Öland

Nu är jag hemma från Öland. Jag har haft så otroligt mysigt med min älskade Tobias! Vi fick sova i tält med det fungerade ju finfint! Har man luftmadrass så! hehe!

Det var inte så jätte fint väder men vi hade det mysigt iallafall och ett dopp i havet blev det iallafall! haha!

Igår var vi i Borgholm och åt världens goaste glass!! Nutella glass!! Mums, chokladglass med nutella i, kan det bli godare? Kanske, men svårt! haha! Vi konstaterade också att Öland har nyckelpige invation.. haha! ÖVERALLT! Nyckelpigor, man kunde knappt gå utan att mosa några. Fullt av dom var det.

På vägen hem stannade vi på cloetta, haha det är ju aldrig fel det! haha

länger in lite bilder ocksåå.


Puss / H

26 juli

Tjohoo! Idag vaknade jag och Tobbe runt... Någon gång, haha! Kommer inte ihåg det spelar iallafall inte så stor roll!

Vi hade iallafall jätte mysigt igår (som vi brukar ha) vi åt chokladdoppade jordgubbar och kollade på 102 dalmatiner! hahaha! Den filmen är ju bara gullig.

Sen iallafall idag när Tobbe dragit bestämde jag mig för att ha en filmmysdag för mig själv så jag tänkte väl egentligen åka och köpa godis men jag orkade inte riktigt så jag väntade med det men iallafall! Så får jag ett sms av Jesper där han frågar om jag och Tobbe vill spela minigolf med honom och Elin. Klart vi vill eller ja inte för minigolfens skull men Jesper och Elin tackar man ju inte nej till att träffa!

Iallafall så kommer Tobbe hem till mig igen och sen åker vi hem till Tobbe för han skulle klippa gräset, medans han gör det sitter jag inne (i det då hyfsat fina vädret- fy på mig) och spelar guitar hero! Jag måste säga att jag blev förvånad över hur bra jag faktiskt va!! Sen kom Tobbe in och då tävlade vi och jag vann!! tre av fyra gånger!!!! Jag är ju bara för grym!

Sen åkte vi hem till mig igen för jag var tvungen astt städa undan lite hemma innan pappa och resten kom hem igen, sen kom Elin och Jesper och hämtade oss på mopparna så åkte vi (trots det då dåliga vädret) ner och spelade minigolf vid djulö.

Jag måste säga att jga är GRYMT dålig på minigolf (också) haha jag förlorade, ganska såklart. Men to be faire liksom så gav jag upp när vi hade fyra banor kvar! haha!

Men men efter minigolfen begav vi oss i torino (som förövrigt är till salu, åp blocket!!) där vi åt pizza sen satte vi oss på stan och pratade lite innan vi konstaterade att det var kallt och begav oss hem till mig. haha!

Imorgon blir det väl till att packa för på Tisdag åker jag till Öland med Tobbe och hans familj. Det ska bli roligt! Hihi.

Puss / H

25 juli

Hej!
Hade riktigt roligt igår hos Sarah, Tack för det alla!

Det enda jag inte tyckte om det kvällen var att min plånbok blev stulen!! Jag undrar vafan det är för fel på människor ibland... Som tur var så hade jag typ 3 kr på kortet och ca 20 kronor i en kronor och femtioöringar. Så det var ju ingen fara med det. Det enda jag tycker var surt var att jag förlorade mitt busskort som var fyllt med ca 90 kr... Inte kul!

Menmen, kortet är spärrat och själv får man väl skaffa nytt åhlénskort och nytt busskort... Men ja! Det är ju inte hela världen precis. Så tänker jag, som den posetiva människan jag är.

Lärde känna några nya människor igår och annars var jag med folk jag kände och det var mycket trevligt de med. Kul att träffa de folk man inte sett på ett tag som typ Christian, honom hade jag inte sett på HELA SOMMARN!!! Och så Martin som jag inte sett sen i midsomras... Usch. Så fel det kan bli på ett sommarlov. Vilka man kan förlora utan att man planerat eller ens vill det! Inte kul.

Nu sitter jag här hos Tobias och han spelar något tv-spel.. Inte så roliga spel som jag brukar spela - sådana spel där det står 3+ nere i hörnet - nej han spelar fotbollsspel... Jaja, haha!

Puss / H

24 juli

Heej!

