DÖR

Finner inga ord hur lycklig jag är.

Skor

Blev förresten inget sola igår, så Karin jag kan vara med i din trend! haha. Blev en tripp till Vingåker i stället med Evelina, Becca och Evelinas mor. Där jag köpte skor. ÄNTLIGEN! Seriöst.
Ville köpa dessa men Evelina haffade de sista i min storlek. Så hittade ett par andra skönheter som jag köpte! Hittar dock ingen bild på dom.. Rackarns.

Så dä så

Vet att mina bilder, i förra inlägget. Inte är redigerade, tagna med systemkamera eller något sådant. BUT I LOVE THEM ANYWAY!
bloggout.

2010

Det här året har varit galet bra enligt mig. Mycket skratt och underbara stunder som jag aldrig kommer glömma!
En bild säger mer än tusen ord, eller hur är det?
Koncentrationsveckan i ettan
Min födelsedag.
Valborg.
Skolavslutningsmys.
Tobbes skolavslutning.
Midsommar.
Stadsparkshäng.
Evelina i starlight tävlingen!
Spanien.
Bellas land
Kristina och Lovas födelsedag!
Jockes filmpremiär!
Fest hos Jessica!
Okej det blev 1000 bilder. Orkar tyvärr inte mer, efter detta är det inte så mycket mer intressant som hänt eller dokumenterats! Men imorgon börjar ett nytt år, med nya minnen då ska jag minsann dokumentera allt!

Brown people

Var i Norrköping igår med Julia och Evelina! På den galna mellandagsrean. Folk överallt!
Hittade i alla fall lite saker som var snygga, yes.
En tröja, två linnen och ett par shorts. Sen lite smink och såå.
Hittade inga skor. Sug. Vet inte vad jag ska ha för skor på mig på nyår!!
Fuck.
Men men, nu ska jag snart ner på stan för att fika med Evelina och Kristina och efter det ska jag sola med Evelina. Galet vad blek jag har blivit!! Jävla vinter.
Vill vara brun och fin. Men neej. Blekfisen.
Så brun, tack.

Nyårslöftet

Tränade idag, som Julia säger, jag slutar aldrig att förvåna!
Fick faktiskt en månad GRATIS på Actic. Så måste ju köra nu, ska visa pappa att jag minsann kan träna så att jag kan få ett gymkort i födelsedagspresent! Awesome.
Ska ju börja i Zumba med min kära Mirjam, måste bara veta när, hur och var det är. Får ta det när hon kommer hem från texas. Den jäveln, borta hela tiden. Över nyår till och med! Fy.
Nej men jag känner att det är en bra start på mitt nyårslöfte! Hoppas hoppas att jag håller det. Jag har ju mig själv som största fiende, och chips... Eller nej, chips är största, jag kommer på andra plats.
Biff

God fortsättning

Nu är julen över och vi taggar till nyår!
Hela den här veckan är planerad med massa skoj! Imorgon blir det mellandagsrean med Julia och Evelina! Lovar att vi kommer ha superduperkul!
Sen på tisdag hoppas jag att jag får träffa mina tjejor från Norrköping, Karin och Belinda!
Onsdag har jag planerat en fika med finaste Kristina och på torsdag ska jag träffa gamla söder "gänget" sen på fredag är det nyår, redan! Sjukt fort har detta året gått, som alla andra!
Några nyårslöften som jag ska försöka hålla är.
Ta bilder, hela tiden. Memorera hela 2011!
Åka utomlands minst två gånger. (Ska ju till London i vår så en gång är redan fixad!)
Festa massor! (Fyller 18 så det blir inga problem!)
TA KÖRKORT! Måstemåste göra det!! Helst innan Tobbe (A) vilket jag förmodligen aldrig kommer att klara!
Träna. Det minst hållbara löftet hittils.
Skaffa jobb. (Det ska jag börja med redan nu...)
4765758297_fc39ced39d_z_large
Update: allt stämmer inte, som norrköping ska jag till på tisdag ist. Så att ni inte går och tror att jag ska shoppa imorgon... Vill inte göra er förvirrade... Stackare.

Jul jul otroligt kul.

