Tobias Börjesson

Ännu ett inlägg idag, meeeen ville bara säga att jag har världens finaste pojkvän. Jag skulle aldrig någonsin kunna vara utan honom. Tobias Börjesson, the love of my life!
Gör ju inte alls något att han är dösnygg med!

Var nöjd med...

VET INTE HUR JAG KUNDE GLÖMMA BERÄTTA!!!
Jag fick VG på idrottsprovet, JAG! Känns rätt bra eftersom jag endast pluggade på tåget på väg till skolan den dagen.. heeeh.
Nöjd

Oh like like I'll do you like a truck

Sitter och koollar på halv 8 hos mig, helt underbart är det!! Sen är det ju helt klart idol, har faktiskt aldrig varit så insatt i idol någonsin som jag är i år!
Sen sååååklaaaart nytt avsnitt av vampire diaries ikväll!! Hade tänkt kolla på det ikväll direkt, men då måste jag ju säkerligen vara vaken lääääänge. hihi.

Something....

wierd? Billys pannkakor, såg reklam på tv nyss. intressant säger jag bara! Tror inte att det är speciellt gott.. Men de var ju faktiskt fyllda med choklad, jordgubb eller äpple... Det lät ju gott (choklad)

I always have

Behövs det sägas mer efter Julias inlägg och designrape?
Var nyss och kollade på chicago, hade nog lite för höga förväntningar så blev lite besviken. Mycket som gjorde att jag blev besviken var kläderna som inte hade någon passform... såg ut som om de sytt kläderna sen låtit skådisarna pröva och bara ojdå... för stora, aja de duger...
Men skådespelarna var otroligt bra på både teater-, dans- och sångdelen!
.
Nu sitter jag och har lite smått ångest över en grej. Fåår se hur det löser sig!
weheartit

Something unexpected

Nu när Hanna läser detta kommer hon vara lite chockad.. Jag menar, hur ofta kommer man in på sin blogg och någon har gjort om designen totalt? Det enda du min kära blev lurad till var att ta lite kort hos mig först.. Sen sa jag att jag skulle göra ett inlägg på din blogg. (Vilket jag gör nu.. Jag håller ju vad jag lovar.) HIHI, gu vilken bra bästa vän jag är. Tur att jag vet att hon kommer älska den nya designen.
Här får ni två andra bilder ifrån när jag fotade Hanna idag:

Shit va fin hon är. Ni alla tänker det, jag säger det.

En rolig detalj kan ju vara att Hanna kommer hem kanske runt halv 11? Så för er som ser detta innan, skvallra inte på mig nu! ♥
Den fina texten i headern kom min kära vän Kristina Issa på.
Ja juste, för er som inte förståt vem det som gjort alla dessa tokigheter så är det Wennerholm, Julia Wennerholm - Licens to change Hannas blogg.

Lite smått och gott

Nu är det så att den här halsduken ligger i en påse på ginatricot och väntar på att jag ska komma och betala för den imorgon, behöver ju en ny eftersom någon stal min förra... Suck. I den påsen ligger även ett par strumpbyxor och en ring som jag inte fick någon bild på...
Hur döskön verkar inte den här då? Dör lite, kanske inhandlar den. Efter att ha tiggt lite pengar utav mor min...
.
Juste, ska även åka till elgiganten och klaga på min telefon! Har haft den i 4 månader på söndag och den har redan segat ihop, eeeh va? jag dör.

Läkare borde gå kurs i vänlighet!

Om man är läkare, ska man inte då ha gått en speciell kurs i hur man bemöter folk på ett trevligt sätt?
Det tycker i alla fall jag, men det hade verkligen inte läkaren jag var hos idag!
Jag kommer in och direkt efter vi klivit in säger hon "vad är det för fel på dig då?" (inget var så god och sitt eller något i den stilen) Så berättar jag att jag har eksem vid ögonen och det enda hon har att säga är att jag ska sluta sminka mig, och så förklarar jag att det inte kan vara sminket, att jag har psoriasis (har inte väldigt allvarlig, jag har det) och att det väl kunde vara det?
.
"Nej, det är sminket"
"Men jag har ju prövat att gå utan smink och det försvinner ju inte?"
"Lilla gumman det räcker inte med bara några dagar" (LILLA GUMMAN?! hur nedvärderande är inte det då?)
"Men nu är det ju så att jag gick utan smink HELA sommaren"
"mmmhh,"
Känner att jag ägde henne där?
In kommer en till läkare kollar och frågar vad jag behandlat det med hittills, jag tar upp salvan och visar.
"vad är det här?...."
"jag har köpt den på apoteket? Den är för ögon och läppar.."
"Ja den fungerar inte i alla fall" (Neheeeeee, jag som var här för att säga att min salva fungerar fint??)
.
Till slut kom de fram till (efter MYCKET letande i böcker) att det finns en receptfri salva på apoteket som KANSKE fungerar... Känns bra att dom har koll och så? Känns även bra att det där besöket hade gått dubbelt så fort eftersom jag lika gärna kunnat gå till apoteket på en gång??