Har ni, som jag, hörttalas om det här med vuxenpoäng? Som man får typ när man städar, diskar, stryker, handlar... Ja allt sånt som vuxna brukar göra... Det här är poäng som jag inte vill ha så mycket av. Man vill ju inte vara en tråkig vuxen liksom... Så när man har fått för mycket vyxen poäng så måste man få lite barnpoäng också liksom.

Då har jag kommit på en taktik som jag använde idag (Jag har städat och strykt idag) Samtidigt när jag gjorde det så spelades smurfhits i öronen på mig. Vad kan vara barnsligare än det liksom? hahah! Inte mycket. Så då känner jag att det jämnar ut sig. Eller?



Underbara smurfhits!!

Annars idag så ska jag till farmor med Tobbe, sen ska jag träffa Bea och Emelie så ska vi till Sarah och träffa fokl!! Kul!

Puss / H

minnen...

Minnen. Det kan vara svårt att komma ihåg alla stunder som man igentligen inte trodde betydde så mycket. Men om man tänker efter, riktigt ordentligt så.

En bild säger mer än tusen ord eller hur är det nu man säger? Jag kollade igenom mina bilder i min telefon häromdagen och jag insåg att. Mina bilder är inte bara bilder. De är minnen, minnen från roliga stunder med mina nära och kära. Minnen jag inte trodde betydde någonting.

När man tänker efter är det minnena som bilderna visar som fört mig hit idag. Utan de där minnena så skulle allt ju ha varit tomt. Eller hur? Och jag vill ju inte att all ska ha varit tomt eller hur. Därför finns bilderna. Som kan påminna mig om att mitt liv inte har varit tomt! Inte alls faktiskt.

Jag hade tänkt lägga in lite bilder här och visa för er att jag vet exakt vad bilderna betyder för mig och att de ger mig glädje när jag kollar på dem.

Jag tänker inte ta bilder från lite var stans utan jag tänker ta bilder ifrån min telefon. Bara för att visa att det inte bara är meningslösa bilder. Även om det nu ser ut som det.


Haha den här dagen då var jag med Carrå, vi köpte en helium ballong och satte oss mitt på rececentrum och åt upp heliumet? Säger man så? Åt upp? Låter konstigt, jag hoppas iallafall att ni förstår vad jag mena. Sen så var det cykelrace mitt på torget och vi hejjade på han i turkos cykeldräckt. haha! Sen insåg vi att han inte var ensam, det fanns flera i turkos cykeldräckt och vi hade trott att alla var samma kille och tänkte jävlar vad han var snabb. Men icke. haha!

HAHA! Här var jag med Jessica och Becca hemma hos Becca och helt plötsligt så börjar de måla på mina fotleder? heter de så? Kanske det gör. haha! Sen drog de av mig strumporna och målade hela fötterna och OJ var det kittlades under fötterna! hoho. Sen drog de upp miga byxben och sen vips så var jag helt nerkluddraad över HELA BENEN! HAHA!

Här skulle jag och Elin (min granne) Till Valla på loppis. Vi skulle ta bussen som ingen av oss tidigare åkt med, till Valla iallafall. Så våra instruktioner om när vi skulle gå av var. "Vid skolan" Bussen åkte och åkte och sen såg vi skolan men vi tänkte att den skulle svänga in, liksom till höger. Men bussen svänger till vänster och vi tänker ojdå. Bäst att vi trycker. Bussen fortsatte och åka och jag undrar hur långt det var till näsa busshållplats. Över en km iallafall! haha! Det fick vi sedan gå tillbaka... Vägen på bilden är vägen vi fick gå.

Jag behöver inte säga så mycket, inte ens tänka lite för att komma ihåg när den här bilden togs. Den visar Clas inne på brandstationen en av de tre dagarna han och jag plus en massa annat roligt folk uppträdde för årskurs 1or om brandsäkerhet. Jag och Jocke spelade teater och Clas mf spelade och sjöng. Mycket roligt!!

Det här är en sådan bild som man kan tro inte betyder något, liksom vad föreställer den? Jo de föreställer Edvin när jag skulle ta kort på hans hår för han hade smör i det och han såg inte (ganska logiskt eftersom ögonen inte är gjorda för att se uppe på håret...) Men olyckliktvis så syntes inte smöret på bilden. Haha!

