sovmorgon

Hej, nu sitter jag här och skriver lite innan jag ska dra till skolan.
Måste cykla till tåget 20 i 11, eftersom jag åker med 11 tåget. Vaknade tidigt idag, så jag har ätit en ordentlige frukost och så har jag tvättat lite kläder. Uschamej vad duktig jag är!

Naej, men vi hade ju sovmorgon idag eftersom våran sceniskagestaltning är inställd. Men jaa, idag börjar Jocke i våran klass! Yes! Äntligen säger jag! Ska bli så kul! Hihi, även fast det känns lite konstigt, vi har ju liksom hunnit bli en klass, man har fått sina vänner och så. Men med Jocke tror jag inte det är några problem, han smälter in, det är jag helt säker på! hihi.

Sen är det ju "springa-till-spårvagnen-för-att-hinna-med-halv-5-tåget-dagen" idag, slutar 10 över 4, spårvagnen går väl kanske 13 över eller något, kommer inte ihåg, vi bara sprang! haha! Sen så går tåget halv 5,. Missar man det tåget får man vänta till halv 7, vilket jag inte har sån stor lust med! haha!

Men det ska nog gå, jag klarade det ju förra veckan. Sen till nästa vecka SKA jag ha en cykel i Norrköping, nnars dör jag! haha!


Puss / H


bröllop

Heej, nu var det ett tag sen, igen. Förlåt för det!

Igår var jag på min mormors bröllop, det var mycket trevligt. Jag och min kära vän Mårten (Hanna) stod för sången, medan en "kille" spelade gitarr och sjöng till. Det fick vi mycket beröm för och jag tycker att det gick superbra!

Sen var det middag och fest, middagen var mycket god och trevlig sen när det var fest så var jag så himlans trött! Men Tobbe och jag satt i baren så vi behövde inte röra oss eller sociala oss så mycket. Haha!

Runt tolv fick Tobbe och jag skjuts hem eftersom vi typ somnade, eller nått. Sen sov vi i källaren, eftersom min morbror med sambo har ockuperat mitt rum. Men det gjorde inte så mycket!

Idag har vi mest latat oss, som vanligt, haha! Glott på film, spelat tv-spel, sovit... Är fortfarande så obegripligt trött!! Usch.


Puss / H


sovbrist

Fick något ryck igår, jag bara orkade inte. Mådde så jävla dåligt!! Helt opepp på allt och bara allmänt, vill inte.

Så det fick bli till att stanna hemma och må bra idag. Eller jag mår fortfarande lite cp men det är bättre, jag har sovit som jag vet inte vad och det var så skönt!!

Så nu ska jag fortsätta kolla på Robin Hood sen ska jag nog baka lite.

Puss / H

Datakunskap

Sitter i skolan och har datakunskap nu. Kollar på en power point som vår lärare har gjort. Fett kul. Haha killen har ju talang!

Annars idag har jag nästan somnat på tåget, haft en halv kulturhistoria lektion tagit ett foto. "Sitt snett, lägg upp menet här och de andra på golvet sen handen på knäet och så lägg huvudet lite snett sen så kolla lite upp, sådär ja! OCH SÅ LEEEEEE!!!"

Jaja, blev kanske bra.

Sen efter detta har vi lunch, idrott och engelska. Sen åker jag hem med 4 tåget. Mysigt. Sen ska jag kolla på Tobbes träning sen blir det mys med honom ett tag. Det gillar vi!

Puss / H

motionera?

Heey, idag SPÖREGNADE det!!!

Jag tänkte att naej jag vill inte cykla i detta väder så jag tog bussen till recec. Där fick jag vänta i en halv evighet typ. haha!
Iallafall när jag kom till Norrköping var det dags att GÅ till skolan, det är en bra bit! Jag och Mirjam tyckte först det var lite komiskt att vi båda kurade ihop oss under varsitt paraply medan vi skrattande gick emot skolan. TILLS vi kom fram till "översvämmningen" den var inte kul!

Så jag har gått runt med blöta skor och strumpor hela dagen i skolan. Hade ingen teater idag så det var ganska meningslöst. Matte, Svenska, Historia. Historia, suck.

Efter skolan gick jag på stan och sen stötte jag på farmor som frågade om vi skulle fika (det tackar man ju sällan nej till!) Efter ett tag kom Tobbe dit också eftersom han var anledningen till att jag stannade på stan och inte tog bussen hem på en gång. Han skulle nämligen hitta nya handbolls skor.

Han provade ett par på teamsportia sen så ville han till intersport. (För er som inte bor i Katrineholm så ligger intersport en bit ifrån själva "centrum" och är därför en bit man måste ta sig an för att komma fram.) Vi gick och kollade när bussen skulle gå, och insåg att vi var en halvtimme tidiga. Vi bästämde oss för att vandra istället eftersom vi skulle komma fram innan bussen då. Så då gick vi, det tog sin lilla tid men tillslut kom vi fram och där provade han skor i en halv evighet. Men det hade inte jag något emot. Vi tänkte ta bussen tillbaka med insåg snabbt att vi missat den och att det var 50 minuter till nästa.
Vi bestämde oss för att vandra hem till mig, de har nämligen byggt en tunnel som går till laggarhult (där jag bor) så vi tänkte gå den vägen (även fast den inte är riktigt klar än!) Det gick alldeles utmärkt men det var en jobbig väg och den var ju inte heller bara några meter utan en bra bit den också. Så där fick vi dagens motion iallafall!!

