programmen har grott klart mina vänner

Nu när hösten börjar så har den ju med sig alla tv program som legat och grott under sommaren. Ungefär som växter, fast tvärtom. Blommorna ligger och gror under hösten och vintern men kommer upp på våren och sommaren. Då kan man ju spekuera i vad detta betyder, betyder detta att vi ska kolla på blommorna hela våren/sommaren? haha nej, kanske inte. Men nu är dom iallafall här, alla härliga och dåliga program, alla underbara och konstiga serier!!

Kollade nyss på en kval final av idol, måste säga att denna gång är Erik min favorit. Flickidol, skit söt kille med GRYM röst!! Uhjaa vad bra han är!

Sen nu om typ ja precis nu så ska fatta mig kort, börjar Grey's Anathomy igen, det slutade mycket mycket spännande förra säsongen så det blir till att rusa till tv:n nu!! hihi. Nästa vecka börjar även mina absoluta favvis Desperate housewives!!



min bror

Sätter mig här och fördriver tiden, får verkligen inte åka än.

Men det var ganska tur, ser nu att matteboken ligger kvar här nere helt uppslagen oh bara väntar på att räknas ur. Den måste jag genast stänga och packa ner i väskan!

Idag åker jag halv 3 tåget hem, vilket ska bli jätte skönt! Sen måste jag köpa present till min kära bror som fyller 5 (!) år imorgon!

Ska köpa ett crach spel -fortsättningen av tv-spelet han alltid sitter och spelar. Sen ska jag va med Tobbe, som förövrigt är Williams - min bror - idol! Alltid när han är hemma hos oss så låter det. "tobbeeeeeeeeee, vill du spela med mig?! vill du leka med mig?!" Även när Tobbe inte är hemma hos oss så låter det "Kommer Tobbe hit sen?! Jag vill spela med Tobbe! Ska du til Tobbe sen?!" Osv.

Haha, kan berätta om en gång när jag skulle hem till Tobbe och pappa och William skulel skjutsa mig.

W.
Får jag följa med?!
H. Njaae, asså i bilen får du följa med!

(sen när vi kommer fram)

W. Får jag följa med in?!?!
H. Neej asså neej.
W. Hejdå pappa!
H. Nej william du får inte...
W. aaaaaaaååw (total besviken i rösten)

Naej packa ner matte boken var det ja!

storm!

Nu ska jag berätta lite om min natt. Kunde itne direkt sova eftersom det typ stormade ute!! Menar det. Vid tolv kommer pappa ner i mitt rum och säger "altan fönstret blåste bort nyss!!" Så får jag ett sms av min bästa vän i samma veva där det står "min grannes gungställning ligger på gatan!!"

Man bara , hjälp stormar det så mycket! Och ja det gör det, imorse när jag vaknade låg fönstret på gräsmattan och det hade flugit en liten bit!


Krossat fönster. japp!

Fönstet fick ju en liten flygtur iallafall. Haha!

Så förut var min bror och pappa ute och plockade glas. Kul för dom liksom! haha!



intressanta ointressanta saker

Tänkte bara berätta om vår svensklärare. Han heter Sylve nånting och är så jävla cool i huvet! Helt klart. Så himla skön. Jag menar han pratar och pratar om antikens grekiska litteratur och får den faktiskt att vara intressant! Sen så helt plötsligt kommer han ur ämnet och pratar om något helt annat. Haha och sen snabbt in på exakt samma ställe där han var innan.

Kan ta en sak han sa idag t.ex. Som jag aldrig hade kommit ihåg om det inte just varit Sylve som var läraren!

I Ankikens Grekland var homosexualitet mycket vanligt. Man trodde att för jätte jätte länge sen (alltså då från deras tidsperspektiv) att människan hade två könsorgan. Antingen hade man två av samma eller ett olika. Sen så blev guden Zeus mycket arg på människorna av någon anledning och skar alla människor i hälften. Nu hade man alltså bara ett könsorgan. Sen så tror man alltså att meningen är att man ska hitta sitt saknade könsorgan liksom. Och hade man ett av samma då faller man för någon med samma och viseversa.


