Dag 8, Ett ögonblick

Ett ögonblick som just nu när jag sitter framför tv:n och kollar på underbart mysiga halv 8 hos mig!
Ett ögonblick som imorse när jag höll på att missa tåget för att jag gick i stället för att ta bussen.
Ett ögonblick som det precis innan man blir kysst.
Ett ögonblick helt enkelt.

The master of delay

Sitter på lennings nu , ska vänta en timme på min kära mor och far för att vi ska ha utvecklingssamtal!
Men jag sitter och pluggar så det går nog rätt fort ändå, ska försöka skriva så mycket som möjligt på idrottsuppgiften och så måste jag kolla igenom matten lite till de där med nollprodukt eller vad det heter har inte riktigt fastnat än (bra eftersom provet är imorgon?)
I alla fall, bäst jag börjar nu, eller kanske måste gå på toa först?

Ringar ringar meera ringar

Jag som aldrig någonsin tyckt om ringar? Men jag bara älskar dom här!! Visst vissa ÄR finare än andra, men seriösly...
Många står på min önskelista, om de inte gör det vet jag inte var jag tänkte med!

Dag 7, Min bästa vän

Har haft endel bästa vänner genom åren men det är en som har fastnat och lovar att hon kommer sitta fast för alltid (finns liksom ingen chans att hon släpper mig)
Julia Erika Elisabet Wennerholm
Första gången vi träffades hamnade jag på en myskväll helt random (okej nu lät det som att jag snubbla in i närmsta hus och bara oj så trevligt med myskväll! så var det inte) jag hade nämligen börjat umgås lite lätt med min granne och hennes "gäng" där även Jocke, Emil och Carro var med (som då gick i samma teatergrupp som mig) i alla fall hamnade på samma myskväll och det var trevligt sen när alla fick för sig att vi skulle ut på en promenad så stal jag och Julia skålen med popcorn och sprang omkring med den, det var väl så det började.
Detta var våren 2008.
Under de senare åren har vi glidit isär och sedan blivit tighta glidit isär och ja you know!
När vi båda sedan började skola i Norrköping så blev vi tightare och tightare och sen någon gång i våras så skulle hon färga mitt hår? Av någon anledning så valde jag Julia till den uppgiften, det blev hemskt och fail men det sket vi i och skrattade i stället!
Sen på valborg så bjöd jag in henne till mig och sedan dess har vi varit galet mega massa tighta.
.
Hon är verkligen en utav de människorna jag älskar mest av allt i världen och jag litar på henne till 110% om inte mer, crazy, vi kan prata seriöst och dö av skratt samtidigt, det är så galet skönt att ha någon man kan göra sånt med. Allt är så självklart med henne! Dör lite av lycka, för att hon är min.
HAHA BITCHES JAG VANN! (var menat till alla andra i världen som vill ha henne som bästa vän...
Och även fast vi båda blir så snygga på bild så finns typ inga bilder på oss? Om man inte räknar Julias dator såklart där alla flummbilder från hennes webcam finns... haha!

Jag ser den inte någonstans, vart katten har jag lagt den?

Konstaterade att det var fullt med snö ute. (alla undrar vart jag varit den senaste veckan veckorna?)
Kom på att det är första advent, snart jul med andra ord.
Jag vill göra så mycket just nu känns det som!
Vill tända ljus och julpyssla, åka pulka (?!) och göra snögubbar.
Baka saffransbullar, papparkakor och julgodis! Köpa mängder med julklappar och hitta på fiffiga rim, hata julbord och klä granen. Önska mig saker ångra mig och ångra mig igen!
Hitta kläder jag vill ha på mig på jul och nyår.
Men det känns som att allt de där glömts bort av någon anledning?
Har inte bakat något, har endast köpt en julklapp har knappt råd att köpa så många jag vill, inga rim ploppar upp i mitt huvud och nya kläder till jul finns det inga tankar på än så länge!
Vart är min julstämning?
Need to find it!