Sen åt vi mat hos mig, och myste lite som vanligt!

Puss / H

höstigt

Åkte med tåget klockan 7 imorse... pust.. Det är såå jobbigt att ta det tidigaste tåget!! USCH! Men men jag dör ju inte precis. Sen hade vi Eos (estetisk orientering) Där vi fick pröva på de olika ämnena som ingår i kursen, det vill säga musik, teater, bild och dans. Vi som går i teater ska naturligtvis inte ha teater på eos utan under 4 perioder byta mellan dans, musik och bild. Det blir väl kul.

Jag börjar med det tråkigaste, dans. Man fick inte välja. Men jag gillar ändå ordningen. Dans, bild och tillsist musik! Saknar faktiskt att ha musik varje dag. Det är lite tragiskt att jag bara tagit bort den helt!! Har ju inget individuellt val så där kan jag ju inte välja det heller!

Efter Eosen hade vi Svenska med världens skönaste svensklärare, Sylve heter han. Kul kille liksom! haha! Efter det var det teater där vi skulle måla av alla i klassen en och en. MEN! Man fick INTE kolla på pappret. haha! Håller med Marcus (även kallad hatt mannen, en kille i min klass alltså) vi suger på det! hahaha! Kanske dyker upp någon bild. Har dock ingen jag ritat. Fick bara alla bilder av mig som folk ritat. Men dom är inte något man ska glömma. Mycket fina ärom! haha!

Efter det så slutade vi. Klockan var då halv 1, kändes som om den var typ 4 eller något! Sjukt jobbig känsla. Iallafall jag, Carolina, Agnes och Bella bestämde oss för att dra ner på stan. Jag skulle kolla efter en klänning till mormors bröllop, som förövrigt är på lördag.

Vi strosade runt där och jag bestämde mig för att dissa halv 3 tåget och åka med 4 istället. Vilket var tur för då hade jag inte hittat något. haha!

Hittade iallafall en klänning jag tyckte om, inte för fin och inte för någonting egentligen. Men fin var det! Är det kanske man säger. Hittade även en "höstig" sjal som jag blev helt kär i! Det kommer nog synas mycket! haha!

Sen åkte jag hem och fick tågbuddies idag, Jessica, Edvin och Oscar. haha! De är trevligt folk de där. Sen cyklade jag och Edvin hem eller ja han till sig och jag till mig fast vi åkte samma väg ett tag. haha, nu gör jag allt mer komplicerat!

Sen hem, sjukt trött. Äta och nu sitter jag här. Ska glo film. Idag blir det "flykten från hönsgården"! Eftersom Tobbe inte visste vilken film jag menade när jag sa svärdet i stenen (!!!!) Så lägger jag upp en bild på den och flykten från hönsgården ifall han inte sett den heller! (!)



Puss / H

gamla klassiker

Usch, vet ni hur mycket jag hatar att vara tågbarn*? Jag började halv 10 idag vilket betyder att jag inte kan ta 9 tåget för då hinner jag inte till lektionen så jag måste ta halv 8!! Jag satt i skolan i en och en halv timme innan vi börja. Stackars mig alltså!!

Nog klagat om mig, vi hade våra första lektioner idag. Faktiskt så var det ganska roligt. På teater lektionerna iallafall! haha! Sen hade vi matte och då fick jag mitt biblotekskort. Man måste nämligen låna alla skolböcker  på bibloteket. pust. Det är ju lite komplicerat. Men jag löser det snart!

På kulturhistorian så gick vi igenom sådana saker som Mari Pregner gick igenom med oss i 8an. Det tackar jag henne för! Så då kunde jag somna, efter tre lektioner så osmnar jag. pff. Måste gå och lägga mig tidigare med andra ord! haha. NOT!

Iallafall åkte spårvagn idag, för att hinna till tåget och det gick ju alldeles utmärkt! haha! Sen åkte jag till duve och glodde på Tobbe och pojkarna när de tränade handboll. Det är faktiskt roligt att kolla på så det gör jag nog fler gånger. Sen åkte jag hem till Tobbe där jag stannade till ca 9 kanske. Nu sitter jag här och glor på svärdet i stenen. Seriöst jag älskar de gamla barn klassikerna!! Ujamej vad bra de är! De barnfilmer som görs idag är oftast bara skit. Även fast jag älskar nästan alla animerade filmer, de är så underbara!!

Naej, glo på film sen sova var det ja!