Jag

Jag springer bort från de jag älskar, snabbare och snabbare springer jag.
Jag skriker så högt jag förmår, högre och högre skriker jag.
Jag springer så långt, långt bort från det jag vet.
Jag skriker så högt men ändå är det ingen som hör.
Jag är ensam, för långt bort för att någon ska hitta mig, för långt bort för att någon ska höra mig.
Jag är arg, jag är ledsen, jag är skrämd och förvirrad.
Jag är arg på tårarna, jag är ledsen för skriken.
Jag är rädd att bli lämnad, jag blir så lätt förvirrad.
Jag vaknar svettig och kall, rädd och förvirrad, ledsen och lättad.



Försvinn

Jag är så himla skoltrött nu så jag tror att jag går och gräver ner mig, skulle nog inte ens tycka det var jobbigt att vara hemma nu resten utav veckan, så känns det! Men ska försöka stå ut hela veckan. För nästa vecka har jag ju faktiskt inte 1 utan 2 studiedagar! SÅ HÄRLIGT!
Jaa jaa, nu ska jag plugga matte, vilket känns bra ändå, för att jag är hemma (?) Ska fan ta med mig alla skolsaker hem skolka för alltid och jobba hemma, kan funka,.. (A)

sunday bloody sunday

Har varit och kollat på handboll idag, med en massa härligt folk. Dock blev det ju lite dötid på ca 4 timmar mellan matcherna.. Men det fungerade i alla fall, vi gjorde det bästa utav situationen så att säga! Haha. Själva matcherna gick väl bra. För de andra lagen... Inte för vårat lag, till deras försvar så har de precis fått ett nytt lag så de är inte så samspelta ännu... Plus att de andra lagen var betydligt bättre! Haha.
Nu ska jag försöka bota min skolångest med film, godis och sömn (ja på samma gång, i am that awesome)

Sing one last song

Ligger i sängen och ska sova nu, det är party på nedervåningen. Live musik på full volym, men det är rätt mysigt faktiskt. Lite svårt att sova, men jag överlever nog!
.
Imorgon blir det att åka ner till duveholmshallen för att kolla på handboll, sm ju. Tobbe spelar. Grr. Ne, nu går min trötthet ut på inlägget.
.
Har jätte ont i nacken med, bara ena sidan. Så vet inte riktigt hur jag sa sova för att inte få ondare... Jobbigt.

Tusen gånger starkare

Mina fin fina vänner Evelina, Jessica och Martin

Lova, Jessica och Kristina!

Julias fina föräldrar!

Evelina, Jessica, Tobias, Julia, Martin, Kristina, Jag, Linnéa, Hanna a.k.a Mårten och Isabella.

Tobias jag och Julia.
Asså kolla Tobias i kostym, jag tror jag dör lite, skulle vilja att han går klädd så varje dag bara för att han ser så galet bra ut!!! Grr.


rulle

Skulle nyss äta rulle, ni vet kebabrulle. Bara de att min innehöll kyckling och fetaost. Kanske heter det kyckling/fetaost-rulle?
ANYWAY
Jag är nog den sämsta i världen på att äta de där... Det gick väl rätt bra i början.. Men senare, framåt slutet av rullen, så började allt gå åt helvete, såsen började rinna brödet föll isär så det slutade med att jag hade sås ÖVERALLT ....
Så note to self, inga rullar i framtiden...

If your hand's a little cold

Nu far jag iväg till skolan, ska ha dans och teater (får reda på rollerna till Pelle Svanslös idag!!!). Sen iv-valar jag hemma idag. Känner att jag verkligen inte orkar idioterna på kungsgård!!
.
Efter skolan blir det till att träffa mina bästa tjejer (Julia, Jessica och Evelina) vi ska samspela lite inför fotograferingen imorgon. Vi ska nämligen fotograferas tillsammans av vår vän Therese Fredriksson. Det ska bli superkul eftersom hon är en sån himla duktig fotograf!
Denna bild har hon tagit, bland annat. Gå in på hennes blogg ifall ni vill se fler dösnygga bilder!