Dag 6, Min dag

Vaknade ungefär vid halv 12 hemma hos min älskade Tobias. Ser att jag fått ett sms av mamma där hon frågar om inte vi skulle kunna vara barnvakt till min bror vid 12.. Jaha, det var bara att klä på sig och äta frukost, runt 12 blev vi hämtade och sen runt 1 tog jag Tobbe och min bror bussen till stan för att kolla lite, vi hittade inget speciellt. Förutom Mcdonalds och C&L. Blev med andra ord lunch och fika!
Plus en sväng förbi leksaksaffären såklart!
Köpte även min första julklapp! Till min andra bror! Sjukt glad att ha en avklarad! Har lite hum om vad jag ska köpa till mina andra syskon också. Till mamma och pappa har jag ingen aning. Okej känner att jag kom lite off track? Hmm.
Sen åkte vi hem och kom hem för ett tag sedan, nu ligger Tobbe och halvsover i min säng och jag funderar på att ta upp matteboken, har ju faktiskt mitt första matte B prov på onsdag!

All I want for christmas is you

Sitter hemma hos världens finaste pojkvän, han är dock inte hemma, han begav sig ut i kylan för att köpa något gott att äta. Skäms lite över att han fick gå själv, men det är så nedrans kallt ute! Han tog ju faktiskt på sig långkalsonger, det har inte jag några. Plus att mitt hår är blött efter duschen...
Ska göra lite fint och mysigt här tills han kommer tillbaka, så att jag inte får lika dåligt samvete. Hihi.
Har även börjat lyssna på julmusik nu. Känns skönt, jag menar den närmar sig!

Hanna ♥ Paint

Skofrossa

Dag 5, Vad är kärlek?

Kärlek är allt kärlek är ingenting. Kärleken är galet svår att sätta ett finger på. För den kan komma i så många olika former.
Kärlek till ett barn, kärlek till sina föräldrar, kärlek till ett djur, kärlek till en sak. Det är kärlek som de flesta har och lätt tar för givet för den finns runt oss hela tiden, den har alltid funnits och kommer alltid att finnas där.
Sen finns ju kärleken till en annan människa man vill spendera resten av livet med, den kärleken letar alla efter, vissa hittar den tidigt, andra sent och vissa hittar den inte alls!
Hur som helst så finns det nog inte en människa i hela världen som kan klara sig utan kärlek, i alla fall inte all kärlek, en människa utan kärlek är tom.
Det är svårt att skriva om kärlek utan att snubbla på orden.
Så därför avslutar jag med att säga att kärlek finns överallt, i allt och runt omkring oss för alltid.

Dag 4, Det här åt jag idag.

Ja, jag åt potatisgratäng med fläskfilé och bearnaisesås sen sallad till det! Det var galet gott, har varit sugen på det hur länge som helst!!
Senare kan det slinka ner ett och annat chips, men vi får se!

Lovely


where is it coming from?

Idag skulle vi sluta 11 men jag kom aldrig till skolan vaknade och mådde jätte illa for some strange reason.. Så gick in och lade mig bredvid mamma och somnade om, mysigt var det, vaknade av snickarna några gånger fram till halv 11.
Så känner att jag inte missade något direkt.
För övrigt är snickarna rätt läskiga, dom klättrar upp på tagen och stänger och öppnar dörren och säger att dom ska gå sen kommer dom tillbaka och sen så stänger dom dörren så öppnas den igen och gaaaah!!!
.
Ja, ja.. Det snöar. Fortfarande! Tycker det är mysigt när det snöar men jag blir orolig eftersom det aldrig slutar, det snöar heeeela tiden ju! Vart kommer det ifrån? Det måste ju vara någon sjö eller två som blivit helt urpumpade för att skjutas upp i himmelen för att göra snö... CRAZY!

Awareness

Något vi fick se på psykologin idag, rätt kul faktiskt.

Dag 3, Mina föräldrar

Min pappa heter Björn Eriksson och föddes för 46 år sedan. Han har nog bott över allt i hela Sverige skulle jag tro. Mestadels här i Katrineholm såklart, men också mycket i norrland!
Han är en utav de snällaste människorna du kan hitta och jag skulle inte någonsin vilja vara utan honom, han är världens bästa pappa verkligen. Han bryr sig om allt och alla och är min största idol.
Han har, förutom mig, två barn. Mathilda och William, men dom berättar jag om en annan gång!

Min mamma heter Cecilia Brunosson och är en utav de skönaste människorna, även hon har flyttat många gånger, visserligen i samma stad men ändå, tror att hon och min morbror Daniel har någon slags tävling om vem som flyttar flest gånger men jag tror faktiskt att båda har hittat sitt ställe där de vill bo. Skönt.
Min mamma älskar att skriva och spela teater (kan vara där jag fått min teater ifrån??) Hon är även rätt musikalisk.
Jag älskar min mamma och tycker det är roligt att umgås med henne! Även hon har barn förutom mig, Love heter han men mer om honom skriver jag ju sen.