Puss / H

välbehövligt

Hej tjo, jag har blivit sämre på det här med bloggandet. Men det är nog bara på helgerna. För då är jag så mycket som möjligt med Tobbe för jag träffar honom ju inte på vardagarna så mycket längre. Ajaj.

Igår var vi iallafall hos Anki-Panki och firade henne för hon fyller år imorgon. Vi grillade och åt mat sen tårta sen umgicks vi och kollade på film. Vi var väl ca 15 pers hemma hos Anki så det var jätte trevligt!

Sen idag så vaknade Tobbe och jag och insåg att frukost vore en bra idé. Vi gick ner och åt sen begav vi oss till min far med resväskan som Milla ville ha tillbaka. Sen gick vi hem och typ föll ihop i en hög i min säng. Helt sjukt så trötta vi var! haha!

Sen åkte Tobbe hem runt, halv 3 någongång. Jag åt lite mat och sen började jag storstäda mitt rum. Fyyy uttans så skönt det känns att ha ett rent rum nu! haha! Allt är så fint, organiserade om lite grann också. Kändes också bra. Allt detta var mycket välbehövligt eftersom mitt rum såg ut som hej kom och hjälp mig!! haha!

Sen kom mamma hem och då åt vi och hon hade med sig en film som jag snart ska kolla på, när Bruno har hjälpt mig med min säng. Ska ta bort min sängkarm eller vad man ska säga, mitt säng galler. haha! Så att min madrass endast står på små ben.

Aja, jag är också med och tävlar på min kära vän Jockes blogg. Där kan man vinna te. Lät lite mysigt så jag är nu med och tävlar. Ska också göra lite reklam för bloggen så det är bara att klicka här på texten så kommer man till inlägget. Eller så klickar man på länken där det står "Jocke" så kommer man till hans blogg istället.

Nu har vi en ny vecka framför våra fötter - skapar delade meningar.

Puss / H

dygnsur?

Skolan igår var trevlig. Först kom några "gamla" elever till oss och pratade om vad de gjorde nu och vad det sysslat med sen de slutade på de geer. Sen fikade vi, sen åt vi lunch (lite fel ordning kan man tycka!) Sen drog jag och några i min klass ner på stan och glodde på marknaden. Trevligt folk de där!!

Sen spelade vi teater med 2orna och 3orna mycket roligt!! Sen slutade vi väl typ halv 3 och då var jag tvungen att vänta på tåget i en och en halv timme, men jag gick på stan med trevligt folk från klassen så det var inte så farligt!

När jag kom hem träffade jag Mårten (Hanna) sen åkte vi hem till Karl-Johan och repade inför min mormors bröllop som är nästa helg. Det gick as bra, är så glad att det blir bra för mormor förtjänar det bästa!

Efter det så cyklade jag hem i spöregnet.. Åt lite, bytte till någorlunda torra kläder sen åkte jag och hyrde film och sen vidare till Tobbe. Ja det regnade fortfarande, men det är ju tur att man har paraply.... Kunde jag ha sagt om jag haft det!!

Sen myste jag med Tobbe. kollade på film och allmänt hade det bra!

Idag blir det party hemma hos Anki, det ska bli riktigt trevligt! Roligt folk kommer ju dit. hehe. Nej nu tror jag att Tobbe vill att vi ska dra så.


Puss / H

beroende

Idag blev det ingen afrikansk dans för han som skulle lära oss har influensa. Säkert svininfluensan, haha nej jag skojar men man vet ju aldrig!

Så vi fick börja dagen med rundvandring istället vilket tog ca 20 minuter och efter det hade vi inget kvar att göra så jag började skolan klockan 10 och slutade skolan klockan 11. Kändes lite onödigt att gå till skolan då liksom.

Efter skolan åkte jag hem, med halv 1 tåget. Sedan begav jag mig till duve för att vänta på Tobias, och oj vilken läskig skola det är!!! Jag gick vilse direkt när jag kom innanför dörren!! Haha, hittade iallafall en bänk att spendera några minuter på innan Elin ringde och vi letade upp varandra istället! Sen åkte jag hem till Tobbe en stund innan han tränade, kom även till honom när han tränat klart för att mysa och kolla på film!

Vet ni? Jag har blivit beroende av ett data spel, trodde aldrig att den dagen skulle komma men nu så har den kommit. Ett spel på face book är det, man ska odla grönsaker och träd och sköta om djur och samla pengar och vinna priser. SKIT KUL!! Men som sagt jag är helt beroende. ujuj, hur ska detta sluta?

Hade tänkt att ha en bild ungefär här, men min dator samarbetar inte med mig idag... Men man brukar väl säga att det är tanken som räknas? eller?

Puss / H


aldrig

Heej, blev inget skriva igår, ledsen för det.

Men det hände inte mycket i skolan igår heller, vi fick massa papper träffade tvåorna och treorna. Sen hade vi enskilda introduktionssamtal! Medan någon var inne så lämnades rästen av klassen själva. Då konstaterade vi att vi inte fått köra någon lära-känna-varandra övning. Så då gjorde vi det, vi körde heta stolen. Och oj vad kul vi hade, faktiskt. Trevliga människor dedär.