Hade en grymt mysig julafton igår! Jag tyckte verkligen om den!
När jag kommit till pappa stod farmor och lagade mat i köket (farmor världens bästa kock!) så då gick jag upp och lekte med hamstern, måste erkänna att jag har blivit kär i honom, han är sååå söt!!
Efter kalle anka så åt vi mat och efter det blev det en liten väntan innan tomten kom. Min bror blev besviken för att han såg att tomten var fejk,.. "Han hade faktiskt plast näsa och så hade han tejb på skägget!!"
Men mycket julklappar blev det!
Hos pappa fick jag massa saker som ska hålla mig varm, massa vantar, benvärmare, knästrumpor och sånt. Sen även presentkort och massa pengar!
Sen precis innan Svensson, svensson gick jag hem till Tobbe där han och hans syskon satt och garvade för fullt åt just svensson svensson. haha, de där människorna kan väl allt utantill!
Så fikade vi lite där och jag fick ännu mer vantar och en mössa! Tror folk att jag fryser?? hmm..
Tobbe och jag gick viddare till min mor där jag fick öppna ännu mer julklappar! Galet mycket paket har jag fått.
Där fick jag en desperate housewives box och parfym och lite sånt. Men det bästa jag fick var en resa till London!!! Så Nu ska mamma och jag åka till London i mars! SÅ GRYMT LYCKLIG!!!
Av min älskling fick jag sex and the city 2 och en mysig kofta!
Är så glad för allt jag fick och för min julafton!
.
Lägger in bilder senare för nu ska jag hem till Tobbes kusiner för ännu mer jul!
.
P.s. Jag saknar dig med Julia!

Julafton

Nu ör den här, julafton! Mysigt som alltid! Julsaga, varmchoklad och smörgås till frukost. Sen lite sista julfix, lägga upp julgodis och sådant senare idag ska jag till pappa, ungefär vid lunch. Där firar jag dagen och kvällen med pappas familj, sedan kommer jag tillbaka hit och ser om det är några julklappar kvar till mig! haha. Ska även se om jag hinner gå en sväng förbi Tobbe med! Det vore så mysigt att träffa hans familj och säga God Jul, men vi får se om det hinns med, Tobbe ska i alla fall komma hit och sova hos mig!
Nej, nu ska jag göra mig julfin!
Julgodis för öronen.

Priceless för ÖB

Haha, helt sjukt. Mamma och Bruno har varit ute hela dagen, målet var att hitta en julgran. Men det fanns ingen i hela stan (lotta på bråkmakargatan varning!) men till slut, efter att de förmodligen åkt runt i alla affärer så åker de till ÖB, får svaret att alla granar är slut, även de i plast! Men då ser bruno deras skylt gran och sa "Ja, då tar vi den där då!" Så hem kommer de, med en färdigklädd gran! haha, så nu står den här färdigklädd, dock så ska vi klä om den med våra egna kulor och så!
Men herregud så mysigt vi har i vårat vardagsrum just nu! SÅ FINT!

Sjukt spänd till julafton med! hoho, dock vet jag inte vad jag ska ha på mig! Men det löser sig!

Dag 30, ett sista ögonblick.

Seriöst äntligen, den här listan blev verkligen bara tråkig i slutet, men nu så!
Det sista ögonblicket innan man somnar bredvid den personen man älskar, det är helt galet underbart. En känsla av trygghet, värme och kärlek strömmar genom hela kroppen och man kan inte annat än att vara lycklig under just den stunden! Jag älskar det.
Så nu ska jag somna bredvid Tobias för då sover jag som bäst!

Oh, dear you are lovely

Jag älskar matlagningsprogram! Tycker att de är så himla mysigt att kolla på, halv 8 hos mig, Jamie Oliver och Laila bakar och så vidare! Mysigt.
Nyss kollade jag på Jamie Oliver, vilken underbar engelska han pratar. En annan sak jag älskar! Galet, så Jesper över det hela.

Dag 29, Mina ambitioner.

Gud vad jag verkligen inte ser skillnaden mellan drömmar och ambitioner. Galet. Jag har absolut inte googlat ordet, inte alls, verkligen inte. LOVAR!
Men ja mina drömmar, ambitioner är att åka världen runt. Det i alla fall. Självklart att vara med min älskade och underbara Tobias!

Dag 28, Det här saknar jag.

Jag saknar otroligt många vänner som jag varit så otroligt nära och nu glidit ifrån. Jag ska försöka och försöka igen för att få det lite närmare. Den jag saknar mest och även glidit ifrån mest är Becca. Den tjejen och jag har delat massa roliga minnen. Hon, jag, Evelina och Mårten. Helt klockrent.
Det är vad jag saknar!
(Man märker att det var ett tag sedan när jag går in på bilddagboken för att hitta bilder..)
Haha, kan ju inte säga att de är de vackraste bilderna som funnits, men jag älskar dom i alla fall!