Lite sånt ni vet.

Sitter hos Julia och kollar på debatt, what happend??
I alla fall, psykologi imorgon, lite pirrigt. Men har ju mina flickor Karin och Belinda så I'll be fine
Vill sova bredvid min man, galet. Gjorde ju det imorse, det var mys!
Orkar inte skriva mer nu, vet att ni längtar till nästa inlägg redan nu
Hejdå.

Tågmästarn!

Vad hände med den här dagen då? Skulle till tandläkaren, så kunde inte åka 7.49 tåget som jag skulle gjort egentligen, min tandläkartid började 8.55 så hann inte med 9.00 tåget. Efter min tandläkartid åkte jag hem till Tobbe och somnar? Så hinner inte med 11.00 tåget heller! Var tvungen att åka hem för att jag glömt en sak, så då missar jag ju 11.52 tåget också... Börjar känna att dagen blir lyckad? Åker hem, inser snabbt att jag inte ätit något på hela dagen, tar några mackor och sätter mig framför tv:n, inser, att fan, glömde min telefon hemma hos Tobbe så han kommer förbi med den runt halv 1 och då är det ju kört att åka med 13.00 tåget...
Nästa tåg går klockan 15.00,... skönt!
Ska i alla fall åka för att jag ska till världens bästa Julia!

Dag 2, Min första kärlek

Den första kärleken är svårt att veta riktigt exakt vem det är, men jag tror att om man inte räknar med lågstadiet och små "flirtar" så måste det vara Oscar.
Han och jag träffades genom gemensamma vänner i början av 9an, jag blev otroligt förälskad väldigt fort och han var verkligen en utav de finaste killarna både i personligheten och utseendet. Vi var inte tillsammans så länge, men jag kommer alltid komma ihåg honom som min första riktiga kärlek, vi hade otroligt roligt tillsammans och när det tog slut blev jag ledsen, egentligen inte för att det tog slut, för vårat förhållande hade gått allt för fort och vi kände inte varandra fullt ut. Utan jag blev ledsen för att jag trodde jag skulle förlora en utav de roligaste människorna jag någonsin träffat.
Visst förlorade vi kontakten, ordentligt, men nu går vi båda i skolan i Norrköping och pratar ibland på tåget och jag är väldigt glad för det!

just so you know

ett litet tillägg bara, bilderna på mig i dag 1, presentera blablabla... JAG TYCKER INTE DOM ÄR FINA. Skulle bara visa mina olika perioder i livet...
Så, nu vet ni!

I'd have nothing if I didn't have you

Var rätt seriös i förra inlägget, men nu blir det ändring på det!
Var i skolan idag, kom försent, pga att tåget var en halv timme försenat, kul! Verkligen, längtar till det börjar bli buss i stället för tåg....
.
Imorgon blir det tandläkaren äntligen! Sen Julia mys på kvällen! Galet! Ska försöka få henne att låta mig laga mat kanske? Det vågar hon inte.. Men värt ett försök! för då slipper jag ju diska...

Dag 1, Presentera mig själv.