Men dom kommer såklart inte att slå 9b1! Aldrig!

Idag så tror jag att vi börjar dagen med afrikanskdans, sen ska vi göra en massa andra saker som jag inte har någon aning om vad. hah! Det blir nog skoj!

Puss / H

ES1A

Nu var första dagen i skolan avklarad. Allt gick ganska fort vi fick en jävla massa papper, en pärm, två anteckningsblock, penna och sudd. Plus ett schema som jag inte är helt onöjd med.

Min klass verkar trevlig, lite udda. Men trevlig.

Efter skolan fick jag vänta hur-länge-som-hellst på tåget. haha! Missade halv ett tåget med en kvart typ. Surt. Då fick jag ta halv tre tåget istället. Men men, socialade mig med Julia och hennes vän Mathilda.

Nu sitter jag hemma med min bror och vi ska väl spela madagaskar nu tills mamma kommer hem för då ska jag till Tobbe!

Puss / H

allmänt vill inte

Denna dag kändes bra, blev inget bussåkande med smsbiljett. Jessica och Martin tyckte att jag var way to slö så jag cyklade, vilket var en mycket bättre idé insåg jag sen.

Vi började våran skolvandring vid duve, där träffade vi trevligt folk vi var väl där i kanske en halvtimme, om ens det. haha Vi kände att vi kunde inte stanna så länge eftersom vi skulle vidare. Sen blev det linden där vi träffade bla, Christian, Bea, Emelie och Josefin! Mycket trevligt.

Sen begav vi oss till Mcdonalds och insåg snabbt att "Varför ska vi åka till alla skoler, egentligen. De borde ju komma till oss!!" Så Folket vi kände från ellwynska fick komma till oss, sen kom det även fler folk och ännu fler folk tillslut var vi massor av folk.

Men det var trevligt att känna sig lite social. Sen drog jag hem för att äta sen åkte jag och handlade.

Men nu ska jag dra ner till tågstationen för att träffa min far, vi ska fixa ett tågkort till mig. Börjar ju skolan imorgon!! Spännande, läskigt och bara en allmänt vill inte känsla har jag!

Puss / H

Glatt överraskad

Hej och godmorgon!

Vaknade endast 5 minuter efter vad jag hade planerat. Ganska lyckat för att vara mig! hehe!

Åt frukost (!) Blev illamående... Som jag förövrigt oftst blir när jag äter frukost för tidigt, och om klockan 9 är förtidigt vad är då klockan 7 som det förmodligen blir resterande dagar? ujuj... Inte kul.

Väntar på att Jessica och Martin ska höra av sig, de bestämde sig för att dra och sola och jag kände att nej, det hinner jag inte nu. För då hade jag varit tvungen att stressa och nej det vill jag icke! haha!

Sminkade mig idag också, ojoj! Det var ett tag sen, men det känns bra. Jag har iallafall inte glömt hur man gör! Det är ju tur!

Insåg hur tråkigt det är att sitta hemma när man inte har någon alls att smsa med, eftersom de flesta är i skolan!! Jobbigt, alla är så upptagna. Det är som att vara hemma ifrån skolan när man är sjuk. Det känns inge bra alls. Nejjnej.

Det började regna förut också, sen vet jag inte vad jag gjorde, typ kollade bort ifrån fönstret och sen  poff så slutade det! Måste säga att jag blev glatt överraskad iallafall! haha...

Men det betyder ju att min cykel är blöt och jag har gråa chinos på mig så njaaa jag vill inte cykla ner så jag bestämde mig för att jag tar bussen sen, vi ska ju ändå till duve och den går ju dit! kanon liksom! Men de har ju tagit bort att man kan betala med kontanter på våra kära stadsbussar och mitt busskort blev stulet för ett tag sen och jag har lämnat tillbaka Emelies som jag lånade en gång. haha! Så jag kände att jag hade ett problem... Men! Då gick jag in på deras hemsida och läste om det där med smsbiljett, tänkte att det inte skulle fungera eftersom de räknade upp ett antal operatörer men dock inte min. Men jag provade iallafall och se, det fungerade visste! Kanon liksom! haha, så nu har jag en timme på mig att ta en buss och på den timmen går det faktiskt 2 bussar jag kan ta så, jag klagar inte.

Puss / H


Inte otroligt, pinsamt!

Idag vaknade jag och Tobbe vid, 11? Kanske, vi låg och bara mådde allmänt bra innan vi gick upp klockan 12 för att äta frukost. Det är helt otroligt hur man bara kan ligga utan att säga något och bara mysa. Kramas. Vi somnade kanske lite då och då också men mysigt var det iallafall!

Sen åt vi frukost och  vid 20 i 2 kom Tobbes vän Victor och så begav vi oss, jag hem och Tobbe och Victor ner till Duveholmshallen där de skulle samlas klockan 2 för att sedan klockan 3 spela match.