Tusen gånger starkare

Ikväll var jag på premiären av filmen "tusen gånger starkare" som en utav mina vänner är med och skådespelar i (!!) Han hade fixat alldeles själv med den här premiären och bjudit alla sina nära och kära.
Kvällen var jätte mysig och det var en jättebra film!
Först i början var man helt koncentrerad på att se vart jocke var i filmen,(måste se den igen och försöka tänka bort att det är han) men sen började man verkligen kolla, och filmen var dunderbra! Jättebra handling, baktanke och mening. och självklart ännu mer underbara skådespelare! En utav dom som jag tyckte speciellt bra var Julia Sporre som spelade den nya tjejen i klassen. Helt underbar, även när hon inte sa något så kunde man se vad hon tänkte. Galet!
.
Nu var det ju faktiskt inte så att det bara var filmen som var underbart bra och Jocke såklart utan jag älskade att klä upp mig. Haha. Träffa mina närmaste (tänker just nu främst på Evelina som kom hem idag för just detta!!)
.
Om du inte tänkt se filmen, ångra dig! Den är galet sevärd. Även om den inte är riktigt syftad för folk i våran ålder så fungerar den om man tänker lite extra.

Bättre sent än aldrig

Oj här var det tomt, aja, nu skriver jag i alla fall. Har ÄNTLIGEN klippt och färgat mitt hår! Blev jätte nöjd!
Har blivit bestulen på min halsduk!! Glömde den i ett omklädningsrum på bikbok och så när jag kom tillbaka så var den borta!! Frågade de jobbade där men de hade inte sett den! Blev jätte jätte ledsen!! Vem snor en halsduk i ett omklädningsrum?! Asså, jag skulle ALDRIG göra det!! ååååh, BIG loss...
Som tur var blev det bättre på kvällen då jag sov hos Julia med Jessica, det blev mycket skratt, en lista som blev liten men tog halva kvällen! hahaha. Världens bästa tjejer.

Nu taggar jag inför imorn då jag ska på film premiär på Jockes film Tusen gånger starkare! Awesome! Ska faktiskt bli jätteroligt! Med massa folk!
En bild mest för hårets skull, asnöjd som sagt!

Vissa saker är helt enkelt mer intressanta

Sitter och kollar på valvakan. Såååå intressant.. Som tur är så har jag saker som roar mig, Julias humor och Tobias snygga överkropp! Mums!

Ibland försvinner rubriken. Ibland finns det bara ingen.

Sitter hemma hos pappa och har dötråkigt, kan inte leka med någon utav mina syskon då de redan har kompisar att leka med. Suck, Tobias är och fiskar och Julia bor alldeles för långt in i skogen...
.
Tar fram min nystämda elgitarr och spelar lite, blir inte riktigt samma känsla med elgitarr som med akustisk... Har ju även min otroligt gamla keyboard jag kan damma av? Jaja,.. Får se hur kul jag kommer ha här! Haha.

Ännu en önskelista..

Mycket skor! Men i just love it.
Jackan är dösnygg, men vet inte om det är min stil riktigt!

Stuff happens

Åh asså det är inte långt kvar! Det ska bli så awesome! Jag och min Julia! Min alldeles egna Jessica ska också dig med eget sällskap (eeeeeeeh som om dom kommer få behålla henne??) gaaaaaaaaaaah det händer så mycket nu som kommer bli awesome!
Ska klippa mig på tisdag
Jocke's filmpremiär på torsdag
Fotograferas med mina bästa flickor på lördag
Sen Johnossi 15e!
GAAALET!

Helt galet vad jag grät när jag såg det här!


Oh, what a beautiful day

Haft en otroligt bra dag, beror nog på att jag sov med min älsklings Tobias inatt! *happy face* haha.
Nu har jag nyss ätit tacos, ska försöka få Tobbe att kolla på andra avsnittet av vampire diaries!! Sen blir det idol med Jessica också, mys! Love it, ingenting kan förstöra min dag! hihi.