Jag heter Hanna Karin Cecilia Eriksson, jag föddes den 25 januari 1993.
Då bodde jag med min mamma, min pappa och två katter på Vallinsväg 7 i bie. Efter cirka två och ett halvt år flyttar mina föräldrar i sär och vi flyttar in till stan, jag bor mestadels med min pappa och bara varannan vecka hemma hos min mamma.
.
Jag gick aldrig på dagis, gick hos en dagmamma som jag älskade! Såg verkligen upp till henne, hon var en utav de största förebilderna i mitt liv när jag var liten, men den allra största var farmor. Jag var hos henne näst intill varje dag eftersom min pappa jobbade så mycket. Så där har jag många otroligt fina minnen.
.
När jag sedan började skolan så trivdes jag, lärde mig massa och hade massor med vänner! Tills jag kom upp i 3:e klass, då hände någonting, alla slutade vara med mig och jag blev lite utav en "outsider" alla mina närmaste vänner vände mig ryggen och mitt självförtroende försvann. Det enda som höll mig uppe den perioden var mitt största fritidsintresse, teatern, jag tyckte verkligen om att försvinna in i någon annan och glömma allt som hände utanför. Men i alla fall, mitt utanförskap följde mig hela vägen genom mellanstadiet, kanske inte var helt utan vänner men mitt självförtroende kom aldrig tillbaka. Trodde verkligen att det skulle vara borta för alltid.
.
När jag började i 7an, musikklass, så tänkte jag att nu ska jag ändra på mig, nu ska jag få tillbaka mitt självförtroende! Men det fanns för många som trodde sig veta vem jag var, som verkligen trodde jag ville vara den jag var då, personen utan självförtroende.
Jag gick igenom en stor identitetskris och gick omkring i mörka "emo" kläder och färgade håret mörkare.
Så hittade jag vänner, riktiga vänner som sedan blev en anledning till att jag bytte klass och skola, fortfarande musikklass eftersom musik var ett stort intresse! Mitt självförtroende byggdes upp och det fanns ingen som rev ner det! Nu började jag bli den jag ville vara på riktigt. Även här hade jag fortfarande lite identitetskris, lite halv "emo", sen någon form utav "brunkrämsfjortis" och sedan någon form utav wanna be rocker... I alla fall så tog det ett tag men i nian visste jag verkligen vem jag var. Jag var bekväm i mig själv och trodde på mig själv.
Det var då jag hittade kärleken i mitt liv. Tobias Börjesson, har vetat vem han är sedan första året i skolan, alltså förskolan, men aldrig tänkt mycket på honom. Vi är fortfarande idag tillsammans och jag har aldrig varit lyckligare!
.
Nu idag går jag andra året på teaterlinjen i Norrköping, tycker det är jobbigt att pendla men står ut. Jag har världens bästa vänner och underbaraste familjen.
That's me.

Ska bara gå och hänga mig och skära upp vristerna med min skam...

Okej lite överdriven rubrik kanske...
Men har aldrig och då menar jag aldrig gjort bort mig så här jävla mycket!
.
Min pojkvän heter, Tobias Börjesson. Jag har skrivit en önskelista till honom som jag skulle maila, önskelistan var inte helt seriös måste jag erkänna.
det stod saker som.
"Pussar och kramar mm."
"Att få sova bredvid dig varje natt"
ja sånt man kan skriva till sin pojkvän.
I alla fall, skickar i väg mailet, pratar med Tobbe och säger NU finns önskelistan i din mail!
Han kollar, men nej han har inte fått något?
Jag tänker nehe, har det inte kommit fram än?
Sen, frågar jag tobbe vad hans mailadress är, han bara [email protected]...
Får panik och inser snabbt att FAN! Har skickat fel.
Har nämligen en till kille som heter Tobias Börjesson i min mail. Hans mail är nästan exakt lika dan fast ytterst lite annorlunda...
Denna Tobias Börjesson bor i halland tror jag. Känner honom inte mer än att Linnéa en gång pratade med honom och skällde ut honom för att hon trodde att det var min Tobbe och han betedde sig konstigt...
.
Så när han nu går in på sin mail så kommer han ha en önskelista ifrån mig.
Hoppas i alla fall han köper och skickar en utav väskorna eller ringarna jag önskat mig!

Det gäller att vara först med det senaste, inte senast med det första.

Så därför börjar jag med denna lista imorgon, okej börjar kanske redan bli uttjatat? Men wtf, har ju sagt att jag ska bli bättre på att blogga så detta kan ju vara en hjälp på vägen eller?
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Något som gjorde dig till den du är.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Min nuvarande kärlek
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.
.
Vet att Julia i alla fall tycker det är intressant!

Medan vi faller

Har snickare som borrar och skruvar i taket precis under mig. Sitter här och undrar hur långa skruvar, kanske får jag en i foten snart?
Ska ta fram min b&j nu och äta äta äta.. Mums! Sätter nog igång en film med. Låter bra i mina öron.
Hopp är en illusion, att falla är tradition. Så vi fortsätter fortsätta.

Motion Editorial

Tyra Banks är verkligen ett geni, världens finaste motion film jag sett! Galet, från ANTM cycle 15 så om ni fortfarande är på cycle 14 som resten av Sverige, kolla inte. Blir inte lika kul då!
Här är en länk till cycle 15 om ni nu vill kolla.