När jag kom hem läste jag lite i min bok och sen strax innan 3 skjutsade pappa ner mig till duve där jag träffade Elin och vi tog varsin plats i hallen för att kolla på våra pojkar när de spelade handbollsmatch. Visserligen var det bara en träningsmatch men ändå.

Elin hade aldrig sett någon handbollsmatch förut och jag har aldrig förstått mig på någon. Haha! Jag sa de några reglerna och beteendena jag förstått men efter ett tag så förstod vi inte de reglerna längre. Eftersom vi tyckte att de aldrig följdes! haha!

Aja, vi tyckte väl att matchen blev lite långtråkig eller något och konstaterade att vi nog var hungriga, vi fick iallafall sjukligt ont i magen båda två. "Det känns som jag ska föda barn här och nu - och det vore ju pinsamt!!" Sa Elin då och det tyckte jag var mycket kul, men jag höll såklart med. Det vore ju sjukt pinsamt! haha!

Elin och jag roade oss med att kommentera alla på planen, vi fastnade vid en kille i motståndarlaget. Han var väldigt dålig och väääldigt kort så vi pratade om honom i nästan 10 minuter sen efter ett tag inser vi att vi sitter omringade av folk som förmodligen känner honom. Alla tog glodde på oss och då kunde vi ju såklart inte hålla oss för skratt! haha!

Efter matchen åkte vi hem till min far hämtade lite grejer och begav oss hem till min mor. Där åt vi mat och sen la vi oss i min säng och pratade en massa! Mysigt att vara med Elin tycker jag.

Sen kom  Tobbe hem till mig en stund för att pussas lite, vilket jag aldrig tackar nej till!

Imorgon ska jag vara med Martin och Jessica, vi ska gå och hälsa på alla våra stackars vänner som börjar skolan. haha! Jessica och jag börjar ju inte förns Tisdag och Martin han börjar inte förns typ den 26:e haha!

Puss / H

Slutet

Denna dag har varit redigt skön, lite tråkig men ändå skön.

Vaknade av att mamma ringde runt 12 ungefär, skönt att vakna lite senare än jag brukar. Behövde verkligen sömnen. Iallafall hon ville låna en prinsesskrona av Mathilda - till mormors möhippa.

Så det var bara klä på sig och gå upp och leta.

Iallafall, sen la jag mig och läste väldigt länge, sen åkte jag hem till mamma och var barnvakt till Love en stund, vi körde lådbil och sen gick vi in och satt i varsitt hörn av huset, han vid tvn och jag vid datorn. Kul med sociala syskon liksom. Haha.
Iallafall jag skulle fixa en ny header till bloggen men mamma hade såklart tagit med sig min kamera så det får bli en annan gång.. pff.

Sen hem till pappa igen, duschade och åt mat sen skjutsade han mig till Tobbe, där jag nu kommer vara tills imorgon. Just nu kollar vi på tillbaka till framtiden en riktig klassiker i mina ögon, han själv hade aldrig sett någon av de filmerna (!) Så det var ju helt klart ett måste.

Tänkte också såhär, det här är sista helgen på sommarlovet. Pf. Snart börjar det.
En annan ledsam sak är att min kära vän Evelina flytta idag. Dick ett sms förut där det stod "Nu har jag lämnat Katrineholm.. <3" Fasen va de orden fick fram känslor. USCH! Jag insåg då att jag inte kommer träffa henne varje dag i skolan som jag gjort de senaste två åren, nästan tre. Vi har delat så himla många bra minnen, visserligen några dåliga också men mest bra. Jag kommer sakna dig "tvilling"

Puss / H

ovärkligt överlycklig

Jag kom att tänka på det igår, efter jag varit hos tandläkaren och läst en jävla massa i min bok så kom Tobbe hem till mig och  sen begav vi oss ner på stan.

Vi inhandlade lite nödvändigt skolmaterial såsom, kalender, skrivhäften, räknehäften, pennor... Usch så nära det är nu, skola... Jag ryser i hela kroppen!

Sen begav vi oss till coffée house mitt aboluta favoritställe att fika på. Så mysig atmosfär och där satt vi och pratade och bara mådde allmänt bra i stunden som var. Sen vidare till belles där jag inhandlade ett par nya skor, svarta tygskor som var så otroligt sköna att jag tror att jag är lite kär.

Efter det begav vi oss vidare till Tobbe där vi bara mös och kollade på film, först skrattade vi oss igenom Nyhems musikal som finns att se på youtube. Förlåt alla jag känner som var med i den, men ni hade ju kul och det är väl huvudsaken. haha! Sen kollade vi på våran egen och visst, den är inte superbra den heller, men mycket bättre! Haha.

Sen kollade vi även på fler filmer och åt god mat med hans familj och sen på kvällen åkte jag hem med ett stort leende på mina läppar.

Det var då jag kom att tänka på hur ovärkligt överlycklig jag är. Jag mår så sjukt bra och är så himla glad och allt är tack vare Tobias. Min underbara Tobias.

Puss / H

inte skräck, hat.