Haha, ganska intressant teori faktiskt! haha

Nej nu ska jag gå och plugga svenska. BARA för att det är Sylve! haha.

känslorna bubblar upp och över

Fick lite smått insperation här. Är lite, konstig. Vet inte varför. Är väl den tiden på månaden I guess...

Men här kommer iaf ett tack inlägg till "männen" i mitt liv. Eller vad man ska säga.

Jag börjar med Pappa. Tack, för att du alltid bryr dig lite mer än jag förtjänar att brys om. Tack för att du älskar mig mer än vad som borde gå. Tack för att du ser när jag mår dåligt och tack för att du ringer varje minut. Jag älskar dig och jag känner att jag inte säger det tillräckligt ofta. Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig när jag inte träffat dig på väldigt länge. Du ska bara veta hur dåligt samveta jag får när jag inte sover hemma på din "pappa-helg" men du vet att jag älskar dig och jag vet att du alltid kommer finnas här för mig!

Tobbe, du vet att jag älskar dig, mer och mer för varje minut som går. Du är det bästa som någonsin hänt mig, du är den som verkligen ser hur jag mår. Du kan mig utan och innan och om något ändras i mitt humör, i mina tankar så ser du det på en gång och jag älskar dig för det. Det här har varit de bästa 262 dagarna i mitt liv! Finns ingenting i min framtid som inte inkluderar dig, du och jag föralltid älskling. Vi mot världen.

Nicklas, du är helt klart min bästa vän. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig. När jag mår dåligt vet jag att jag alltid kan berätta för dig och du gör det bättre. Vet inte hur men jag blir alltid på bättre humör när jag är med dig. Hur jag än mådde innan. Jag älskar dig.

Jocke, du vet nog inte hur mycket du betyder för mig, seriöst jag skulle nog inte klara av att pendla om det inte vore för dig. Det var ju faktiskt du som gjorde att jag verkligen valde att gå på De Geer. Jag hade ju mina tvivel och var såhär nära på att byta till Duveholm (plats för skratt) men du fick mig att ändra mig för du sa att du inte ville att jag skulle missa den här chansen och du hade rätt, såklart. haha! Ingen förstår någonsin vad vi pratar om. Men det gör ju vi så spela roll! haha!

Farfar, för att du alltid funnits för mig. Du som gjorde min så envis som jag är idag. 1.2.3.4.5.6.7.89 haha. (jag vet att ingen förstår det där men det skiter jag i just nu) Jag bodde ju nästan hos farmor och dig. Och du ska veta att jag tänker på dig och önskar att dusnart blir frisk och får komma hem till farmor. Jag lovar att ta hand om henne så länge!

Oj vilket sentimentalt inlägg detta blev men det var det jag hade att säga...

Godnatt

glädje

mmmh, halva priset på alla glassar idag på halvars. Det gillar vi. Tre kulor i en bägare för 14 kr! Mums!

Längtar till Torsdag, då ska jag klippa mig! hihi, får se hur det blir. Vill även färga håret, men det håller inte min budget för. Tyvärr...


min inre clown

Hej.

Idag på sceniskagestaltningen så jobbade vi vidare med att hitta våran "inre clown" det är så himla roligt! Vi hade strumpbyxor på huvudet så att vi skulle vara så lite oss själva som möjligt. Sen fick vi en röd litn plastnäsa. hihi.

Med denna lilla näsa följde även endel regler:

1. Man får INTE ta av sig elelr sätta på sig näsan vänd mot publiken.

2. Man får INTE prata som sig själv i näsan.

3. Man får INTE leka och jonglera med näsan, den är helig. Typ. haha!


Idag skulle vi stå med ryggen mot vår "publik" och sen ta på oss clownnäsan och sedan nollställa oss helt. Sen vända oss om och bara stå där helt nollställd och avslappnad för att sedan vända oss bort igen och ta av oss näsan igen.