Över ambitiöst

Blev till att vara hemma idag, kände att jag behövde komma ikapp med lite sömn och ta hand om mig lite!
Detta blev egentligen bestämt i samma stund jag fick reda på att vi hade 5 håltimmar... eller ja håltimme i 5 timmar kanske man säger? Känner att när jag hinner hem och tillbaka igen så är håltimmen för lång!
Skulle kunna ta ett tåg från Norrköping 10:33 och sedan tillbaka kl 13:00. Då hinner jag vara hemma i en och en halv timme... Illa!
.
I alla fall har jag en del saker in planerade till imorgon, kommer förmodligen inte göra någonting utav dom men i alla fall! Haha!
.
  • Duscha
  • Lämna tillbaka Mathilda's locktång
  • till ÖB och köpa bra saker för att få liv i mitt stackars ansikte igen...
  • Gå till ica kvantum för att se efter om de har några fina erbjudanden på goda saker!
  • Plugga matte (eftersom vi har vårat första matteprov den 1 december som förövrigt är snart!!)
  • Skriva önskelista till Tobbe, fortfarande vad önskar man sig av sin pojkvän??
  • Sova

För övrigt längtar jag tillbaka till Spanien, kanske ska prata med grannen min om att få låna hennes lägenhet och dra dit?

vem?

Julia....
JULIA!!!!
julia?

Mustafa Mero

Efter manga klagomål från väldigt många olika människor, inte alls bara Julia, så uppdaterar jag min blogg.
.
Jag har spelat galet mycket teater eller tijater som barnen skrev? Visst dom går i tvåan, men jag menar tijater?
.
Mitt ansikte är galet förstört efter allt jävla smink jag haft på mig.. Suger. Är torr som världens torrboll, mitt ansikte är som ett barn i Afrika (in desperate need of water)... Okej dåligt skämt med Julia skrattar nog ändå.
.
Var för övrigt på Hageby centrum idag! FÖRSTÅR INTE varför alla tycker det är så dåligt?? Jag blev helt lyrisk eftersom det var så fint, fräscht och mysigt!! Jag och Mirjam sprang omkring som små barn och kollade i alla affärer, typ.
Nu ska jag joina min pojkvän som sitter och letar efter sig själv på tvn...

Kattnytt

Eftersom att att kissemissen Hanna Karin Cecilia Eriksson som förövrigt fyller 18 år om 66 dagar.. (6-igt.) Ja, iallafall eftersom att du är så extremt dålig på att skriva i din blogg så skriver jag nu i din blogg. Hanna har föreställningar varje dag nu mera.. Där hon hela tiden går runt bakom scenen och säger "Jag är het.... Varm också.."

Jag såg senast att Hanna lever.. natten till fredag? Alltså igår.. Åååhhh.. Det känns mer som tre år. Men ni har ju inte vetat om att hon lever på hela... 6 dagar.. Oj.. Det borde kännas som en väldans väldans väldans jätte många år.. Ja, hela det här inlägget går ut på att jag ska säga att du är dålig på att uppdatera.. Och att jag ska ringa till dig nu och berätta om min extremt roliga jobbdag. Spelar ingen roll om du inte orkar lyssna, jag callar nu.


P.s Innan jag ringer tänkte jag bara säga att du är världens bästa. Finns ingen som du, min allra bästa vän. ♥

it's wishing time

Nu är jag äntligen klar med båda mina önskelistor, eller okej då har en kvar att skriva, till Tobbe... Suck. Det är ju svårast. Vad önskar man sig av sin pojkvän?
Men nu hoppas jag ju att jag får allt detta med. Känner mig som ett litet barn! Verkligen! Kommer springa ner till julgranen i år!

Burning

Sitter hemma hos min käraste, vi har firat hans pappas sambo. Det var trevligt!

Tog en sväng förbi hos mamma förut, jäääklar så tomt det är där nu. Inga möbler kvar i varken vardagsrummet eller "biblioteket" nu på måndag kommer det snickare till oss och börjar riva! Det ska bli såå spännande! Mamma och jag ska laga en jäävla massa mat imorgon så att vi slipper göra det när det är hur rörigt som hellst över allt! hahaha.
Blev lockigt hår idag! Gillar det, brände mig dock på den 195 grader varma locktången, på halsen (!!) av alla ställen, så har ett fint brännmärke där nu!

The scientist


stalker effekten ?

Har ni någonsin varit med om att ni börjar gå bakom någon, ni går i samma takt så du kommer liksom inte om. Inser sedan att ni är på väg åt samma håll väääldigt länge!