Dag 27, Min favoritplats

Skolan...
nej jag skoja. Jag har faktiskt ingen direkt favoritplats, men jag älskar att ligga på en filt i gräset på sommaren, känna hur solen steker och bara mysa!
Typ som i sommras när vi hängde otroligt mycket på min picknickfilt i stadsparken. Grymt skönt!

Psyko

Sitter här, ännu en ensam dag. Livet som revybarn, man bli liksom föräldralös ibland. Mycket rep och julbord och fester nu. Då blir lilla Hanna ensam. Särskilt eftersom bror bor hos mormor nu i helgen. HELA HUSET för mig själv, vore ju rätt nice om Tobbe kunde vara här då med, men neee han sitter i duveholmshallen och trycker på knappar och skriver. Suck.
Så nu ska jag och Dr. Skinner planera en lektion med instrumentell inlärning, livet är hårt i psyko världen. Ska vara inlämnat i natt. Nice.
Det hjälper ju att han är rätt good looking,... Så var han inte det :PPpPpPppppppPpp (yes...)

Dag 26, mina rädslor.

Min största fobi är helt klart ormar, allt med dom. Men mestadels slingrandet. Att de tar sig fram utan ben i kroppen... Det tycker jag är så sjukligt äckligt att jag svimmar, därför är jag även rädd för maskar och sniglar, absolut inte lika rädd som för ormar men jag klarar inte av att hitta eller hålla i dom. Ser jag en orm börjar jag gråta. Finns folk att fråga om den saken!

I'm diggin' it


Dag 25, En första.

Min första dag på gymnasiet.
Jag var sjukt nervös, fattade egentligen inte vad jag gett mig in på! Men jag åkte i alla fall till tågstationen och sen såg jag Mirjam (vi gick i samma teater men vi pratade inte så mycket, visste att vi skulle gå i samma klass nu så satte mig bredvid henne!) och Vincent (vi hade gått i samma klass i 7an och tyckte han var brutalt konstig!! förlåt vincent...)
Vi pratade lite och Mirjam frågade om jag visste vägen, som tur var gjorde jag det, eftersom jag varit där förut. Hehe.
Kommer inte ihåg så mycket mer förutom att Mirjam och jag var allmänt lost när vi skulle till aulan.. I alla fall så satt det en tjej framför oss med prislappen kvar i tröjan, vi kunde verkligen inte hålla oss för skratt! 75% rea hade det varit på tröjan om någon undra..
I alla fall blev vi indelade i klasser, gick till ett klassrum och satte oss i en ring, kommer ihåg våran mentor Johan (som jag tyckte såg otroligt läskig ut?? Hur fel hade jag?) när han skulle ha upprop och ropade upp alla och sa "ja den enda som saknas är Martin som är på filminspelning!" (med Martin menade han Jocke..) Jag gjorde desperata försök att förklara för honom att han inte alls hette Martin! Men det gick inte, så Mirjam och jag började ju skratta igen!! (Alla trodde vi var två blonda fjortis bästisar... haha)
Sen skulle vi säga "Hej jag heter.. och jag är bra på att.." Jag sa Hej jag heter hanna och jag är bra på att vara förvirrad... Seriöst?
Mer kommer jag inte ihåg från dagen, bara det att Mirjam och jag för alltid kommer undra varför vi aldrig pratat tidigare?? Dumma dumma flickor.
Darling ♥

Dag 24, Det här får mig att gråta.

Jag gråter ofta, jag gråter till film, jag gråter när jag är glad och när någon gör något fint.
Jag gråter alltid när Micke blir avsläppt i skogen i micke och molle.
Jag gråter alltid när någon annan gråter, oavsett vad den gråter för, även om jag inte har med saken att göra, eller ens tröstar personen. Jag gråter när jag ser sjuka och föräldralösa barn på TV. Jag gråter nästan jämt.
A6172885f73ae05e96978526c5f3ea76_large

Dag 23, Det här får mig att må bättre.

Ännu en lista, jag menar. What else?
Mina underbara vänner som alltid finns där för mig.
Min underbara pojkvän som jag inte kan klara mig utan.
Min fina familj som alltid får mig att skratta med dåliga skämt.
En bra film.
Mycket godis.

Dag 22, Det här upprör mig.