Uppgift nummer två var att vi - som våran clown - skulle ta oss från olika lägen. Det var 0 (där man typ sov) till 20 (lite nyvaken sådär) till 40 (typ helt normal) till 80 (ganska stressad, som om man tror att man ska missa bussen,tåget whatever.) till 100. (helt hysterisk, shit vad ska jag göra nu typ.) och sedan tillbaka stegvis till 0 igen.

Uppgift nummer tre var att man skulle vara sin clown igen men denna gång när man vände sig om så skulle man se ut som omman var kär i sin publik, detta var så himla roligt. Bara vända sig om och sen kolla på publiken som om man var helt nerkärad i och lite blyg sådär! hihi. Sen typ nollställa sig själv och därefter vända sig om igen.

Sjukt kul.


höööööst

Hej , har inget direkt roligt att berätta. Imorgon när jag är i skolan ska jag memorera ALLT roligt som händer och skriva in så ni (alla 9 eller nått) får något roligt att läsa för en gångs skull!

Men iallafall kan jag ju skriva om en sak jag har kommit på, jag tycker om hösten (!) Har alltid sett den som min "hat-årstid" men icke. Har konstaterat att jag älskar den, mysigaste årstiden! Men det var väl i samma veva som jag kom på att regn inte är så tokigt ändå. haha.

Nej men jag älskar höst-kläder. Höst färgerna. Mörkret är så mysigt så det är inte klokt! Det ända som jag inte gillar med hösten är att den är direkt efter sommaren, man vill gärna stanna där. Men om man bara öppnar sina sinnen och inser att hösten är bra och mysig så kommer man kunna släppa sommaren mycket lättare!

Kolla färgerna!! Jag vill bara kasta mig ner i det och hoppa så att löven flyger omkring mig!

Jag ska nog ut och ta några höstiga bilder så att jag kan göra om min blogg så den blir lite höstig! hihi.




my love

Tjolahoppsan!

Har en myshelg med min älskling! Det tycker vi om!

Har inte så mycket mer att skriva, tänkte att jag ska komma på något riktigt roligt så alla mina (typ 9?) läsare får något att skratta åt! hihi.




softis+pain

Torsdagar måste vara min faoritdag i skolan, så himla softa är dom! Eller ja, idag var det soft. Vi kollade på film på kulturhistorian, eller ja slutet på en film eftersom vi inte hhade hunnit kolla klart förra lektionen. Vi kollade på Tristan och Isolde, en mycket bra film måste jag säga! Väldigt underskattad!!

Sen hade vi data och det är faktiskt roligt! Sen idrott som jag inte var med på för jag har fått ont i mina njurar igen! pff, pain!


bra dag!

Denna dag har gått väldigt fort, vilket jag tyckte var mycket skönt!


Sen var jag med Tobbe som gjorde dagen ännu bättre sen hade jag teater, som också var mycket rolig. haha, körde en övning med mina teater buddies som vi gjort i skolan. De gick väl sådär, haha! Vi var bättre i skolan!

Vår "revy" kommer bli så grymt bra!! Ni måste komma och kolla! Fredag den 13 November, klockan 19.00, musikens hus, Katrineholm!


gårdagens

Haha måste bara berätta om en mycket rolig sak som hände igår!
När jag kom till svenskan så ropade Jocke på mig och bara "Hanna, det har hänt en sak!!"
Jag blev ju riktigt förvånad, eftersom vi träffades för två timmar sen, hur mycket kunde ha hänt liksom?!

Men när jag kommer fram till honom så visar han mig en bild på hans cykel! Någon hade, under natten, tagit bort Jockes bakhjul! Fy fasen vad jag garva!! Man bara, jaha?! Resten av cykeln var helt orörd, bara bakhjulet som var borta! hahahaha!

Här får ni en bild på Jockes förstörda cykel! hihi, jag lånade bilden från Jockes blogg








Tisdag?

Ganska soft dag faktiskt! Fast lång, men det gjorde inte mycket den gick fort ändå. Kan bero på att vi inte hade någon dans! hihi.

Var med Tobbe en stund kollade lite på hans träning sen fyllde pappa och jag på mitt tågkort. Så jag kan ta mig till skolan resten av veckan! Kan vara bra, eller?