Ben and Jerry two men who really understands women

♥mmmmmmmmmmmmmh Ben and Jerry's ♥

Nyttigt är överskattat

Känner att jag varit otroligt nyttig idag, med b&j, sen kom även Tobbe med en b&j som tur var en annan smak, så det inte blir för mycket av samma! hihi, sen åt Tobbe och jag pizza (på en torsdag) det var supergott!
Nu blir det mys och halv 8 hos mig! Awesome!

The chain of screaming

Det luktar höst ute, så jag antar att den är här på riktigt! Det är så mysigt men samtidigt lite deprimerande. Men man får ta fram de bra sidorna med hösten. De mysiga kvällarna med tända ljus och mysiga filtar, underbara koftor att mysa upp sig i. Härliga halsukar och varmchoklad. Jag tror de är de sakerna jag gillar mest med hösten. Annars suger den ganska hårt.

Så nu kryper jag ner under täcket, äter lite b&j fairly nuts och kollar på How I met your mother.


Ibland bubblar en massa känslor innuti, som när man skakat en läsk, man vågar inte öppna för då vet man att allt kommer farande på en gång.

Never give up, it's such a wonderful life

Ännu en dag avklarad, gjort allt jag var tvungen att göra idag! Känns skönt, var och kollade på en debatt i skolan med, med några ungdomspartier (folkpartiet, kristdemokraterna, moderaterna, centerpartiet, piratpartiet, miljöpartiet, socialdemokraterna, vänsterpartiet och kommunistpartiet.) Tyckte verkligen det var skitintressant!
Fick reda på barnteatern med! Hade tänkt hålla lite på det, men insett att det redan står/stod på facebook såååå då kan jag ju lika gärna säga!
Vi ska köra Pelle Svanslös!! Det ska bli så roligt!! Blev lite besviken då det inte var samma version som filmen, ni vet den med Björn Kjellman, som gick som julkalender? Utan det är ett manus som spelats upp i gamla Linköping, har en svag känsla av att jag såg den när jag var mycket lite, kan ha fel..  Men det ska i alla fall bli väldigt roligt!
.
Bytt min klipptid nu, så nu ska jag klippa mig en hel vecka tidigare! ♥ Har även beställt hem en notbok från biblioteket, eller ja jag får ju bara låna den, men det kosta 10 kr att få den ifrån ett annat bibliotek, men det är det värt, jag menar det är ju Ludovico Einaudi !!
.
Mamma har även kidnappat min kära lilla dator till Malmö... Eftersom jag är så snäll (och inte ville visa att jag ÄR beroende av datorn) så lät jag ju henne låna den, så får inte se min Ragnar förens imorgon kväll!! Suck..
.
Har förövrigt gått och blivit lite små förälskad i denna låt.
Hurts – Wonderful Life

Changes is good for everyone

Kollat in min klockrena design? Julia the trulia, har gjort den. She is awesome.
Har hållit mig vaken endast för att se de där!
Nu blir det how i met your mother och imorgon får vi reda på vilken barnteater vi ska spela upp efter höstlovet. såååå taggad!!!
Så taggad att jag nästan inte kan sova,.
Ska ringa pappa imorn med, se om jag har en bror som kan vara sugen på att gå på bio mitt i veckan? Kan tänkas. försöka ändra min klipptid ska jag göra med, orkar fan inte vänta i två veckor!

Totaly

Har konstaterat att hittills är de jobbigaste ämnena i skolan matte och rättskunskap. Ni som inte vet vad rättskunskap går ut på. Googla. Men i alla fall så är det mitt iv-val, det är hyfsat intressant men aaaas mycket plugg, eftersom jag läser den i mega super speed. 50 poäng till höstlovet typ. Ligger redan långt före ekonomiklassen på duve (hur känns det att bli om sprungen av en estet?!?)
Det jag egentligen ville komma fram till är att min lärare, Mats, ser PRECIS ut som Peter Pettigrew råttan i harry potter! Det är skitläskigt och aproligt, så Sally och jag har i hemlighet börjat kalla honom för Peter...  Men det vet han inte om.. Kul.
Har tyvärr ingen bild på Mats, men jag kan lova att han är lik!!

Last song

Kollade nyss på The last song, har seriöst inte gråtit så mycket NÅGONSIN till en film. Helt jävla hemsk! Galet underbar, tänker aldrig mer se den för jag grät så mycket!! (okej, jag kommer säkert se den nästa vecka eller något för att jag älskade den)
Kollade nyss på The last song, har seriöst inte gråtit så mycket NÅGONSIN till en film. Helt jävla hemsk! Galet underbar, tänker aldrig mer se den för jag grät så mycket!! (okej, jag kommer säkert se den nästa vecka eller något för att jag älskade den)

Pengakris, som vanligt!