Samhällskunskap som är helt jävla omöjligt.
När folk är otrogna, särskilt i långdistans förhållanden(vet inte varför men tycker det är värre...)
När allt smink tar slut samtidigt. hur opraktiskt som helst.
När folk säger saker de absolut inte menar.
När man är sjukt sugen på godis och måste gå i kylan.
När folk inte kan stå för vad de tycker/sagt.
När tågen är försenade i hundra år.
Sen typ krig, svält och sånt med...


Ett sånt där väldigt nödvändigt och intressant inlägg.

sitter och läser om mina nya p.piller som jag beställde idag, vill gärna att ni antecknar detta med grön penna tack.
Äter även blodapelsin och pepparkakor! Det är möms, ska plugga samhäll med, det är så oparty att jag dör lite. Men ska hem till Tobbe sen, eller jag måste det. För annars går jag av.
Tja.

Dag 21, Min nuvarande kärlek.

Varnar känsliga läsare för låååångt inlägg. Så Julia, du behöver inte läsa.
Tobias Tommy Börjesson, det är min nuvarande kärlek, min största kärlek.
Det är lite roligt, för jag har vetat vem han är sedan jag var en liten skit och gick i 6års. Vi gick inte i samma klass eller något men samma skola i alla fall.
När vi kom upp i mellanstadiet och jag var väldigt ocool så tyckte jag han var en utav de coolaste killarna i skolan, han hade massor med vänner och var väldigt duktig på herren på täppan. Han gick alltid omkring på skolgården i keps, alltid keps. Det är ungefär så jag kommer ihåg honom från sandbäcken, coola killen med keps.
Har även hittat anteckningsböcker där han var top 5 på sötaste killen i skolan.
Sedan började vi på högstadiet, jag kände igen honom fortfarande men jag trodde knappast att han hade en aning om vem jag var, tills vi i 8an gick i samma träslöjd, då började vi prata lite, hälsa på varandra och så. Men det var inte fören i 9an som vi verkligen började prata med varandra. Jag fick först mest kontakt med hans bästa vän Nicklas som sedan dissade mig (vilken tur) för så var det jag började prata ordentligt med Tobias.
Vi smsade hela tiden och jag såg honom som en utav mina närmaste vänner, jag berättade allt för honom. Under jullovet så fortsatte vi smsa och vi till och med träffades en gång, men det var ingenting jag tänkte på direkt.
Den 5e januari 2009 hade jag en filmkväll hemma hos mig och han var bjuden, Nicklas och Linnéa var jätte mycket på g så det var mestadels därför jag bjöd honom. (förlåt älskling..) Senare på kvällen så drog Becca iväg mig för "ett allvarligt snack" där hon frågade om jag gillade honom, först då slog det mig att jag aldrig tänk på honom på det sättet, men när hon sa det så tänkte jag, varför inte egentligen? Men trodde inte att det fanns en chans i världen att han skulle gilla mig tillbaka.
(starting to get bored?)
Dagen efter så ville Linnéa träffa Nicklas hemma hos mig och eftersom dom var så mycket på g så ville jag att Tobbe skulle komma med! Medan dom låg i min säng och myste satte vi oss och kollade på film, och senare på kvällen så kysste han mig. Då visste jag, på en gång, precis vad jag kände precis hur jag ville ha det!
I skolan sedan så visste jag inte alls hur jag skulle bete mig (fråga Evelina...) men några dagar senare så träffades vi, Tobbe och jag och några folk till men det kändes som att det bara var Tobbe och jag.
Vi alla skulle ner till duveholmshallen och vi sakkade efter, vi stannade i skogen, i snön och kysstes. Det perfekta ögonblicket.
Nu har vi varit tillsammans i nästan två år och mina känslor är fortfarande lika starka, om inte starkare. Jag älskar honom med hela mitt hjärta och kommer aldrig att släppa taget.

Studiemania

  • Nutida "uppsats"
  • Utredande uppsats
  • Argumentation
  • Skriva om Östgötateatern.
  • Plugga samhäll
  • Plugga Psykologi
  • Hitta sak att prata om i teatern.
Mh, min what to do list idag. Härlig va?
Har hunnit med  3 saker hittills, duktig tjej!
Mumsa på den här så länge, klicka på bilden!
Listan är inte heeelt utformad ännu, jag menar 9 timmar. haha.

Dag 20, Den här månaden.

