur det blir.
.
♥Tobbe och jag har även varit tillsammans i 21 månade idag! Galet, att tiden går så fort!♥
Bild från balen i 9an, hehe

Är kär i Olle (inte mer än i Tobbe, och nej inte mer än i dig Julia)


(Y)

Mina garderober var verkligen kaos! Seriöst, det tog mig över en timme att rensa bort kläder jag inte ville ha och lägga in allt snyggt i garderoberna igen. Nu återstår bara att rensa bland det jag inte vill/kan ha längre... Suck vad ska slängas och vad ska skänkas bort?
En timme till säkert...
Mina strumpbyxor, leggings, badkläder och strumpor xD Rätt mycket av de där fick slängas... hehe, hade itne rensat där på ett taaaaag.
Mina klänningar och kavajer, och jag säger att jag inte har NÅGRA klänningar?
Mina koftor, inte går det nöd på mig där heller ser det ut som?
Titt så fint!
Allt som låg och skräpade i mina garderober, kuuul.

What to do when you don't do what is done

Sitter här idag igen, vaken alldeles för tidigt! Vad är det för fel på mig? Jag är L-E-D-I-G då ska man sova länge!! Inte gå upp klockan 9... Suck, borde gå en kurs i att vara ledig..
.
Jag äter varma hallon, hade det på yoghurt, men den tog slut så då blev det till att bara äta hallon?
.
Vad ska jag göra idag då?
  • Duscha
  • Raka benen
  • Rensa i min garderob
  • Städa mitt rum
  • Åka till Elgiganten med mamma och klaga på telefonen
  • Övningsköra,,... (!!)
Sen blir det till att ha världens myskväll med mina älskling, ♥

Varning...

Studiedag idag, galet skönt!
Gick upp med Tobbe när han skulle upp (ja så snäll är jag) sen fixade jag lite, gjorde fattiga riddare till frukost, as värt. Sen åkte jag till bibblan vid halv 12, skulle kolla om dom fått hem mina noter än! (Ludovico Einaudi som jag väntat på i över 2 veckor!!!) men det hade dom inte, så då sa jag åt dom att dom kunde köra upp något, någonstans, nej men jag sa att dom inte skulle skicka efter den längre jag fixar det själv, så nu blir det till att köpa den boken i stället. Värt.
.
Sen åkte jag till farmor, pratade, åt god mat, spelade kort och fikade. Jag vann även 100 kr (i tröstpris i och för sig)
.
Nu ligger jag och planerar vad jag ska säga till dom stackarna som jobbar på elgiganten imorgon, för fan, jag ska skrika på dom... Min telefon är sämst! VARNING Köp INTE en HTC tattoo... Sämsta köpet jag gjort, min sony ericsson ÄR fan bättre nu och den har knappt ett batteri...
it's so pretty though...

ångest

USCH skolan får mig att må så dåligt just nu! Är opepp på allt! Är opepp på halloween, är opepp på barnteatern, är opepp på iv-valet, matten, engelskan, utredande uppsatsen i Svenskan är opepp på det mesta, och less, så jävla less! USCH!
.
Hemma med Tobias känns allt så mycket bättre, fan, kan det inte få vara så bra alltid för?? Varför kan jag inte vara glad automatiskt hela tiden? Orkar inte kämpa för att hålla mig glad.
.
Sätter igång autopiloten och kämpar mig igenom ännu en dag. Orkar inte tänka, orkar inte finnas. Vill inte skratta eller gråta. Jag är nollställd.

Fint it, get it, lose it

Har hittat andrea och johanna i bloggvärlden, nice! Såg även att de vill att jag ska sjunga för dom meeeen naej! haha.puss
.
Ska plugga, egentligen, har engelska B prov på onsdag. Bra att man vet vad man ska plugga på åså? Ae, nu ska jag äta upp Tobias sen ska jag kolla på halv 8 hos mig och sen biggest loser, niiiice.
Bara för att jag älskar dig mest!

Tjuvkikar

Lägger mig och tjuvkollar på veckans, säsongens, höstens NYA avsnitt av Desperate Housewives. Dör lite.

Cause you're amazing, just the way you are.

True story.

Skapligt

Fredagen var kul, helt okej, awesome! Lite blandat faktiskt! Härliga människor, annorlunda musik. Mycket skratt.
Har lärt mig hur man använder en samsung galaxy (eftersom jag snodde Fridas)
.
Igår blev det lunch på djulö herrgård med släkten. Det hade nämligen kommit lite folk från USA, som jag absolut känner? Haha, nej men skämt å sido. Det var otroligt trevligt.
.
Idag blir det till att fira min underbara William på 6års dagen! Härligt!
.
Skola imorn och två dagar till, sen är jag leeeediig! skönt!

Sounds like party?

Nu sitter jag hemma hos Julia, lite klädkris tyvärr! Men det löser sig i hope!
Klockan halv 5 tar vi tåget till K-town för att sedan äta på american pizza och sen till världens bästa Jessica på fest! Kommer bli awesome!

Nu dampar jag alldeles för mkt på Julias mellanslagsknapp som inte vill bli tryckt på verkar det som!