9B1, bästa klassen jag gått i. Kan inte säga kommer gå i för det vet man ju aldrig. Men den är nog väldigt svårslagen! Den här bilden föreställer min coola miniräknare som kunde skriva 9B1. Är inte det liiite respekt?

haha, den här bilden är tagen efter våran friluftsdag i vintras... Vi (Jag, Becca, Linnéa, Johannes och Clas) Hade åkt skidor hela dagen och bestämde oss för att åka hem till mig och äta blåbärspaj. Di kom även Tobias som hade varit hemma hela dagen för att han varit så himla klantig. haha! Det mina vänner är en HELT annan historia... Iallafall Clas och Linnéa åkte iväg till Icanära för att köpa blåbärspaj och vaniljsås och när de kom tillbaka hade de köpt 3 pajer och 6 förpackningar med vaniljsås. En förpackning innehöll 1,5 deciliter vaniljsås! Det blev alltså en halv paj och 1,5 DECILITER vaniljsås VAR!!! Snacka om att vi mådde illa efteråt... Det här är iallafall Linnéas tallrik som vi tömde all överbliven vaniljsås på - den var redan dränkt sen innan för Linnéa dör utan vaniljsås, typ. Haha! Även om ni inte tror det, så finns det faktiskt blåbärspaj under vaniljsåsen...

Puss / H

MYS!

Idag blev inte alls som jag tänkt mig... Men jag gillar den här dagen iallafall. För jag gjorde det bästa utav situationen, vilket alltid brukar leda till bra saker! Japp.

Blev inget baka med min bror, blev istället sitta och kura ihop mig på mitt rum och läsa.

 Sen kände jag att naej, jag är faktiskt way to trött för att läsa mera (har läst över 100 sidor på mindre en ett dygn vilket är världsrekord för mig!!) så då bestämde jag mig för att hyra film. Frågade snällt min kära far om han kunde skjutsa ner mig till icanära och det gjorde han och jag hyrde film och köpte godis sen när jag kom hem kröp jag ner i sängen och kollade på film och åt godis, ja jag tillochmed gosade med en jättestor gosedjurs elefant. Jag gör sånt ibland. Det var mycket mysigt. Föresten så var det P.S I love you jag hyrde, har velat sett den jättelänge! och nu ÄNTLIGEN så såg jag den, eller ser. Den är så mysig!

Vad jag menar med ser är att jag inte riktigt är klar med att kolla på den än, pappa ropade nämligen upp mig för att vi skulle äta räkor. Räkor i regnet. Vi satt på altanen och åt räkor och lyssnade på när regnet smattrade på taket. sååå mysigt!!!

Puss / H

23 juli

Stora förändringar i mitt liv just nu, eller ja en, stor, förändring. Men iallafall. Ganska stort. Jag ska bo hemma hos pappa nu en tid framöver. Vet inte än hur länge men iallafall ett ganska långt tag. Och denna gång är pappa med familj hemma så jag blir inte själv. Skönt.

För att jag ska känna mig som hemma i mitt eget hem så har jag tagit med halva garderoben ifrån mamma, chockerad över hur mycket kläder jag verkligen har eftersom halva garderoben gick ner i te väskor... HALVA... i TRE väskor! Visserligen är det mest skor i en utav väskorna... Men iallafall. haha!

Så nu håller jag på och rensar i pappas garderob så att jag ska få plats med kläderna ag faktiskt använder. haha! Kul, eller nej, men skönt kommer det bli sen när jag är klar! jappjapp. Annars när jag bor hos pappa (varannan helg) så bor jag i min väska. Inte så kul... Så nu när jag tänker bo här en längre tid så blir det i garderoben med kläderna, tjuhuu!

När jag är klar med det ska jag antingen fråga pappa eller min bror om någon vill baka med mig. Ja blir väl till att fråga pappa i vilket fall för att se om jag får/kan baka idag! haha! Men det hoppas jag, annars cyklar jag gladerligen till icanära för att inhandla de ingredienser som fattas mig. Jag hade tänk ge mig på ett annar kakrecept. Se om jag får bättre resultat nu när jag vet hur man gör! hahha!

Nej nu ska jag återgå till garderoben!

Puss / H

Mystisk låt

Mystisk låt har fått mig helt galen i flera dagar nu... Jag hittade den på pappas dator och började lyssna och insåg att ja men jag gillar den faktiskt jätte mycket! Men problemet var att det bara stod titel vilket var mycket irriterande... Jag menar den heter "Who I am" Vilket - jag tagit reda på nu - den inte är ensam om!

Jag började jackten på den braiga låten men naej inga resultat på Youtube bara genom titeln... Taskigt läga, jag sökte allmänt på google men man får ju typ 47582783 träffar som man inte orkar eller har tid för att kolla igenom alla heller!!