Den här månaden har jag sjukt mycket i skolan.
Den här månaden har Tobbe och jag varit tillsammans i 23 månader.
Den här månaden är det julafton!
Den här månaden ska jag festa gärnet på nyårsafton med mina bästa vänner.

Dag 19, Detta ångrar jag.

Man säger att man ångrar så mycket, men om man skulle ta bort de små händelserna man ångrar så skulle man ju inte vara den människan man är i dag. Man lär sig av sina misstag.
Men jag ångrar.
Att jag tappat kontakten med folk jag inte ville.
Att jag och Tobbe inte köpte en oreo tårta.
Att jag och Evelina inte skrev ner receptet till tacotårtan.
Att jag inte festade mer förra sommaren.
Att jag slutade med friidrott (när jag var 5.)
okej, det är saker jag ångrar som jag vill skriva här i alla fall.
peace.
nostalgia//

Dag 18, Min favoritfödelsedag.

Det är verkligen jättesvårt att säga vilken som är min favoritfödelsedag. För jag är inte den där människan som egentligen tycker om födelsedagar. Visst älskar jag presenter och uppmärksamhet, men jag har alltid tyckt att det är lite för överskattat och påtvingat på något vis. Jag älskar spontana presenter och firanden, men jag tror att min nästa födelsedag kommer bli min favorit. Eller jag hoppas det!
Då fyller jag 18 år! Jag får gå ut med mina bästa tjejer Karin och Belinda som så fint väntat på mig i ett helt år! haha.
Jag får ta körkort, inte för att jag övningskört någonting men jag får!
Jag ska ha fest, en stor, med alla mina vänner. Det är i alla fall vad jag ställt in mig på! En riktig fest! Med presenter och musik och goda, glada vänner som jag älskar!
Ah, så får det bli.
Då ska jag stå i centrum, haha. attention-whore.

What's up with that?

Sitter på tåget.
Coolt.
Min väska väger ton.
Jag är hungrig.
Vill ha mat, äger endast en apelsin.
Måste GÅ till duve för att möta Tobbe.
GÅ.

Awesomeness

Är snart klar med alla julklappar! Awesome, känns så skönt. Har pappa kvar dock, han är så svår! Vet inte vad jag ska köpa... Får hitta på något finuligt och fint! Varför kan man inte längre bara gegga ihop lite färg på ett papper och det är det finaste de någonsin kunde fått?? Man kan ju undra.
Har inte heller fått min julkänsla än!! Har en jullista, den är bäst. Men , vill inte lyssna, är inte tillräckligt lugn har för mycket att göra i skolan och allt är rörigt runt omkring mig.
Sen gör det ju inte saken bättre att jag inte ätit kvällsmat sen i måndags? What's up with that.
för övrigt världens finaste bild .

Dag 17, Mitt favoritminne.

Det är så svårt att komma på ett favoritminne, men jag har ett som jag tycker är jätte mysigt. Jag vet inte om jag kommer ihåg det här själv eller om jag fått hjälp via bilder, filmer eller att folk berättat det för mig. Men så här är det i alla fall.
Min mormors man Ove, hans pappa bor nere vid västkusten, världens mysigaste plats, en jätteliten by. Bredvid hans hus fanns ett högt berg (kan ha vart en större kulle, detta minne är från när jag var ca 5, 6) jag var alltid så fascinerad utav det där berget, så stort det var!
En dag så bestämde sig Ove för att sätta upp ett räcke vid kanten så att jag kunde gå upp där utan att ramla ner och slå ihjäl mig.
Så en dag så gick han och jag upp dit, med fika.
När jag var där uppe tyckte jag att jag kunde se hela världen, att jag kunde se enda till Kina! Helt otroligt tyckte jag att det var!
Som sagt vet inte om det var riktigt så här det gick till eller om det ens är sant, men det är ett minne jag har som jag älskar. För jag var så lycklig som kunde se så otroligt långt!

Playlist

Svensk musik assåå, ibland överträffar jag mig själv. (för mina medmänniskor informerar jag att man ska klicka på bilden för att komma till listan.)

Dag 16, Min första kyss.