Det är katastrof! Mina älskade tygskor har gått sönder! Jag dör lite, hade inte alls planerat att köpa ett par nya tygskor... Jag ville köpa ett par TILL inte ett par nya! För jag älskar mina tygskor från H&M.. och nu måste jag köpa ett par nya, usch vad sur jag blir!! Det är inte en liten skada heller utan hela sulan håller på att falla dän!! Seriöst, jag dör lite. Har även konstaterat att jag måste ha en ny jacka, hade tänk att naaae jag klarar mig väl, men seriöst, jag fryser ihjäl!! Men kanske får tänka om lite nu eftersom det är så mycket annat jag behöver, och jag har ju faktiskt en höstjacka, som jag i och för sig inte tycker jätte mycket om men den duger väl?? Ska klippa mig också ju, massa pengar där också! Ska blinka lite med ögonen till mamma och pappa så att jag kan få lite bidrag! Hihi.

Dator vs. Säng

Sitter nere vid STOOORA datorn, vet att jag sagt att jag ska sitta här oftare, men jag menar det är inte lika skönt att sitta i en datastol som i en mjuk stor säng. Så jag väljer stor säng i stället för stor dator... hmm...
.
Har varit sjuk idag med, KUNDE nog ha gått till skolan, men kände att jag vill inte att det ska bli som i fredags (när jag gick och insåg att jag var så sjuk att jag knappt kunde andas...)
.
Kollar även igenom lite bilder ifrån den här datorn, har inte jätte många men de är fina och gamla, haha. Lagade ljudet med, båda jag och bruno försökte med alla sladdar och knappar och skruvar som fanns, inget ljud. Jag klagar på fb, skrev i min status att datorn inte ville sjunga för mig och vipps så sätter musiken igång??
Facebook fixar ALLT! Galet.
Found this, inte jätte gammal, tror att jag använde den sist jag satt här. Men den är fiiiinis.

What a day

Gårdagen var otroligt mysig och trevlig. Vi blev hämtade i Valla utav Kristina och Lova med traktor och vagn! Ascoolt verkligen! Väldigt roligt, sen åkte vi en halv evighet innan vi kom till Lova som bor mitt på landet med hönor och hästar och grisar och hela köret! haha.
.
Vi började med att leka, eller tävla kanske mer exakt, vi var i lag och skulle under en timmes tid hitta en massa förbestämda saker och sen fick man olika poäng. Laget jag var med i kom på delad förstaplats för att vi är så awesome! haha.
.
Sen bjöds det på sushi och massa musik och prat. Otroligt trevligt.
Nu ligger jag hemma i min säng och snorar, usch så förkyld jag är! inte ens nästan roligt!!
De otroligt fina bilderna är tagna av Therese Fredriksson

If I had all the money in the world, i still wouldn't be happy without you

Så mycket saker jag vill ha, så mycket fint finns det! Så mycket fint så jag dör! (okej där överdrev jag liiite)
Har fixat min "present" till Kristina och Lova eftersom vi ska dit ikväll och fira de båda! Ut i Valla och vidare mot skogen typ. Vet inte exakt vart Lova bor. Men de skulle som tur var hämta alla i Valla, så det blir spännande hur de har löst det eftersom vi är ganska många!
mmmmmh paint som fixar mina önskelistor.. ♥
Ae ska försöka få liv i pojkvännen min så vi kan pallra oss hem till mig eftersom Joakim och Julia kommer dit snart, vore ju bra om vi var hemma då!

Sometimes when i get lonley i google mysefl

Nu har jag ÄNTLIGEN beställt klippning och färgning hos Cecilia på hud&hår. Galet glad är jag, dock så tycker jag att det var lite väl långt fram! Den 28:e.. Men men, hon skulle ringa om det blir någon tidigare eftermiddags tid ledig, så nu går jag och hoppas att någon av hennes kunder ska typ få magsjuka eller något dylikt så jag kan klippa mig snarast! hihi.
.
Har även köpt nytt smink, välbehövligt det med ska jag säga... Ska se om mitt nya puder med min foundation täcker mina HEMSKA eksem under och över ögonen... Det är så jävla fult att jag dör lite inombords varje gång jag kollar mig i spegeln!
Tänkte visa en bild, men får inte fram någon bra.. Men det är i alla fall skitgaletapfult!! Ser nästan ut som jag har rosaröd ögonskugga utspritt lite ramdom över ena ögonlocket och lite under de andra.... Galet..