Sen idag fick jag panik på riktigt jag provade den näsan aldrig svikande funktionen på min telefon, närmare bestämt, Track-ID. Ni vet när man trycker och så spelar telefonen in en snutt av låten och sen poff så får man reda på, artist, låt namn, skivnamn. You name it! Men icke, inga träffar.

Jag började faktiskt fundera på om denna låt bara fanns i ett exemplar och hamnat just i min dator, skoj. Men endå inte.

Så tillslut fick jag panik. Jag bad om hjälp till mina vänner på facebook. haha! Fick endel tips men fann inga resultat. Men tillslut fick jag resultatet jag letade efter!! Jag blev så glad, nu kan jag andas normalt igen. Thank god!

Aja, här är iallafall låten! Fast jag har konstaterat att min verision är lite annorlunda, jag har nämligen en barnkör med i min låt! haha! Har dock inte hittat den, den är mysig!


Puss / H

22 juli

Mina planer för igår gick som smort! Förutom delen med att mamma skulle skjutsa. Kom på att vi icke har någon bil och mamma och Bruno är på jakt efter en ny, som jag iofs tror att de köpte idag!! Vi hämtar den imorgon efter lunch! tjuhuu!

Aja iallafall så fick jag cykla till Tobbe i spöregnet! Inte kul... Sen fick Tobias far köra oss till specce och lämna och hyra film yesyes. Sen blev det så att jag sov hos Tobias också, hihi. Mys!

Idag så blev det en cykeltur till specce sen vidare till stan där Tobias köpte ett par ur snygga shorts och en tjusig t-shirt! hoho. Sen vidare ner till djulö där det inte fanns en enda intressant människa så det blev vidare hem till mig och bada i poolen istället! hehe, sen kom mamma och Bruno hem och dumpade av min kära bror hos mig då blev det bada av ska jag säga!





Han är ju ganska så skapligt cool min bror...

Nu ska jag och min kära bror glo film, madagaskar blire nog! hääh! Mys!

Puss / H

21 juli

TJO!

Idag har jag gjort absolut ingenting, och jag glömde (som alltid) hur jävla läskigt det är att sova i ett trevåningshus alldeles ensam! pff..

Ja men jag har försökt förstå mig på det här twitter, ni ser det jag har lagt till på sidan här -------> men jag förstår INGENTING!! Meningen är att man ska kunna smsa in och så ska det hamna där, men eeh naej! Jag förstår inte... Får väl se till att någon förklarar det för mig snarast, för det vore ju lite kul att om jag gör något roligt så får ni som läser min blogg veta det på en gång. tjuhuu... Plus så glömmer inte jag det så fort! häääh.

Hade nyss besök av två dygnsura människor, vill säga Elin och Jesper som åkt moppe hit ifrån Jesper i spöregn, Elin hade åkt utan jacka för den har ju jag hemma hos mig mor men där var det tydligen ingen hemma... hepp.. Då får man leta upp dom sen då. hääh.

Elin fick låna en ny torr (!) tröja av mig och sen min jätte gröna regnjacka, hoho! Nu syns hon iallafall! Kanon. Dom hade ju faktiskt bara två mil kvar att köra! haha. Men jag tror faktiskt att det slutade regna nu.

Sen ska jag - när jag fått tag på min kära mor - åka hem till Tobias och hämta honom sen vidare till specce och lämna och hyra film. Det roliga med det här är att varken mamma eller Tobias vet om mina planer, än. Sen blir det, förhoppningsvis, att jag sover hos Tobias inatt. hoho!

Naej nu ska jag gå och diska, kuljul,.

Puss / H

20 juli

Idag har jag varit med Elin, vi gjorde inte så mycket först, typ satt och pratade mest. Sen tog vi en promenad i skogen. Måste säga att promenader i skogen med en rolig vän är väääldigt underskattade!!  Det var såå himla mysigt, vi hittade ett halvt fågelägg, alltid lika trevligt hah!

Sen efter det så tog vi Elins moppe och åkte till specce och hyrde film och köpte mat. Sen hem till min kära far för tilllagning av maten. Vegitarisk tacos, mycket gott faktiskt! Och så himla simpelt, nästan enklare än vanlig tacos, men bara nästan. Man köper en påse med något som är typ ett pulver sedan blandar man i det i vatten och sen i med krossade tomater, detta förvandlas sedan till något som liknar taco köttfärs... Låter läskigt, men det var super gott!