Nu har jag suttit och "räknat matte" ganska länge, eller jag har räknat, lite. Iallfall. haha! Nu sitter Tobbe och jag och gör roliga quizes på datorn dom kan man hitta här. Sjukt kul är det, eller nja men nästan! hihi.


måndagsglad

hihi, hej. Måndag och jag är på otroligt bra humör... haha! Gick upp aningens mer tidigt än jag behövde... Meen aah...

Springa till tåget idag då. Asså hem, eftersom det bara är 20 minuters mellanrum mellan lektionerna. Tror fan att jag ska chansa och springa/gå fort idag. Ska ju bara hem och räkna matte liksom... Har matte prov på lördag, och jag är så jävla körd!! Hade tänk att jag skulle bli klar med kapitlet så jag kunde repitera lite, men jag är långt ifrå klar än!!" Fy på mig!!

Hade teater igår ju, mycket roligt. Vi ska göra en liten "revy" den 13 November! Den har lite skräck tema och jag tror det kommer bli as fränt! haha! Jag tänker inte avslöja för myket nu! haha! Ni får helt enkelt komma och kolla!










galet bra

Hej, jag har verkligen haft en galet bra helg!

I fredags blev det mys med Tobbe, Nicklas och Jesper. Vi spelade tv-spel och massa annat skoj. Juste min bror var med oss hela tiden. Men det gjorde inte så mycket han var snäll eller ja Nicklas tyckte väl att han blev lite mycket när han dregglade på honom! haha!

Sen i lördags vaknade Tobbe och jag halv 10 sen åkte vi med 11 tåget till Norrköping där vi var och bara myste. Glodde i affärer och det blev ett par ny inköpte jeans för min del och blå chinos och lila t-shirt för Tobbes. Sen fikade vi och köpte godis och bara njöt av det fina vdret och den mysiga staden! hihi.

Sen åkte vi hem halv 3 och sen vidare hem till Tobbes far där vi blev bjudna på kräftor och sen grillat. Mums! Jag är verkligen helt värdelös på att äta kräftor! haha! Har inget tålamod...

Sen idag så vaknade Tobbe och jag vid, hm, vet inte haha! Sen har vi bara varit. Myst och så. Mycket skönt!! Galet bra!

Grattis säger jag till Emelie och Agnes som fyller år idag!!


.......................................................................................................................................

Usch vad tråkigt det är att sitta hemma! Jag dör! Slut.

smärta!

Hej jag har gått och fått lite njurinfektion i mig... Det gör svinont och jag får inte gå till skolan resten av veckan. Annars har jag inget mer intressant att berätta... Mer än att vi inte hade någon matte och Bella fyller år idag. Grattis på det liksom!!

Men aah, smärta!








Puss

Minus lista idag:
Huvudvärk.
Dans.
Svimmande människa i knät.
Skolfoto.
Halv 5 tåget

Plus lista idag:

Mentorstid. haha.
Glass.
Prat med massa folk på engelskan.
Promenad med Tobbe.
Tanten i idol.

Förklarning:

Dans eos är sämst, visserligen var jag inte med så mycket eftersom jag typ är sjuk! Usch. Sen på svenskan så mitt på lektionen så svimmar Mirjam i mitt knä och jag fattar liksom inte att hon svimmat utan typ ha-ha kul... Okej Mirjam, det räcker. Mirjam? MIRJAM?!?!? Sen låg hon på golvet och typ krampa eller något! Fett läskigt! Usch. Men hon blev bättre ganska snart igen iallafall vilket var mycket bra!

Sen aah efter mentorstiden med världens bästa metorer, ja jag är seriös! Jippie säger jag bara! hihi. Iallafall efter det gick Jocke och jag till Halvars glassbar som ligger precis utanför vår skola. Vilket vi inte utnyttjat tidigare! Haha. Bäst glass harom iallafall! hihi.