Halv 8 hos mig

Världens bästa TV program just nu! Haha, 4 personer som har varsin dag att bjuda varandra på en trerättersmiddag, efter middagen ska man betygsätta middagen mellan 1 och 10.
Det roliga är att personerna som deltar tar programmet på största allvar medan kommentatorn bara driver och är jätte dryg i sina kommentarer! Haha.

Before the sun rise.

Oh Laura – Release Me
Uppe alldeles för tidigt, som alltid torsdagar nu för tiden. Diskuterat jobb med Bruno. Något måste jag fixa, jag menar, kan ju inte klara mig på de ynka kr som sitter på kortet.
Känner att de flesta av mina inlägg handlar om pengar...
.
I alla fall, ska ha rättskunskap nu direkt på morgonen, med Sally idag! Galet skönt att slippa vara ensam! Hittar till och med idag! hihi.
.
Ae, ska kolla igenom fejjan och sen bege mig till tåget. Kanonis.

Jobb jobb jobb

Har konstaterat att ingen vill ha mig i jobbvärlden, inte än i alla fall, för jag är inte 18 år..... jäkla regler.
Men har kommit på en fantastisk idé som jag säkerligen kommer orka med i några månader tills jag fyller 18 och hittar ett riktigt jobb!
Ska fundera mer på det och utveckla idén innan jag nämner den för mina 10 läsare.

you're never fully dressed without a smile

Vill verkligen göra lite ändringar i min garderob, och på mig själv med för den delen, skulle vilja färga mitt hår. Men efter starka invändningar från Julia, plus några andra så har jag bestämt mig för att bara färga utväxten. Men seriöst, jag har varit blond över ett år nu, okej inte så här blond men blond. Haha.
Ska även klippa mig, ska ner och beställa klipptid imorgon, vill färga mina ögonfransar med och få ögonbrynen plockade ordentligt för en gångs skull. Är alltid så snål och försöker själv vilket resulterar i att mina ögonbryn ser ut som hej kom och hjälp mig... Men kanske måste låta de växa ut lite först...
Ska även försöka se till att skaffa mig ett jobb så att jag har råd med allt jag vill! Seriöst. Vore det inte härligt??
Hade ju ett jobb, men var tvungen att tacka nej i år för att jag var tvungen att bestämma mig innan jag ens sett mitt skol schema.. Ville verkligen inte att det skulle krocka med lektioner som det gjorde förra året! SUCK.
Men ska fråga runt lite, jag menar jag är ju snaaart 18... hehe.
.
I alla fall, mycket nytt behöver inhandlas som t.ex smink (börjar sina otroligt i min sminkväska...) höst/vinter kläder och en jacka! För det är ju faktiskt så nedrans kallt ute!! Men, neeej inga jackor som faller mig i smaken finns att inhandla ännu... Så jag får frysa till oktober i guess...
Lite smått och gott som jag önskar att jag hade i garderoben just i denna stund! (Ja inte sminket då.. Det skulle bara vara konstigt att ha i garderoben..)

Right now.

Steady feet, don't fail me now
Gonna run till you can't walk
But something pulls my focus out
And I'm standing down
Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared


lite allt om inget

Var cpförkyld imorse så har legat i sängen hela dagen, med undantag för toa paus och mat paus,.. haha.
Har även varit på handledar kurs, seriööösly, it was so boooring, jag trodde nästan jag skulle svimma lite... För jag mådde inge bra, var galet seg och hade ont i huvudet. Sen står han och babblar alldeles för fort om alldeles för många saker i TRE TIMMAR!
Ae, inte kul, behöver i alla fall inte glasögon när jag kör? Positivt? JA!
.
Får se om jag orkar skolan imorgon, kanske måste vila ännu en dag. Men jag vill verkligen inte missa askultationen som vi (Bella, Elin, Linnéa och jag) bokat in med producenten till Chicago! Men får väl göra det om jag verkligen inte orkar... Har annars inte så seriöst skola imorgon. Don't drink and drive sak på förmiddagen, askultationen runt lunch och sen typ.. engelska??
Vårat schema ät äntligen färdigställt så nu kan jag börja lära mig det på riktigt!! Slänger in en bild på det nu när jag ändå håller på!
Gillar inte mina fredagar då jag börjar 8.00 och slutar 16.10, då är jag på kungsgård och ska försöka lyckas ta mig till resecentrum på mindre än 20 minuter eftersom mitt tåg går 16.32. Nästa tåg går 18.30.... SUCK

It's cause I live in an i-land right?

