aj

säger bara smäääärtaaa!

svinis

Idag har jag tagit vaccin emot svininfluensan!

Det var inte planerat, jag skulle egentligen göra det nästa vecka i skolan. Men Tobbe skulle ta och jag följde med som "moraliskt stöd" eller något, haha! Sen så var det min mormor som stod där och kollade leggen och vaccinkorten och hon tyckte att jag lika gärna kunde göra det nu så jag fick fylla i något papper sen var det bara att gå in.

Jag fick sätta mig på en läskig stol och tanten som tog sprutan på mig frågade först om jag var höger eller vänsterhänt så säger jag höger... snacka om korkat eftersom jag är vänsterhänt... Men jag kommer på mig själv och bara nej! neeeej! Jag är vänsterhänt jujujuuu... Tror inte att hon trodde på mig, hon trodde säkert att jag sa så för att inte kunna skriva i skolan eller något...

Sen frågade hon om jag var allergisk mot ägg och i samma stund som jag sa nej stack hon in sprutan och så var det klart.

Har inte haft ont i armen heller, förns typ nu... Aj säger jag bara kan inte lyfta armen helt...

Men I will over live... hahaha svengelska in my heart ♥


mmmh smart är jag

Jag köpte pringles förut. Sååå gott är det!

Så jag och Tobbe satt och moffa, sen när han åkt satt jag och moffade själv. Sen efter ett tag så bara naaej faan... Jag får inte moffa mer nu. Så jag lägger undan dom. En halvtimme senare så tänker jag, jag kan ju lika gärna äta upp dom. Så jag tar fram dom igen.

Bra att man slutar moffa när det är ETT chips kvar! hahaha

Skevt.


sängsängsäng, sovasovasova....

Jag har en ny säng, den är helt underbar.

Den är större än Tobbes säng. MOAHAHAHAHAAHA.........

Han klaga alltid på min lilla säng, nu kan jag klaga på hans! Så jävla mycket värt...


Imma på rutan

Denna helg har spenderats hos min underbara söta vän Evelina, med sötis Becca. Det har varit mycket trevligt! Alla tre var lite smått sjuka så det har inte blivit så livat direkt, mest sovit och glott på film!

Vi har även kollat på andra filmen i twilight serien, New moon. Sååååå himla bra var den!! Lite irriterande typer man fick sitta med bara... Som typ killen som satt framför mig som aldrig kunde hålla tyst, efter ett tag fick jag nog. Jag tog upp fötterna och sparkade på hans ryggstöd några gånger, sen var han benne mig tyst resten av föreställningen.

Det roliga var att han såg precis ut som ungen i Ugly Betty. Om någon vet vem jag menar. haha.

Men Becca och jag kom hem ca halv 5 imorse, he he. Tur att det var ovärt att gå till skolan idag då. haha. Alla lektioner inställda utom matten. Sååå, det blev till att vara hemma och sova, sen träffa Tobbe!!

Gud vad jag saknar pojken när jag är borta!!


Jag är klar med mina önskelistor nu, har filat på dem i ca 3-4 veckor! haha. Men jag är nöjd!


Ojdå...

Jag är faktiskt frisk nu, men grejen är den (haha, Jenny förstår vad som är roligt med det där...) att jag ska ju på begravning imorgon och jag trodde att jag kunde åka till skolan och vara där halva dagen och åka hem halv ett, men nu är det så här att vi ska träffas klockan ett i kyrkan. Så då är det ju dumt om jag åker tåg hem, ifrån Norrköping som tar 25 minuter, klockan halv ett när jag ska vara där ett... sug.

Sen är jag ledig hela fredagen eftersom jag ska till Lund då! Yes!

Chippswillevipp så har jag gett mig själv en veckas lov... Tack Hanna!


Så kan det vara

Jag vet inte om det bara är jag, men jag gillar inte när andra fyller år.. Vet inte vad det är men det är något som känns lite spookey när andra folk fyller år. Jag gillar inte att ge bort presenter, jag gillar inte heller att få presenter.

Missförstå mig rätt nu jag älskar att få saker, men just det där att ta emot presenten det är den jobbiga delen! Den här lite pinsamma spänningen man får då den som gav presenten sitter och tänker (hoppas hon gillar den hoppas hon gillar den....) medan jag sitter där och tänker (vad kan det vara vad kan det vara vad kan det vara?!?!) Sen när man väl har öppnat det så visst, man bli överraskad, förhoppningsvis. Men man (jag) kan inte riktigt uttrycka sådanna känslor.

Jag kan älska presenten/överraskningen, men jag blir så exalterad av själva tanken på en överraskning eller vad som kan vara i paketet så det tar liksom slut när jag får reda på vad det är.