Sen när jag kommer hem (ja jag hoppar otroligt nu) runt kvart över 5, eller 20 över. Något sånt. Så lägger jag mig i sängen med otrolig huvudvärk som förföljt mig hela dagen men aah! Tobbe kom med förslaget att vi skulle ut och gå iallafall så det gjorde vi. Oj vad skönt det var! Älskar honom verkligen!!


hatar måndagar!!

Jag måste bara säga att jag och Jocke var lite crazy idag. Vi skulle ha scenisk gestaltning i vrinneviskogen... Vilket var ett ställe som vi ALDRIG varit i såå... Naej men vi tog bussen och åkte till vrinnevisjukhuset och där var det skog och sjukhus så vi tänkte naej men vi gick rätt in i skogen och tänkte att någongång kommer vi väl fram... Haha, det slutade med att vi stod i en gubbes trädgård! Haha han sa att vi hade gått åt helt fel håll. haha!

Men tillslut hittade vi och det var mycket roligt i skogen måste jag säga! hihi.

Sen hade vi matte och kulturhistoria! pff sen röst och rörelse och då var jag så sjukt trött att jag dog.

Å juste min cykel blev stulen så jag kunde ju inte cykla till och från skolan... På måndagar har vi 20 minuter på oss tills tåget går så jag tänkte men jag tar spårvagnen. VET NI HUR SÖLIGT SPÅRVAGNAR KÖR?!?!?! Väääldigt, väääldigt söligt! USCH! Jag kom väl till station 2 minuter innan tåget skulle gå. Så det var bara att springa... Naej, jag höll på att dö helt enkelt!

Sen var jag iallafall med Tobbe och han lugnade ner mig. Helt klart!



Intresserad?

Ja juste, min dag igår var meningslös så den nämner vi inte.

Idag har varit lite mer givande. Jag har läst en jävla massa. Konstaterat att jag kanske ska ge böcker en chans iallafall. hehe. Sen hade jag teater. Vilket verkligen inte är samma sak längre. Men jag ska inte gå så länge till så det är lugnt!

Jag och Linus ska starta en egen teatergrupp nästa termin någongång istället! För vi är bäst. Vi kommer nog syssla mest med barnteater för det är bäst. Aah, vi behöver ju såklart liiite folk. Haha, blir lite tråkigt med bara två skådespelare! Men ingenting är klart än. Jag och Linus ska prata mer om det där och fixa med massa och så. Men jag vill bara höra om någon är intresserad? För att se om det är någon idé överhuvetaget!

Nu ska jag snart hem till min älskade Tobias, som varit i Örebro HELA helgen. Så han är efterlängtad!


tråklördag

Japp, här har vi tråklördag. Ingen hemma. Jag skojjar inte. Asså, mamma och Bruno kommer inte hem förens ikväll. Tobbe kommer hem imorgon kväll. Och alla mina kära vänner verkar ha annat för sig. Pff.

Jag vaknade tidigt vilket inte gladde mig ett dugg eftersom det betyder att jag får en ännu längre dag som är mega tråkig! Jag har glott på tv och suttit här och bakat kladdkaka. Visserligen så tror jag kladdkakan blev skitgod men aah, jag har ändå tråkigt!!

Önskar att Tobbe var här!!


Min dag:

tjaa.

Ah, idag har gått fort. Jag skojjar inte. Men kul var det.

Min dag:
Vaknade hos Tobbe, alltid lika mysigt att vakna bredvid den man verkligen älskar.
Åkte med 9 tåget, alltid en lycka att slippa halv 8.
Hade historia, kollade på gladiators vilket jag och Erika gillade skarpt!
Hade rast i två timmar som spenderades med Carro, besök på bibblan, mcdonalds och make up store!
Hängt på lennings med klassen, bara för att vi äger!
Haft engelska vilket jag, Bella, Saga och Karen inte tog speciellt seriöst eftersom vi pratade hela tiden. Men vi hann ändå göra allt vi skulle. Otroligt!
Hade matte, ritade konstverk.
Åkte 4 tåget hem, gillar inte men träffade fjanton så det är alltid ett plus eftersom han är trevlig!
Hem till Tobbe, vilket alltid gillas!
Täckte Tobbe med "post-it-lappar" vilket iallafall roade mig! haha!
Åkte hem med magont, plus ett vetande av att Tobbe inte är hemma på hela helgen. Fan det stryker vi, dagen har ju varit as bra hittils!!
Åt mysmat och glodde mysfilm med tha familja!
Sitter vid datorn och smsar med mys Bella som är hemma hos Sallan (Y)