Det här är en historia jag inte berättar ofta, för att den slutar med att jag är en idiot så därför säger jag inte vem det är jag pratar om.(Julia du vet redan,.)
Det var en kille som jag känt i ungefär ett halvår eller mer, vi hade börjat prata mer och mer men det var ingenting jag tänkte direkt på fören en dag då min kompis sa att han gillade mig. Jag var 14 kände mig oälskad så dum som jag var fick jag ju för mig att jag också gilla honom.
Så en dag bestämde vi oss för att gå ut och gå tillsammans. Vi gick djulöallé det var bäckmörkt, så tillslut kunde vi inte gå längre. Då helt plötsligt säger han att han är rädd och frågar om han kan få en kram, såklart kramar jag honom och sen frågar han om han kan få en kram och en puss? Eftersom min hjärna var inställd på att jag gillade honom så sa jag ju självklart ja!
Så var det.
När jag kom hem kände jag mig som en idiot så jag verkligen kommit på att jag absolut inte tyckte om honom på det sättet! Så då sa jag det och han blev ledsen, men idag är vi vänner så han blev ju inte helt krossad i alla fall!

Be gone

Så arg, min mobil suger, den ringde inte i morse, pappa väckte mig först vid halv 6 (VEM GÅR UPP DÅ?!?!) Men vi skulle sjunga för min syster så det var bara att gå upp..
Gick och la mig igen, skulle gå upp vid 9, vaknar vid halv 12 av att Karin smsar. Dör för mitt tåg går 12.. Blir arg för att jag inte förstår vad min mobil har för problem. Skickar massa arga sms till Karin som gör mig gladare, men nu sitter jag här. Ingen chans att ta mig till skolan nu eftersom 1 tåget inte går som det ska...
Men, men ska läsa lite psykologi och spela happy pets, började igår. Gick rätt bra gick upp till level 9 .. På en kväll. Nörd? Nä, Belinda är närd, happy pets pro. hahaha! Love.
.
Ska förövrigt lämna in min telefon igen... Så fort jag har tid för jag hatar den!!!

Time machine

Body Talk PT.3 Galet.

Dag 15, Mina drömmar.

Mina drömmar är att flytta till en fin lägenhet som jag trivs med, självklart så ska Tobbe bo med mig, gärna ska Julia bo bredvid eller otroligt nära!!
Jag ska ha ett jobb jag trivs med och massa med pengar! En stor garderob med massa kläder och skor. (Galet vad ytlig jag låter??) Men det är vad jag önskar mig, just nu i alla fall.
Jag ska ha råd att åka utomlands och göra vad jag vill, har ännu inte bestämt mig om barn finns med i mina drömmar, men det lär det väl göra så småningom.
Just nu innehåller mina drömmar mest nöjen och dylikt. Men det är för att jag endast är 17 och snart fyller 18! Då finns det bara nöjen i hjärnan.
Varför planera massa tråkiga saker som jobb och barn och sådana vuxensaker som inte finns för mig på x antal år?

Dag 14, Något som gjorde dig till den du är idag.

Det är svårt att sätta en hänndelse på vad som gjort mig till den jag är idag. Eftersom alla de där små händelserna jag varit med om sakta men säkert bygger upp mig till den jag är och vill vara.
Som alla de där händelserna när man är liten, man skadar sig lär sig att inte göra så igen. Som exempel så kommer jag ihåg när jag var liten, en sen höst, var i lekparken med min dagmamma och massa andra barn och skulle kasta mig från en sten till en gren.. Jag hade vantar på mig och det var halt på grenen så när jag försöker greppa grenen så halkar mina händer av och jag faller med ryggen före ner mot stenen.
Eller när farmor och jag gick vilse i skogen när vi skulle plocka svamp.
Första gången Tobbe kysste mig eller första dagen på gymnasiet.
Jag tror verkligen inte att man kan säga att just den här saken har gjort mig till den jag är och vill vara, utan allt handlar om de där små sakerna som betyder så mycket i längden!

Dag 13, Den här veckan.

Måndag: Ska jag till skolan och efter det till min favorit Julia för att prata, shoppa lite julklappar och bara mysa.
Tisdag: Skola och efter det sushi kväll hemma hos Julia med Kristina och Lova.
Onsdag: Skola, sen ska jag hem till pappa för att fira min favoritsyster som fyller 9 år!
Torsdag: Skolan sen vet jag inte, kanske börja plugga till mina två prov nästa vecka!!
Fredag: Skola, slutar mega sent...
Lördag: (tvinga Julia att vara med mig..)
Söndag: (om hon inte kan på lördag tvingar jag henne att vara med mig idag.)
Totally .. Vet inte om allt stämmer eftersom jag börjar bli sjuuk

The opposite to home sick.