Skulle vilja kunna redigera bilder, vara lika cool som alla andra liksom. Men alla kan ju inte få alla kunskaper heller?? Jag menar seriöösly.
.
Önskar även att mitt premium till spotify kommer tillbaka!! Känns verkligen inte som att jag haft det i 30 dagar!! Galet ju.
Men det fungerar (än så länge) i mobilen utan reklam osv. Thank god! Klarar mig inte annars!!

Put on the lid and pretend i'm gone

Var nyss och såg "i rymden finns inga känslor" Med Jessica. Helt underbar var den, har självklart sätt bättre filmer, men den var så fin och rolig så jag kan inget annat än att älska den.
.
Den handlar om en kille som har Asperger syndrom, den killen spelar av Bill Skarsgård, måste bara säga att han var totalt grym i den rollen i alla fall. Har inte sett så mycket annat han gjort, men helt awesome var han i rollen som Simon.
Tycker också mycket om Cecilia Forss, hon verkar så härlig. sen kan man ju inte undvika att Martin Wallström ser heeelt okej ut. Klagar inte liksom.
.
Nej men helt klockren film, många kommentarer som jag bara älskar (bara älskar, hahaha, nu låter jag som ettorna... off subjekt) många skratt blev det i alla fall.
.
För övrigt har jag haft en otroligt mysig dag med Jessica, massa prat och skratt.

With My Shirt Torn In Pieces

Hade en grym kväll i fredags, käkade med Belinda, Jocke, Emil, Vickan och Liza. Sen letade vi oss fram till Desses lägenhet, och måste säga att hon bor skitfint! Inte mycket möbler ännu, men galet vad fint det är! Stort kök för att bara vara en etta, Helt galet!
I alla fall, senare runt 9 ungefär började vi bege oss till Blå huset, lokalen som treorna hyrt till insparksfesten. Där blev det mycket dans och skratt.
Ettisarna var så söta, dansade i ring. Ska jag vara helt ärlig pratade jag bara med en enda etta... och jag berättade för honom att han för alltid kommer heta Norsken i mitt huvud... Kommer fan inte ens ihåg vad han heter på riktigt... Awkward. Han sa det typ 7 gånger, minst.
.
Igår var jag lagom trött, men gjorde ändå lite nytta, var barnvakt åt min söta bror på kvällen och gick och la mig med Tobbe tätt intill.
.
Idag blir det en heldag med min sötis Jessica! Love it!
Snyggaste Karin och jag, lite lagom snygg gång visst.

Party like it's 2012

Insparks fest ikväll, först ner på stan med Belinda och kolla på de söta ettisarna som blir nollade, sen till desse på förfest, Känner att det blir en bra kväll ikväll!
Jay Sean – 2012 (It Ain't The End)

Får spel

Nu har jag bestämt mig på riktigt för att ta upp mitt pianospelande, nu ska jag bli awesome igen! Har ju tappat det galet mycket, har tappat sångrösten med för den delen... Kommer inte upp på samma höjd eller ner i samma djup... Suger!
Hate it!
Måste ta tag i det med, VARFÖR slutade jag solosången?! För jag trodde att jag inte skulle få tid till det, seriöst, jag hade galet med tid, skulle kunna nu med liksom, fan fan fan...
Men nu ska pianot fram från källaren, funderar på om jag ska tvinga mamma ställa det någon annanstans i huset, frågan är bara var?? ... ... ... Nä källaren blir bra. Men jag ska i alla fall börja spela, pratade med Thomas Ronach förut och nu är det bestämt om två veckor någon gång ska jag börja. Ska bara leta fram noter på det jag vill spela!
.
Jag vill spela Ludovico <3
Mina två favoritlåtar vill jag spela,
Ludovico Einaudi – In Un'Altra Vita
Ludovico Einaudi – Rose
Mums!