Sen efter det så kom våra kära pojkar till oss med läsk och chips, sen började vi kolla på film först kollade vi på någon jag inte kommer ihåg namnet på, den var inte så bra men den dög väl. Sen kollade vi på twilight. Måste säga att den var bättre nu när jag läst boken. hihi!

Puss / H

filmtajm

hej alla glada, idag har jag inte gjort något alls ska ni veta, kollat på speedway finalen, där Sverige så surt kom trea. Sen kollat på mera tv och så lite till tv. Sen bestämde jag mig för att gå ut och gå men då spöregnade det så då blev det lite mer tv...

Sen åkte mamma och jag och hyrde en film. Then she found me tror jag den hette, håller på att kolla på den nu, därför ska jag försöka hålla inlägget kort.

Innan vi kollade på denna film kollade vi på vi hade iallafall tur med vädret - igen . Måste säga att den filmen var MYCKET roligare än ettan. Jaa, mycket roligare. hihi. Jätte rolig tycker jag!

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på den här filmen, det är bra skådisar i den, det är allt jag vet. hoho.

Puss / H

19 juli

Tjo, idag väcktes man runt 10, as trött går man upp och äter frukost sen runt 11 är det dags för speedway finalen!! VM vet ni. HOHO!

Spännande match måste jag säga!! Nu efter 20 heat ligger Sverige 2:a!! Det såg lite mörkt ut ett tag men då tog de ut jokern och gick om både Polen och Ryssland. tjoho glad! Men sen nu, så regnar det... Så då kan de inte tävla så det blir väl till att vänta I guess...

Sånt är jobbigt! Men men, hihi. Speedway är roligt! (A)

Annars idag så händer väl inte så mkt, kanske ska klä på mig något snart, hehe, har inte hunnit varit för inne i speedwayen! häää

Men men. Nu ska jag ringa till farfar för han fyller år idag! Grattissss

Puss / H

update!

Mina kakor blev inte riktigt som jag hoppades. Men to be faire, det var första gången! haha! Nu vet jag - till nästa gång - hur jag ska respektive inte ska göra. haha!


Så här blev dom iallafall!

Nu ska jag ut och äta mat, mums! Är riktigt hungrig.




MUMS!

Puss / H

18 juli

Jahap idag skulle jag varit barnvakt åt Love för mamma och bruno skulle ha åkt och prövat bil. Men efter ett kort tag så kommer de tillbaka och säger att - tydligen så har alla bilaffärer i stan lördagsstängt under semestern. HAHA!

Aja sen åkte mamma och jag och handlade lite sen typ snart ska jag baka. Ska baka kakor! Kakor med vit och vanlig choklad i. MUMS! Eller iofs så vet jag inte om det blir mums än, har ju aldrig gjort det förut! hoho.

haha, såhär ska jag göra. hee.


Puss / H

flytt

Så nu har jag - äntligen - flyttat in i min nya blogg... Mitt bloggnamn störde mig. Så att jag gjorde den här nya, för ett tag sen x'D haha! Men nu har jag äntligen orkat byta. Flyttade över några gamla inlägg också. Roligt roligt.

Aja, hade bra

Puss / H

hahahahaha

hej bloggeeeeeen,.

bara så att ni vet, min tvål är ljusgrön! hihihi,. mmh,. åså...



13 juli

ganska meningslöst att skriva idag, har inte hänt speciellt mycket alls. Hade tänkt lämna in min telefon (äntligen) men pappa viste inte vart kvittot var och så orkade jag inte, gör det när pappa kommer hem.

Sen har jag varit med Tobbe, ätit blåbärspaj och bara varit allmänt sega och konstiga i huvet. Jag lovar, vi är sjukt normala när folk är runt omkring, men när vi är själva då är vi ganska störda måste jag erkänna! hahahah! Men vi gillar't. Jag älskar honom såååå himla mycket!!

Puss / H

12 juli

Jag orkar ingenting, jag skojjar inte. Ja visst, jag var uppe ganska sent igår. Men jag brukar liksom komma över det, det är något annat. Jag tror inte jag mår riktigt bra. Förlåt för värsta korta depp inlägget men jag orkar inte...



Lägger in en bild... kanske gör inlägget lite roligare. Who knows?

Puss / H

sommar bilder

kolla, skratta, njut, whatever you like. Här är iallafall några semesterbilder. Orkade inte lägga in alla en efter en så det fick bli ett litet kollage.