Är rätt så glad atm. Eller jävligt glad.
Har älskat att bo i lägenhet i helgen, med min underbaraste Tobias och bara mysit! So lovely.
Kan knappt vänta till jag flyttar hemifrån för att bo i en egen lägenhet! Om jag fick välja skulle min lägenhet se precis ut som min morbrors lägenhet. Totaly den perfekta lägenheten.
Galet modern och stooor takterrass! Jag är kär i den..
Men det lär väl dröja åtminstånne till efter studenten som jag flyttar och ännu längre innan jag hittar en sån fin som min morbrors, suck.

Dag 12, i min handväska

Eftersom jag inte är hemma så kan jag tyvärr inte ta några bilder (den löste jag snyggt va Julia?)
I min väska har jag.
  • En plånbok med mycket kvitton och lite pengar.
  • P-piller
  • En penna
  • Ett armband
  • Ett rött läppstift
Sen faktiskt inte så mycket mer. Just idag.

The sun will come out

Jag älskade mord, verkligen. Finner nästan inga ord för hur tagen jag blev... Plus att alla skådespelarna var grymt övertygande!
Vet att Julia kanske tycker att jag låter lite för annuan nu.. Men det skiter jag i.
Nu sitter jag ensam i lägenheten, Tobbe är på 30års kalas och jag har nyss ätit pizza. Det var gott, ett tag. Blä just nu. Kollar även på Just like heaven sjukt fin film.
Väldigt informativt inlägg.
Bloggout.

Update

Sitter här i Tobbes brors lägenhet, som Tobbe och jag tagit över för helgen! Lovely!
Igår hade vi även Jessica och Martin här då kollade vi på film Copout hette den, den var rätt rolig faktiskt! Haha.
Sen kollade vi på idol, final nästa vecka. Rätt ledsen att Olle åkte ut, fast det var rätt väntat eftersom Jay är bäst och Minnah har en underbar röst...
Men hade Olle fått köra  sitt eget race hela tävlingen hade han sopat banan med alla! Galet.
Mmh sedan åt Tobbe och jag pepparkakscheescake. Finns lite kvar till Julia med som kommer hit vid typ 3! Awesome
Ikväll blir det Mord med bästa Julia (en teater som heter mord, vi ska inte gå runt och mörda folk..)

memories.

mmh, dagen idag ingår det Engelska, sedan hade vi dans, och sen teater. Sist men inte minst psykologi. Asså, det är rätt intressant dock har vi ju bara haft en lektion än så länge och sen så det kan ju bli skittråkigt senare!
Men igår fick vi se något klipp på en snubbe som endast hade 30 sekunders minne.. Helt sjukt, jag skulle ta livet av mig, men jag skulle aldrig komma ihåg det så... Vilket öde, att endast ha 30 sekunders minne!!!
.
Fick även frågan om du skulle förlora en minnes inlärning, vilken skulle det vara? Minnet för händelser(födelsedagar, studenten, allt sånt), minnet för fakta(namn, städer, personer..) eller minnet för att lära sig saker(hur du använder nya saker, lära dig ett jobb). Du har kvar alla dina nuvarande minnen du kan bara inte skaffa nya i någon utav dessa kategorier. Vilken skulle du välja?
.
Sen kommer jag förmodligen få ta halv 5 tåget. Suck, hatar halv 5 tåget... Blir så ledsen när jag måste åka hem halv 5 på en fredag... Men men ska ju hem till Tobbes brors lägenhet för där ska Tobbe och jag spendera helgen (Tobbes bror är i Göteborg!) Det ska bli super duper mys! Ska laga någon god mat till honom med, det får ni se sen!
My love.

Dag 11, Mina syskon.