Rättskunskap

Mitt iv-val börjar idag med, har valt rättskunskap den här perioden. Vilket jag tyckte i början var ett så galet beslut, men jag var ju tvungen att välja någonting snabbt.
Hade nämligen fått samma kurs två gånger i iv-valet och skulle byta. Hon som skötte det där bara

Hon: japp, vad vill du ha då??
Jag: Vad finns det?
Hon: Massor, Kolla listan här...
Jag: eeeh ahaaa, eeh,.. åååh...
Hon: (kollar klockan)
Jag: (blir otroligt stressad) eeh men jag tar de där...
Hon: Rättskunskap? Det blir bra så klart, hejdåååå...
Så var det, precis exakt så.

Men nu är det ju så att min käraste pojkvän går samhäll ekonomi och läser rättskunskap han med, love it! Så läste lite lätt i hans bok igår och det är galet intressant! I WILL MAKE IT AND I WILL MAKE IT GOOOOOOOOD.

Lite tidigt och galet rörigt

Vad hände med sommar värmen? Jag vet att den försvinner varje år, men fasen inte så här fort väl?!
Den brukar väl sjunka sakta med säkert ändra till början av November, DÅ kan det vara så här kallt!!
.
Jag menar klockan är 6 och på termometern står det 5.8 grader c. Vi hoppade liksom över två månader eller? Är det inte September nu utan November kanske?? Kan förklara varför varenda unge i stan säljer JUL-tidningar redan!!
Min syster och hennes kompis kom förbi här igår med varsin, jaha. Tänker jag, ska jag vara en god storasyster och köpa något ur hennes tidning... Bläddrade igenom hittar MASSOR jag vill ha, tänkte men jag kan ju köpa två grejor, men... Det kunde jag ju inte, tänkte jag, måste ju köpa något ur hennes kompis tidning med...  Så då fick jag bläddra igenom den, hittar INGENTING jag vill ha. Så jobbigt det blev!! Tänkte men jag tar väl det billigaste, asså saker i de där tidningarna är inte ens nästan billiga, det billigaste jag hittade var 89 kr liksom??
.
Så det blev en bok med muffinrecept från kompisens tidning och en bok som tolkar drömmar ur min systers. (Avstod från den underbara boken om kladdkakor.... För jag tycke dröm boken var mer aktuell...)
.
Funderar nästan på att bussa till tåget idag, men då får jag vänta så jäklans länge på station, och där är det inte varmt. Nej blir till att trampa ...

Why so much hatred towards me?

Har haft en sån där hemsk dag!!
Tror att OM det finns en gud, så hatar han mig mer än alla andra idag...
Jag har haft mens värk, och jag brukar inte klaga över sådant, men nu idag var det hemskt min mage svällde upp som en ballong och bara gjorde ONT!
Sen så var jag liksom allmänt trött och uttråkad hela dagen, lite lätt huvudvärk till och med.
Missade tåget, fick vänta en halvtimme. Sen var tåget försenat, 5 minuter men ändå. Var redan irriterad.
Skulle till sjögrens körskola och göra ett syntest också så att jag får köra lite sen. (måste gå kurs och fixa papper med men i alla fall) sitter där i en halvtimme och väntar. Sen när det är min tur så inser jag att de där viktiga pappren ligger i skåpet i skolan i Norrköping. Suck. Bara att gå därifrån, hon var dock otroligt snäll och trevlig mot mig.
Men i alla fall skulle ta bussen för vem går när de är så arga som jag nu var?
Tror starkt att jag missat den eftersom jag stod och väntade i 10 minuter utan att bussen kom. Börjar gå och vid nästa hållplats så ser jag bussen komma!! Jag kommer med den som tur är!
Frågar så snällt jag kan (eftersom jag nu är ännu argare!!) Hur skickar man smsbiljett? Vet ju egentligen det, men vet inte om de har ändrat det eller något såååå för att vara helt säker... MEN i alla fall! Han visste inte!! VILKEN BUSS CHAUFFÖR VET INTE HUR MAN BETALAR?! Han började till och med kolla igenom en bok... (redan innan 10 minuter sen)
I alla fall så fick jag åka med ändå (tur för honom det...) sen åker vi, äntligen, och då börjar han åka fel?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! där var jag reeeedan så jävla arg att jag höll på att gå av! Efter allt krångel med att vända och köra rätt så var vi nu runt 15 minuter sena!!
.
.
Kom hem och lugnade ner mig lite tillslut. Tack vare Tobbes mjukiströja och Ludovico Einaudi