Så här ger jag ett tips till who ever whants to know, om man ska överraska mig så ska man göra det ordentligt, jag ska inte veta något. Sen ska man gömma mina paket så att jag nästan tror att jag inte får något, inte nämna det eller något sen så ska paketet inte vara inslaget för då kommer innehållet i överraskningen eller paketet som en chock och då sparar jag på mina glada känslor och så får man ett mer posetivt bemötande av mig och min present!


Lite uppdate

Jag är fortfarande sjuk och det suger verkligen. Usch vad jag hatar't. Brukar aldrig bli såhär sjuk. Konstigt är vad det är. Tror tillochmed att jag kanske har feber, har iallafall alla syndromen eller vad det heter.. haha. Låter värsta allvarligt.

Men jag kan säga att det inte är svinis! Promise. Så kul ska vi inte ha!

Naej, men jag missar mycket skola, som tur är har man ju massa böcker hemma så man slipper komma efter... Som om jag har räknat matte, gjort kulturhistoria eller något annat som har med skolan att göra hemma... FUCK IT! hihi.

Blir hemma imorgon också, mitt huvud spökar och har sig, usch. Sen om jag går till skolan i övermorgon så är jag bara där halva dagen för att jag är ledig då. Kul va. Nej jag tycker inte det för jag ska på begravning då.  Usch tycker inte om det.

Men för att byta samtals ämne så är jag ledig på fredag också för då ni, då ska jag till skåne! Lund närmare bästämt. Till Evelina ännu närmare bestämt! Det ska bli så himla roligt! Jag åker dit med min underbara Becca! Vi kommer att ha sjukt kul, det vet jag!


Hej jag lever, typ

Förlåt jag är väldigt dålig på det här nu, men jag har inte orkat. Har som sagt spelat teater sen har jag gått och blivit sjuk! Inge kul är det...

Men jag lever, så att ni vet det.


teater

Nu ni, var det ett tag sen.

Men jag har spelat teater nu i två dagar i rad. Varit ledig från skolan och spelat teater för barn i årskurs fyra (9 och 10 åringar) om mobbning.

Det var en forum teater så det var inte riktigt något jag tidigare gjort men fy uttans vad kul det var! Barnen blir så nära och de går in för det så mycket och oj vad det hjälper!

I vår pjäs är det en tjej som är mobbad och den har ett öppet slut så barnen får själva komma på en lösning och de har faktiskt bra lösningar! Hoppas, åh hoppas bara att de tar med sig de här i livet och kommer ihåg lösningarna om det verkligen gäller!

Sen idag på kvällen har jag haft genrep på våran revy, mycket roligt var det och det blir så jeeedrans kul! Ni får gärna komma och kolla 19.00 i musikenshus, Katrineholm. Måste också säga att detta inte är samma sak som ungdomsrevyn. Inte alls.


helt störd i halva huvet

Nu ska jag berätta en sak.

Igår, var jag helt störd i halva huvet... Menar't. Hade legat i sängen hela dagen och filat på min önskelista...

Jag var hemma hos Tobbe, sen typ när vi ska gå ner för att jag ska ge mitt tågkort till Andrea, snäll som jag är! Så bestämmer jag mig för att kasta mig på honom (?) Ja iallafall så gör jag det, bestämde mig som hastigast i kastet att jag skulle pussas också. Gör inte så, bestäm inte mitt i kastet att du vill pussas. Jag försökte, men mitt försök misslyckades, ganska radikalt. Jag skallade honom, jag skallade min pojkvän! Grejen var den att jag nog fick dubbelt så ont som honom... Har ont än idag!

Sen när min kära vän Andrea gått så skulle jag låsa dörren, men faan tänker jag, dörren går inte att låsa, vilket håll vrider man nyckelfan?! Då säger Tobbe lugnt men med skrattet i halsen "Älskling, du bör stänga dörren först" Självklart?! Hur dum får man bli? Låsa dörren utan att stänga den? Vilken nytta gör den då?


Julen ÄR snart här

Hej, idag har det hafts matte prov (vilket gick bra), kollats på barnteater (vilket var roligt) och slutats tidigt (vilket var skönt). Sedan har jag även träffat Tobias (vilket alltid glädjer mig), åkt en jävla massa buss (vilket var lite intressant).

Sen har jag även repat inför Katrineholms levande julkalender, "draken kommer". Det är ganska roligt och inte svårt på en fläck. Idag klädde vi ut oss också. Vilket gjorde det hela lite roligare.

Så här kommer jag och min medspelare Linus se ut. Jag spelar Stina och Linus spelar Nisse. Tomtemor och Tomtefars barn.





Snart så.

Snart så är det faktiskt jul, inte alls långt kvar faktiskt, inte ens två månader.