Hej idag fick jag gå upp MEGA TIDIGT! Skojjar inte, klockan ringde klockan 7, vilket var lite onödigt tidigt eftersom jag inte gick upp förens klockan var fem i halv åtta ändå. Haha!

Så varför denna tidiga uppstigelse? (fint ord jag hittde där va?) Jo jag skulle till tandläkaren klockan kvart över åtta...

Det är en sak jag hatar så innerligt, att gå till tandläkaren. Jag tycker att det är så äckligt Ja äckligt är just det ord jag vill använda... Först pressar de in någon pinne med en platta längst ut som är alldeles för stor för att man skulle kunna ha den i munnen egentligen, men nu så måste man ha den i munnen och sen går de ut för att fotografera mina tänder, sen samma sak, igen, på andra sidan. pff...

Sen kommer de fram med den där skrap grejen, den som sänder obehagliga känslor - likt ilningar - genom hela kroppen. Hemskt! Sen så, IN MED EN SPEGEL !! Men jag har inte ens kommit till det ÄCKLIGASTE av allt!! 

När de ska kolla tandköttet så måste de lyfta på mina läppar, och jag skojjar inte de tänker nog inte riktigt på att läpparna faktiskt har ett fästa lite högre upp, ni vet så att de inte ramlar ner... Liksom faller bort från ansiktet. Nej det är klart att de inte förstår. För de drar upp läpparna liite för högt, sådär mysigt så att det är på gränsen till smärta. 

Sen när man går där ifrån med det vetandet som man hade från början - att man hade fina tänder, att man borde skölja munnen med flor och att man borde sluta dricka jos och läsk - så har man den där hemska smaken i munnen, smaken av alldeles för ohälsosamt ren tandläkarmottagning. USCH!! 

Tur att jag bara behöver uppleva det en gång om året.

Puss / H

13 Augusti

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls, Tobbe och jag vaknade väl vid. 11 och bestämde oss för att frukost var en bra idé. Sen har vi bara slappat och runt två åkte han hem, i regnet. hihi. Nej det var inte kul, synd om honom ju!

Sen idag har jag väl inget riktigt planerat, ska kolla på film med pappa ikväll. Mys. 

Eftersom det blev ett s¨å långt inlägg förut så gör jag det här så kort som möjligt! hehe! 

Puss / H

12 Augusti

Det var sjukt mysigt att vara i Stockholm med min älskling, vi hade massa kul och mucket shopping blev det! hehe!

Konstaterade också hur synd det är om shoppande killar!! Jag menar det finns typ ingen rea på killkläder och killkläder kostar skit mycket!! Shieet... Killar BORDE tycka om att få kläder i presenter, jag menar annars blir dom totaly panka liksom! haha! Tobbe gjorde av med nästan tusen kronor mer än mig och jag köpte fler saker än honom... hmm!

Hittade snorbilliga byxor också!! Först ett par på MQ för 49 kr!!! Jag menar aah snorbilligt men sen kom vi till gina och där hittade jag ett par gråa chinos för 29kr!!! Jag skojjar inte 29 kr!!!!! 

Sen köpte jag även, ett linne på monki, en långärmat t-shirt på gina, en kofta på gina, ett skärp på H&M, en "spets" klänning på VILA och ett pärlhalsband från glitter. 

Tobbe köpte ett par chinos från SALT MEN, en skjorta från Top men, tre t-shirts från MQ och en kofta från H&M. 

hihi köpte även en present till Evelina som behövde endel förklarning. Hon fick när hon fyllde ett armband, sånt som man sätter på små berlocker på och då tänkte jag nemen jag köpter ett sådant smycke från mig så att hon alltid kommer komma ihåg mig. hehe! Då tänkte jag köpa ett H för det hade jag sett att dom hade på glitter när jag var i Piteå. Men icke!! I alla TRE glitter affärer vi var inne i hade de endast I och C kvar.. Jag bara jaha vad ska jag göra nu då? Köpa något annat orkade jag inte så jag köpte ett I. 

Förklarning; det var ett sådant här I som ser ut som ett jäääätte avlångt H om man vänder på det, så där har vi en del av förklarningen! Sen så bokstaven I kommer ju efter bokstaven H. Ni vet. A B C D E F G H I....Så DÄR har vi förklarningen, och jag LOVAR att hon aldrig kommer glömma mig nu! hääh!

När vi kom hem - runt 6 - åkte vi först hem till Tobbe och fixade i ordning oss lite för att sen åka hem till Evelina och grilla och träffa folk på hennes och Martins "flyttfest". Det var redigt trevligt! Trevligt folkt, god mat, GOTT BRÖD! haha. 

Runt halv tolv var väl Tobbe och jag hemma hos mig sen, redigt trötta var vi! haha! 

Rolig dag, tack för den allihopa!

Puss / H



10 Augusti

Jaa, idag vaknade jag hos Tobbe. Alltid lika mysigt när man vaknar bredvid den man älskar. Japp. Sen idag har vi inte gjort mycket alls, jag kom väl hem runt tre kanske och då satte jag mig och läste. Sen så kom Tobbe hem till mig en liten stund innan han skulle vidare hem och äta.