Jaa det var väl det!


konstig

Förstår inte vad det har varit med mig idag, haha. Jag och Mirjam garvade hela vägen från stationen till skolan. Åt grisinfluensan, flodhästbilen, trädkramare, gråtskratt, grottmänniksor, tant som tyckte vi var läskiga och sist men inte minst våran egen speed. Som inte alls existerade. Fy fasen vad sakta vi gick!! HAha!

Sen hade vi kulturhistoria, och ja jag roade iallafall några folk med mitt konstiga beteende. Haha, trodde nästan att Saga skulle dö lite grann. haha!

Sen datakunskap, asså älska! Det är faktiskt kul, även fast vi har sämsta läraren, laddade ner spotify på skolans dator. Så nu kan man iallafall slippa höra Anders när han babblar på om allt och inget!

Efter skolan träffade jag Tobbe en liten stund. Sen när jag kom hem så skrev jag min engelskläxa, ett brev till min lärare om mig själv. När jag precis var klar gick jag ifrån datorn en liten stund för att hjälpa till med maten och när jag kommer tillbaka så är det borta!! Alltså datorn hade stängt av sig och aah jag fick damp för jag var ju tvungen att börja om!! Usch, inte kul... Men men, ska nog snart till Tobbe igen, sen bor jag där inatt!


sjunker i åldrarna!!

Berättar lite om igår, träffade Tobbe på stan. Vi strosade runt lite han inhandlade lite saker på bokia och sen gick vi och käkade på tropicana. Som jag inte ätit på på typ forever! Det var vekrligen skitlänge sen! Och jaa förut åt jag där as ofta!

Så när vi sitter där och äter så kommer han som äger stället och bara "heeej, det var länge sen du var här!! Vart har du hållit hus?" Så berättade jag att jag pluggade i Norrköping osv. Sen började han prata med Tobbe. "och DU Pojkvännen, du ska vara riktigt rädd om tjejen här och om du gör henne illa så får du vesuvio med utan skinka och utan ost bara bröd alltså!!"

Haha vilket hot! Men det är jag verkligen inte orolig över! För jag vet att Tobbe aldrig skulle göra mig illa på något vis! hihi.

Sen började min eferlängtade teater igen!! Men jaa, eftersom MÅNGA av mina favvisar har slutat!! Så var det inte riktigt samma sak! Som tur var hade jag kvar några av favvisarna så det var ju en himla tur iallafall! hihi. Sen jaa vi spelade in en mobbing film som ska visas för barn som går i årskurs fyra. Som en typ "skolfilm" där man efter filmen får svara på frågor och massa. Skit kul var det !! Men jag är ändå orolig, för jaa språket som vi använde i mobbing filmen var ord som jaa asså verkligen inte trodde att barn i årskurs 4 brukar säga!! Det var massa svärord och sen ord som idiot, cp och hora!! Och det är tydligen så, oj vad allt sjunker i åldrarna måste jag säga!!


skärpning nu!

HEJ!

Seriöst jag orkar inte med min blogg, eller orkar gör jag men jag skriver inte. Glömmer helt enkelt bort! Men jag ska skärpa ihop mig. Jag älskar ju det här! Det är så roligt att skriva.

Ja ja, vad har hänt sen sist då? I måndags så, slutade vi idigare eftersom Ingbritt var sjuk (den enas olycka kan bli någon annans lycka) Så var det verkligen då! Kunde åka hem med halv 3 tåget istället för halv 5!!! Överlycklig är bara förnamnet! När jag kommer hem så står Tobbe och möter mig vid tågstationen, har man det gulligaste pojkvännen i världen eller? Svaret är ja!!