Så jag har börjat fila på min önskelista. Men inser dock att jag inte önskar mig så mycket "prylar" just. Lite böcker, lite filmer visst men inga saker. Varför kan jag aldrig önska mig typ en stol? Eller en spade... Varför? Hm, presentkort...biobiljett..

Visst jag har önskat mig en dator. Men asså, shit. Det är inte kul att önska sig EN "pryl".

Får gå runt i plyl affärer och kika och se om jag hittar något som lockar. Förmodligen inte. Men min önskelista ska bli bäst! Det ska bli roligt för mina föräldrar att köpa julklappar till moi i år.


Det går lite upp och ner med läsarna nu känner jag


Kärlek

Igår ställde någon frågan "Vad är det bästa i hela världen?" till mig. Sådana frågor tar jag ganska seriöst så jag tänkte och tänkte. Men jag kom inte på något som var bättre, enligt mig, än Tobias. Jag älskar honom, jag tycker att han är helt underbar!



Galet

Så där ja, ännu en dag har snart gått helt utan matte plugg! Tobbe skulle ha hjälpt mig idag men han skulle på bandy så blev inte så!

Måste bara säga att mitt rum bör städas, men detta orkas inte med. Har varit för låg idag. Inget kul.

Min mamma har fått någon knäpp i hjärnan, lovar. Hon har bestämt sig för att göra en vetenskaplig undersökning, på mig! Hon ska kidnappa min telefon och ha den som gisslan en hel dag... EN HEL DAG!!! Sen ska jag få utvärdera detta. Jag längtar inte! Hon försöker döda mig, lovar. hahaha



De små nöjena i livet part 2

De här små nöjena i livet är ju bara för underbara!!

De är så små att man verkligen måste tänka efter för att komma på vilka det är. Så jag har tänkt lite.

Ni vet när man precis öppnar en chipspåse och man verkligen är sugen och så slår doften till. mmh och sen första chipset! Godaste!! Jag vet, det låter fånigt men såå sant!

Sen får vi icke glömma kramar! Kramar är allt för underbara!!

Vet inte om det bara är jag, men när man kollar på en halv läskig film och något hoppar fram så att man hoppar till och bara oowiii! Det är underbart!! hahaa

Sist men inte minst!! Vakna upp bredvid den du älskar, finns inget underbarare.


OHOO IT'S WINTHER!!! :'(

Vet ni, igår kom första sön!!!

Jag blev så ledsen, jag tycker inte om sö! Den är kall och blöt!!

Alla säger "men då kan ma ju åka pulka och skidor och såt snart!" Men om ma inte tycker om ågon form av vintersport alls då? Som jag, jag har itne åkt pulka på flera år, inte frivilligt iallafall. Se skidor ka jag bara ite åka, var i trysil i påskas, vafa gjorde jag där? Jo skadade benet, dock inte när jag åkte skidor utan kvälle när vi kom dit genom att ramla av e bänk. Men men...

Jag gillar inte snö. Vet ni vad jag mer inte gillar, det här tangent bordet. N knappen suger, man måste vara otroligt aggressiv för att den ska fungera!!

SUG.


månen

Min kära bror utbrast idag när han såg månen ute. "KOLLA VILKEN STOR PLANET!!! Dit ska jag åka, måste bara bygga en hellikopter ta lite matsäck och min andningsdräckt sen kan jag åka." Jag säger bara "Jag hänkar!"

De små nöjena i livet

Har ni tänkt på att det finns de här små små sakerna i livet som man bara blir glad av att göra. Små saker man blir glad av att andra gör åt en. Som egentligen är skitsaker eller bara saker som är ganska fåniga om man tänker efter riktigt ordentligt?

Sånt kom jag att tänka på idag när jag gick ifrån tåget mot skolan med mina kära buddies Jocke och Anton. På våran väg till skolan så passerar vi en park, en mycket fin mark men ganska liten dock. Men på den vägen vi gick låg idag massor utav löv!! Sjukligt mycket löv menar jag! Vad gör vi då? Hela automatiska, alla tre? Jo vi börjar sparka runt i löven medan vi går, precis som små barn, vissa saker växer man visst aldrig ifrån!

Sen är det andra små saker som bara gör mig glad! Som jag sa till min kära pojkvän att jag var otroligt sugen på choklad igår. Sen idag hade vi bestämt en plugg-dag (han hjälper mig för att jag är dålig, haha) så då sa jag att jag skulle köpa med något gott till oss att äta på. Men det hann jag inte och när Tobbe kommer hem till mig vad har han med sig då? Jo en stor chokladkaka! Åh jag blev så himmelens glad!!

Det kallar jag de små nöjena i livet.