Sen åkte jag hem till pappa och fortsatte läsa. hehe. JAG HAR BLIVIT EN BOKNÖRD OCH JAG KAN INTE HJÄLPAT!!! Jag lovar, jag HATAR att läsa egentligen... Men så äre ju så att man hittar de där böckerna man riktigt faller för och så... POFF! Så är man fast...

Aja, träffade Tobbe sen igen och vi hyrde film och bara myste. Det var väl allt vi orkade antar jag. haha!

Imorgon, DÅ NI!! Då ska jag träffa Becca, min underbara söta rara Becca!!! GUD SÅ JAG HAR LÄNGTAT EFTER HENNE!!! Puss på det!

På onsdag drar Tobbe och jag till Sthlm för massa shopping, sen så blir det "flyttfest" för Evelina och Martin mina kära vänner som flyttar nu snart... Evelina till Lund (!) och om ni tycker det är illa så ska jag bara säga att Martin han, han flyttar till KIRUNA!!! Det är så himla coolt att dom vågar flytta så himlans långt. Men ändå så kommer jag sakna dom så innerligt!

Aja, nu ska jag väl kika lite på datorn sen läsa igen.

Puss / H

9 Augusti

Så nu sitter jag här på flygplatsen i Luleå. Roligt att komma ännu längre norrut... häääh. Planet går typ, om en timme och 5 minuter. . . Bateriet i datorn där om 5... Kul jul! Igenting har man att roa sig med. Inte mycket iallafall...

Resten av resan i Piteå har väl varit bra. Var inne i Piteå med mamma, Ellinor och Jenny i eeh Fredags. Vi hade en liten tävling. Få så mycket användbart och bra saker eller iallafall mer än en sak för endast hundra kr. Eller ja så nära hundringen man lunde komma. Detta var en rolig lek och i den leken köpte jag en sjal, en ögonfransböjare och två ögonskuggsborstar. För 99kr. Bra köp tycker jag.

Jag köpte också en väska på cubus som nog är mitt bästa köp denna sommar, jag har använt den hela tiden. Den är liten, så den rymmer min plånbok, mobil, nycklar och dylikt. En sån väska jag länge letat efter men inte hittat någon jag fallit för men nu så! En grå liten sak fick det bli. hehe!

Nu dog batteriet... Men jag httade nätsladden och ett uttag så nu kan jag leka länge hihi!

Igår var jag och min kära bror i ett ställe som kallas skeppet. Där kunde man kolla på bio, bowla, spela äventyrsgolf, airhockey, billjars, foosball och sen hade de en liten mini busfabriken som var superkul att leka i. Så där tillbringade vi en del av dagen. Sen gick vi tillbaka till mormor och Ove och käka lunch. Sen blev det revybesök.

Föreställningen var väl bra, fanns några roliga och några som inte var bra alls. Men jag tyckte iallafall att rätt grupp vann i varje kategori! Kanon va?

Efter det lekte Love och jag i en BAOTA STOR klätterställning och sen åt vi mat på restaurang. hehe.

Idag har det bara blivit packning, städning och resning... Eller vad man ska säga... haha!

Klockan 11 var vi tvugna att vara ute ur stugan, klockan 12 gick bussen från Pitehavsbad till Luleå flygplats. Där vi tillbringat nu snart 2 timmar... En till återstår. pust.

Ikväll ska jag träffa Tobbe. ÄNTLIGEN! Som jag har saknat honom!! Sover hos honom inatt också, heeh. Vi har faktiskt varit tillsammans i sju månader idag. Så att ni vet!

Puss / H

Piteå

Tjo!
Jag visste väl att jag för eller senare skulle hitta en dator man kunde leka lite med! hihi.
Har nu ca 8 minuter på mig! hehe. Men jaa...

Resan var lång och mycket jobbit! Tror aldrig att jag vill åka bil igen... Vi åkte först till, Sundsvall? Eller nått, och så sov vi där sen fortsatte vi vidare till Piteå igår.

När vi kom fram fick vi vår bungalow. haha Så tjusigt namn på "mindre stuga" haha! Men den dög väl. Sen käkade vi lite. Och jag mådde absolut inte bra, trodde jag skulle spy. Inte p.g.a maten då utan något annat. Jag gick iallafall tillbaka till stugan och la mig för att läsa lite. skönt tyckte jag.

Idag gick vi till DEN STORA stranden direkt efter frukost. Det blåste så jag tyckte det var redigt kallt men måste erkänna att fint väder var det. Sen tog vi bilen in till själva Piteå för att kolla på revy paraden (bilder kommer när jag kommer hem, till en vettig dator) Katrineholmsrevyn vann maskerad tävlingen med sin utklädnad som "skräck cirkus" hääh, redigt fina varom! jappjapp.

Sen fick jag åka bussen tillbaka med revyarna för mamma ville åka bilen tillbaka med mormor, ove, love och Bruno. Så nu är jag här på hotellet och väntar på att de ska komma tillbaka.