Sen gick vi hem till honom, och på vägen stöter vi på hans gamla mentor och min gamla lärare, Mari Pregner. Jaa, då fastnade man där ett tag då. haha! Sen kollade jag på hans träning, det var roligt. Jaa jag tycker det är roligt att sitta på hårda stolar och kolla när min pojkvän tränar, ska jag berätta varför? Jo, för att jag ser hans ansikte när han spelar, han mår så himla bra och han har så jävla kul. Och det värmer hela min kropp och jag sitter där och mår allmänt bra!

Sen igår så hade vi väl lite mysigt i skolan, vad jag kommer ihåg så gick dagen ganska fort. Och vi hade en otroligt rolig mentorstid där vi satt och pratade skit om vår matte lärare eftersom han är HELT dum i huvet!! Uschusch, men våra mentorer hade kul iallafall när vi pratade. Dom satt och asgarvade. Jag trodde faktiskt att Pia skulle dö ett tag. haha!

Men jag menar vilken normal lärare kommer försent till en lektion och har en ursäkt som lyder såhär? "Ursäkta att jag är sen men jag var tvungen att springa på toa för jag är lite bubblig i magen" ?!?! Man bara jaha?! Och?!?!

Jaja, han är väl lite rolig förutom när han dumförklarar mig och allmänt drygar och inte lär oss något vettigt. Haha nu ska jag sluta klaga!

Idag har jag oc Tobias varit tsm i 8 månader föresten. 8... Det är ett tag. Och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går! Lovar! Heders och samvete som min bror hade sagt!



sport, neeeeejdu!

Tjaaa, sitter hemma hos Tobias och kollar på sporten, eller ja HAN kollar på sporten. Jag sitter ju och skriver. haha. Det suuuger juue! hääh!

Blir inte att jag åker hem till mamma idag, för då kan jag vara kvar här längre. Och DET gillar starkt av mig iallafall! hihi.

Imorgon åker jag till Norrköping med halv 8 tåget och åker hem med halv 5 tåget. Låååång dag... Suck. Kanske blir frukost på tåget! haha, det brukar bli så när jag inte orkar annat. hihi.



Puss / H


Grattis

Så här är det, jag är sjukligt trött! Kom hem runt, 1 igår. Efter en mycket trevlig kväll hos Jessica, minus några små händelser vi inte nämner just nu. haha!
Tobbe ochj ag somnade väl vid ungefär 2? Sen vaknar man typ halv 10 av att mina kära småsyskon och min plastmamma står och skriker på varandra i rummet utanför... KUL! INTE!!!

Aja, det är väl därför jag är sjukt trött...

Tobbe drog typ vid 1 eller nått sen ska han träna och efter det så ska jag träffa honom igen! hihi.

Min underbara Becca fyller år idag! Och det grattar vi!

Naej, sen annars vet jag inte vad jag ska göra idag, ska förmodligen till min kära mor idag iallafall.

Puss / H

Nollning

Åh, hej! Hade nollning igår! Sjukt kul var det, vi blev indelade i lag och målade i ansiktet med vattenfärg. Lärde oss en sång, hyllade treorna. Bad till gud, rullade runt, satt fint, lånade en kamasutrabok på biblioteket. Stoppade händerna i gegga och pratade ormspråk på lush... Ja det var några av de sakerna vi fick göra under denna dag!

Sen bar det ivåg hem till Agnes med massa folk i klassen, där gjorde vi oss iordning och diggade musik och flummade lite. Sen vidare till McDonalds där jag inser att det är något fel på mitt bankkort!! Sur blev jag! Sen drog vi ner till hamnen och festade!

Mycket roligt måste jag säga! Trevligt folk, bra musik, älskar min klass alltså! Fortfarande inget niebeett men vi är nära nu!

Idag vaknade jag med enorm, och då menar jag ENORM träningsvärk i hela kroppen!! huhu, men men, det var det värt! Tobbe kommer väl hit om inte allt för länge då ska han få massera mig! haha! Sen ska vi ner på stan en sväng och så vidare hem til honom I think! hehe, seen  så, jaa, så ska vi till Jessica på inflyttningsfest! Det ska bli skapligt roligt! haha! Looove it!