Jag har tre småsyskon i alla storlekar och smaker, smaker? okej.
Mitt äldsta syskon heter Mathilda, hon fyller 9 år om en vecka, närmare bestämt den 8 December.
Hon är superduper gullig och när hon var liten bråkade vi hela tiden, jag tyckte knappt inte ens om henne. Eller jag älskade henne, men hatade henne samtidigt, ni vet hat/kärlek på något vis.
Men nu när hon vuxit upp mer, blivit lite större och inte så aggresiv så älskar jag henne! Önskar verkligen att jag orkade bo mer hemma hos pappa så att jag skulle kunna umgås mer med henne. Men när jag flyttar hemifrån så kommer jag låsa in henne hos mig!
Min bror på pappas sida är nyligen 6 år fyllda, han heter William och han är världens busigaste och goaste lilla kille, man kan inget annat än att älska honom. Han är lite som emil i lönnerberga fast med tvspel. Kan inte tänka mig ett liv utan min lilla älskling, okej jag kan inte tänka mig ett liv utan något utav mina syskon ! Men William och jag är så galet lika!
Min tredje bror heter Love, han fyller 7 år i januari, han är alltså född samma år som William men på olika "sidor" av året och av olika föräldrar. Eftersom Love är mammas son.
Love är en liten Tv nisse, han kan nog alla cartoonnetworks Tv program utantill, han är också väldigt envis och otroligt bra på att bygga lego och spela spel! Han och jag kan ha olika perioder då vi går ihop och vissa då vi inte går ihop. Men han är otroligt söt.
Sen så gör det ju inget att dom är en hög med good loockers allihopa! Söta som socker!

Injured

Har skadat mig, jo jo, det är inte alla som skadar sig så brutalt som jag. Jag skadar mig ju inte på normala sätt heller, nej! Denna gången så skar jag mig på en creme fraise burk? hah asså, jag skäms över mig själv ibland.

So tight!

Nu blir det finalen av Americas Next Top Model cycle 15!!! Dö spännande, dör. Kommer få vänta typ, lääänge på nästa säsong.. Om inte tvshack öppnar igen så måste jag vänta över en säsong i Sverige. Så ovärt.
Måste sätta igång så jag hinner innan Tobbe älsklingen kommer hem till mig! Har inte träffat honom sen i måndags, fail. Hatart, men idag och hela helgen är han fast.
Bloggout.

Dag 10, Det här hade jag på mig idag.

Tänker inte över ösa med bilder, för jag orkar inte.
Men just nu så har jag på mig tunna strumpbyxor, blåa raggsockor med hål i ena hälen, ett långt linne/klänning och sedan över det har jag min dö mysiga kofta och den svarta halsduken. Lovely.
Bör kanske tillägga att jag hade två par leggings över de tunna strumpbyxorna förut, innan jag kom hem. För det är dödligt kallt ute.
Okej, en bild.
mmm, smaskig kvalité.

Tragiskt

Skulle lyssna på julmusik och se sådär allmänt mysig ut i raggsockor och massa tjocka kläder och kolla ut genom fönstret så där lite mysigt ni vet. Då ser jag att det sitter en fastfrusen fluga på fönstret, snacka om att förstöra stämningen.
Haha, vilket tragiskt slut på livet. Men jag menar, fluga, tragiskt bara det.
there it is, den lilla klutten på föstret, jag pekar på den om ni inte ser.
Lovar att det frysit fast. Den har i alla fall inte rört sig på en kvart .

bloggin

Skriver posetiva meddelanden till mig själv i mail.
Sucktar efter choklad.
Längtar efter min pojkvän.
Botade nyss min Julia abstinens genom att hon ringde?
Ska köpa julklappar imorgon.
Min plånbok är borta?
Hittade de.
bloggout.

Dag 9, Min tro

Jag tror på allt som går att bevisa, jag tror på kärleken, jag tror på vänskap och jag tror på att leva i nuet.
.
Går det inte att bevisa, som till exempel alla religioner där man tror att en gud har skapat världen och kan komma in och ändra på saker han/hon/den/det inte tycker om, jag tror inte på det men lägger mig inte i om andra tror på det. Det är inte upp till mig.
.
Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet, det är inte något som bara händer, det är något som byggs upp med tiden. Något som jag respekterar otroligt mycket.
.
Jag tror inte på den falska vänskapen där man pratar skit om alla och sedan så fort man vänder ryggen till så pratar den skit om en själv. Falskhet är bland det värsta jag vet.
.
Jag tror på att leva i nuet och inte planera allt för långt fram, vi levde då, vi lever nu och vi bara kanske lever imorgon.

KÄRLEK

Hanna Eriksson. Det går verkligen inte beskriva denna fina tjej. Hon är bra på alla sätt. Fin på alla sätt. Underbar på alla sätt. Hon är helt enkelt bäst. Hon förgyller mina dagar. Sant.

JAG ÄLSKAR HENNE MER ÄN VAD DU GÖR. Hhahaihaihiahaho.

heart

nu slutar vi. så hann inte mer. åhhe.
bloggout


såhär crazy in love är ja i hanna


Mattefest!

Taggar matte B prov nu, eller nä mattefest som min lärare kallar det. Så du kör vi väl då.