Sen vet jag inte vad vi ska göra. Får se. På lördag är det iallafall föreställning, kul ka det bli men jag måste säga att jag längtar tills vi kommer hem!!!

Puss / H

3 Augusti

Tjoli!
Idag har man inte gjort så jätte mycket, var med Tobbe först på förmiddagen sen runt halv 3 kom mamma och hämtade mig så fixade vi bild till mitt leg. Ja jag har inte skaffat något sånt än.. haha! (A) Men nu så! Är det på gång! hääh!

Sen efter det aktiverade vi mitt nya bankkort! (De gamla blev ju stulet...) Så nu kan man shoppa igen. Konstaterade även att jag inte fått pengarna från midsommar än (!!!!) Jag medar midsommar!! Mamma ringde och de har tydligen semesterstängt... Kuljul! Jag som ska åka och shoppa nästa vecka !! Snyft.

Sen drog vi upp till elgiganten och införskaffade en Ipod laddare till mig, eftersom jag inte kan ladda den annat än i datorn. Ajaj, har aldrig varit nödvändigt förut men nu har jag ju börjat använda den igen så. haha!

Sen åkte jag hem till Tobbe och träffade hans syster Sandra och hennes 12 dagars bejbis! sööötipöt säger jag bara.

Ungefär då konstaterade jag det jag redan misstänkt, jag tycker inte om barn... Jag älskar att uppträda för barn och så när jag spelar teater och sjunger men liksom, barn... usch, det ger mig rysningar...

Snart kommer Tobias hit och ska umgås med mig! KANONERS!

Juste imorgon drar jag till Piteå, kommer hem på söndag. Det här blir förmodligen det sista jag skriver om jag inte hittar någon dator i Piteå vill säga. hoho!

Puss / H

2 Augusti

Japp Jag läste sagor för barnen idag, "Mamma det här är tråkigt, jag vill gå hem" var de ända ljud flörutom min egen sagoläsning som hördes... Suck. Aja får ju betalt iallafall! hääh.

Efter det åkte jag hem till min mor och läste, mys. Sen vidare till Tobbe. På vägen dit såg jag en orm (!) Det är fan andra ormen i år. Jag var tvungen att vända för att sedan ta en omväg till Tobbe istället. Jag vet, de små jävlarna vinner över mig. Men va faan! När jag ser en orm så slutar jag andas, sen får jag kämpa för att andas vidare. Jag börjar typ hyperventilera och sen börjar jag stor gråta. Som tur var så rörde sig inte ormen och jag kunde ta det här mer samlat men ändå. USCH!

Hos Tobbe kollade vi på 2½ men och åt blåbärspaj! Sen gick vi hem till mig igen. Vi tog en omväg då med dels för att jag ville försäkra mig om att slippa se ormen och dels för att se om pappa hade åkt ifrån farmor. haha!

Väl hemma bli man attackerad av två små monster, Mathilda och William. Mina små syskon... USCH!  Aja, vi satte oss och kollade på Bolt alla fyra och så blev de lite lugnare.

Efter det så kollade Tobbe och jag på fredag den 13:e... Inte så läskig som jag trodde, så himla förutsägbar... Men men, alla skräckfilmer kan ju inte vara läskiga...

Sååå.

Puss / H

1 augusti

Nu ni, nu är det bara 18 dagar kvar till skolstarten,. huja... Känns lite jobbigt faktiskt. Endast 18 dagar kvar av sommarlovet, sommarlovet som man tycker verkar så himla långt när det väl börrjar sen tar det slut i ett nafs. uja.. Inte kul. Inte kul när man vet att 6 dagar av nästa vecka, 6 dagar av de återstående 18 kommer tillbringas så långt ifrån vännerna man kan komma, typ. I Piteå.

Jag vet att det varit bestämt länge, men jag ser inte alls fram emot det längre. Men jag får väl bita ihop, blir säkert roligt.

Idag har jag varit i gamla vattentornet, kollade hur det såg ut där för jag ska läsa sagor där imorgon klockan 12.30. Vet inte ens om det kommer att komma några barn dit eftersom det stått så dåligt om det i tidningarna. Men men, får ju betalt iallafall. haha!

Efter det gick jag för att träffa Emelie och Madde, skulle låna den tredje boken i twilight serien, huja, nu är man inne i den röran jag aldrig trodde jag skulle komma in i, men böckerna är så sjukt otroligt bra!!

Sen strosade jag runt på stan en stund och åkte sedan buss hem för att träffa Tobias, vi kollade på en film. "Huset vid sjön" den var så mysig och faktiskt ganska bra, eller ja ingen superbra film utan en mer lagom softis film.

Nu sitter jag hemma hos mamma, i källaren, vi har flyttat ner vårat "kontor/musikrum" till källaren och det är en otrolig mysfaktor här nere!

Sen ska jag vidare hem till Tobbe där vi ska kolla på ytterligare en film, myspys.

Puss / H