Puss / H


hällregn?

Heej,
Jahap, idag är jag skit trött, min hals gör ont också! Mhm, inte kul, inte kul.

Jag skyller på någon gammal gubbe på Norrköpingståget och vår historielärare... Han hade nämligen bestämt att vi skulle till himmelstalund för att glo på hällristningar. pff, jag ar klädd i kort kjol, linne, jeansjacka och... högklackat. aah men visst, det är ju inte hans fel de nej, men aah vi cyklade dit. Sen satt vi där och njöt i solen tills vår historielärare kommer för han har nämligen med sig det hemska, jo regnet!!! USCH vad blöta vi blev!! Så där står nu en gammal scout (historialärarn) och sen ca 27 dygnsura, trötta, elever med blöta papper i handen. Vi hade nämligen fått ett papper med bilder på olika hällristningar som vi skulle hitta och sen skriva vad vi trodde att det föreställde... Det hade vi lika gärna kunnat gjort i klassrummet insåg alla ganska snabbt... Så vi var lite sura. Men garvade gjorde vi, hehe.

Sen slutade jag och Mirjam lite tidigare för att vi skulle hinna med vårat tåg. Men grejen var ju den att vi hade ju aldrig varit i himmelstalund, så hur fan komemr man härifrån? Ah vi började iallafall cykla samma väg som vi gick och ja vi var rätt nästan hela tiden, eller vi var rätt hela tiden det var bara inte samma väg som vi tagit dit. hääh.

Sen när jag kommer hem så står Nicklas och väntar på mig vid cyklarna! yeey! Han skrattar lite när jag berättar om min hemska historielektion... Men men, sen drar vi hem till mig, med massa konstiga vägar. Mest rakt fram ska jag säga. haha! Sen ligger vi och pratar om allt mellan ja jag vet uitne haha, sen kollar vi i en gammal skolkatalog från sandbäcken, vilket var lite kul. haha! Varken Tobbe eller Nicklas kommer ihåg att jag gick på sandbäcken, trots att jag gjorde det lika länge som de gjorde och precis samtidigt. Inte i samma klass men paralell. haha! Annars hade det varit jävligt illa.

Sen åkte jag hem till min far, där jag nu kommer vara till söndag. hihi.

Idag ska jag träffa Becca, min underbaraste efterlängtade Becca!!!

Puss / H

rum

Vet inte vad det var för fel på datorn, eller om det var blogg.se det var fel på. Kunde bara inte skriva igår!! Cp...

Iallafall, idag hade vi ingen eos!! (estetiskorientering) Vilket betyder att jag slapp dansa!! Helt överlycklig blev jag! Så jag och några till som också skulle dansat ick upp till lennings och pratade lite. Det var mysig.

Sen hade vi svenska och fördjupning teater  Fördjupningen är nog den teaterlektionen jag tycker mest om, just nu. Igår så skulle vi skriva två "rum" på lappar, sen skulle alla dra en lapp och sen "gå in" i rummet och bara bete sig som man själv skulle göra i det rummet. Sen skulle de andra gissa om det var ett stort eller litet rum, om personen i rummet varit där förut och tillsist vad det var för rum. Det var faktiskt en mycket rolig och lärorik övning.

Sen slutade vi, halv 1, så då drog Jocke och jag ner på stan en sväng, han skulle köpa en kalender och en teaterdagbok och jag skulle hitta jeans. Det är helt otroligt hur kräsen jag är när det kommer till jeans!! Jag hittar aldrig vad jag letar efter!! Och när jag väl gör det så kostar de mer än jag hade tänk betala för ett par jeans. Jag blev lite sur helt enkelt!

Sen drog jag ner till duve och skulle vänta på Tobbe och sen vidare hem till Tobbe. Där vi myste, som vi alltid gör och ja jag kanske busade lite med honom då och då! hehe.,

Naej nu ska jag äta en liten frukost och borsta tänderna så att jag kan dra sen. Juste!! Har en cykel i Norrköping nu, så jävla härligt! hihi.

Puss / H