Gårdagen

Var i Norrköping igår på mellandags rea med min käraste pojkvän. Vi var ju inte direkt ensamma kan man ju säga! Men det blev ändå lite saker inhandlat.
Ett par mysiga pyjamas byxor ifrån H&M
En svart klänning jag ska ha på nyår ifrån Gina Tricot
Ett par lila leggings ifrån H&M
Ett lila nagellack ifrån Make up store
Ett linne och en långärmad tröja ifrån Bik bok.
Tror detta var allt!
Jag passade även på att träffa Saga och Nellie när jag var i Norrköping!! Träffade även Dessie och det var mycket roligt att se mina flickor igen! <3

nyårs planer

Så hörrni på torsdag är det nyår! Det firas med några nära vänner of mine!

Ska bli redigt trevligt!! Sen blir det väl att dra ner på stan och hälsa på resten av Katrineholms ungdomar! hahahahaha... Katrineholm är en stor stor stad... not!

Satt och skulle göra en spellista på spotify men eeeh när jag sedan satt där med 15 låtar efter 20 minuter fick jag damp. VA FAN FINNS DET FÖR LÅTAR EGENTLIGEN?! Så jag kontaktade min kära vän Belinda och hon gav mig den underbara spellistan ifrån vår esfest så nu har jag 149 låtar och 9,6 timmars musik. Det måste ju bara finnas något som någon gillar! hahaha!


Armbandsdagen

Nu sitter jag här hos Evelinis och hon håller på med att fixa iordning sig. Som hon hållt på med lääänge. Haha, hon är bra på att ta lång tid på sig. Men jag älskar henne iallafall! hihi.

Snart kommer nog Tobbe hit sen kommer min mor och hämtar oss strax efter 5 för middag på Harrys. Vi ska fira min mormor som fyller 60 år!!! Shieeet... Hon börjar bli lite gammal.

Sen blir det musikalmys, om jag hinner! haha. Blev ju lite fail i komunikationen. Eftersom jag glömt säga det till mamma att jag skulle dit så ska vi till Harrys på ungefär samma gång. Men de andra gökarna ska äta först, så jag hoppas att jag hinner innan filmen börjar!


Filmmyyys

Det blev en filmdag, verkligen. Har kollat på Svensson Svensson, Horton, På andra sidan häcken, lite av drömkåken och inglorious basterds. Tror inte det blir några fler filmer idag, eftersom Inglorious basterds är jävligt lång och fortfarande håller på. Plus att jag är trött. Hehe.

Imorgon ska jag gå ner på stan med underbaraste Evelina och fixa mitt finfina berlockarmband jag fick utav Tobbe i julklapp. Själva berlocken som satt på gick sönder (!!) Så jag ska be dem att fixa den.

Sen ska jag äta på Harrys med familjen och sen direkt efter det blir det återträff med "Little sop of horrors" gänget igen! Vi ska nämligen kolla på inspelningen av föreställningen. Vet inte om jag vill se mig själv som en gammal gubbe med flint och mustash igen. Men det ska bli trevligt att träffa alla!


I'm back, typ

Ja nu tror jag att jag ska börja här igen. Jag har faktiskt fått en ny dator i julklapp! Så jaa, haha!
Julen har förövrigt varit väldigt fin och mysig! Har umgåtts med min kära familj och min älskade pojkvän och hans familj. Vilket inte satt fel någonstans!
Sen har jag även träffat min lilla kusin för första gången, åååh hon är så underbart söt! hahaha! Hon är bara några månader gammal och ur gullig!
Idag blir det att sitta framför tv:n hela dagen! Underbart! Har nyss kollat på Svensson, Svensson filmen. Haha, görbra!

Jag är död.

En liten hälsning, jag sitter i mitt nya rum i helvetet. Det är varmt! Litet och rött.
Djävulen hälsar.

aaaaaaaaaah!

Härligt, min årliga vinterdepprision är här... Inge kul! Därför orkar jag ingenting!!

Men imorgon ska vi ha estet fest. Vilket jag är otroligt pepp på för att vara depp. Men jaja det kommer inte bli mycket skrivande i bloggen. Men jag skriver när jag känner för't och ni läser när ni känner för't.

God jul.

klasskampen

Denna vecka har jag och min klass hållt på med en tävling i skolan kallad "klasskampen" det är alla klasser på hela skolan som tävlar emot varandra. Man får hundra olika "uppdrag" att utföra, varje uppdrag är värt ett visst antal poäng och klassen med flest poäng vinner.

Mycket roligt tycker jag faktiskt!

Så denna vecka har det blivit luciatåg på skolgården, tomte som går in i ett klassrum och frågar om det finns några snälla barn, killar som klätt ut sig till tjejer och frierirer till random personer. Ja lite sådär!
Jag har dock inte varit såååå jätte deltagande... Men det är roligt att kolla på också.. hehe.

Tror att vi har en bra chans att vinna faktiskt!! Om inte blir jag sur, jag hör av mig om resultatet! haha.


Julen är faktiskt här,. snart

Kan även meddela att jag har köpt min första julklapp idag och ätit tredje chokladbiten i min chokladkalender! Niiiice...


Så där ja

Kom på en idé... Jag kan väl typ, säga att den snällaste personen i världen fixar en ny blogg design till mig och får ett fint pris... som typ en femma... eller något jag ritat själv... !

AAAAAAH JAG VILL GÖRA OM MIN HEADER MEN JAG ORKAR INTE!!!!

Fan

min bror vinner världens gulligaste bror tävlingen!

Nu var det ett tag sen... Men har tagit en lite paus, men nu jävlar är den slut och nu ska jag börja skriva! hihi.

Det som har hänt ja, ni vet jag tog en hämsk spruta har faktiskt slutat vara öm i armen nu, lite över en vecka senare... haha! Min klass är och tar sprutan idag,. moahahahah! Jag har skrämt upp dom hela högen!! Det var roligt!

Sen idag var jag ledig, eftersom jag redan tagit sprutan och alla våra lektioner förutom datakunskapen var inställda! hihi.

Blev lite mys med min bror då, han gjorde faktiskt frukost till mig imorse!! Jag vaknade av att det skrapade i golvet på övervåningen och när jag kommer upp så frågar han om jag vill ha flingor med mjölk och jag bara ja det vill jag ha. Sen när jag kommer ut ifrån toaletten så står min frukost på bordet! Gulligaste brorsan eveeer!


Här har ni den. Min frukost! MYMS!