Jag hatar sådant, för då börjar personen framför tänka "wtf, hon följer efter mig!!!" Det hände mig idag, det värsta senariot med. Jag och min familj är inte speciellt bra vänner med våra grannar, eller ja vi känner dom helt enkelt inte och vet inte vilka som bor omkring oss (trots att vi bott där i 7 år...) i alla fall, jag känner igen en tjej på min gata, och nu råkade vi åka samma buss, gå av på samma hållplats. Sen går jag där bakom henne hela vägen hem!
Har ont i hålfoten med så jag haltar, det är ju tur att man inte är 55+ och man.. Då hade hon kanske polisanmält mig.

Vilken miss

Glömde mitt tågkort hemma idag, och hann inte köpa ny biljett innan jag skulle på tåget, så jag gick på i alla fall. För jag hade en viktig lektion i teatern jag var tvungen att gå på...

Sitter där på tåget och konstaterar att jag inte har tillräckligt med pengar heller!! För att köpa en biljett på tåget har nu ökat från 120 till 220!!! GALET DYRT! Så jag får panik springer till toan för att komma på en plan!
Sitter där ett tag och inser att alla på tåget måste tro att jag är magsjuk eller vad fan som helst så jag bestämmer mig tappert för att gå ut... Inser snabbt att min enda chans är att "sova" Så jag öppnar jackan, tar på mig luvan och lägger mig otroligt obekvämt mot fönstret och "somnar" sitter sådär hela tågresan, men fan jag slapp ju betala!!
Klagar inte, behövde dock köpa en biljett på hem vägen så ett jävligt onödigt köp på 63 kr... Suck...

Let's see what happens

Okej, idag täcker snön heeeela överallt faktiskt, den är visserligen inte 2 dm men 1 dm i alla fall! Inte så pjåkigt... Men jag tycker ju inte så vidare värst om snön såååå... Men det är otroligt fint, verkligen. Men kallt och blött och allt.. Måste köpa mig ett par uggs, mina blev ju helt nedtrampade förra året. Då menar jag inte att folk trampade på mig utan att sulan blev helt sne för att jag bara slet ut den på ena sidan tydligen ? haha.
Nä frukost sen BUSSEN till resecentrum.

Panik

Vad hände med blekningen? Jo jag vaknade klockan 4 inatt och hade panik för att det smakade äckligt i munnen på mig, kul! Massa hade runnit ut och ner i halsen på mig! Blä säger jag bara... men jag låg där ett tag och visste inte vad jag skulle göra (fick ju inte dricka vatten heller...) men sen till slut somnade jag om.
Idag är en jävligt ovärd dag i skolan (enligt mig) bara massa tråkiga lektioner, Samhällskunskap till exempel, seriöst jag spyr på det! Vill inte vara med... Sen  även nutida konst, alltså vem fan vill plåga stackars barn med nutida konst? Det är frågan...
Sen snöade det liiiiite inatt också för er som missade det, 2 dm my ass. okej kollade ut genom fönstret, tror fan set snöar...

snow white and the seven dwarfs

Nu sitter jag h'r med min tand/plast/form i munnen, mitt tangentbord har 'ven dampat s;nder och dissar de d'r speciella svenska bokst'verna... Like im in USA... haha.
Men tillbaka till saken, jag bleker mina tandisar, otroligt bra om ni undrar, otroligt obekv'mt 'r det med... M[ste sova med den, har gjort det i tv[ n'tter p[ lovet, men min tandl'kare tyckte att jag skulle g;ra det ytterligare tv[ g[nger s[ h'r sitter jag!
Den syns ju inte i alla fall, den gl'nser ytterst lite ser jag, men goood it k'nns...
F;rsta natten dr;mde jag minst 5 times att jag tog bort den eller ate med den och det f[r man inte g;ra... so n'r jag vaknade fick jag ju panik av att den satt kvar! Bara vad is it for god damn devlils thing, men t'nderna blir ju faktiskt vita! Crazy.
M[ste 'ven [ka till tandl'karen igen [feels like im living there] men min tid 'r p[ torsdag och d[ har jag prov, fan, m[ste boka om...

Men det du säger att du tycker säger inte mycket

Idag gick jag upp super-mega-tidigt (för att ha kommit hem hal tre) för att åka till duveholmshallen och sitta i Katrineholmsrevyns monter på Katrineholmsmässan, jäklar så många långa ord... Satt där i två timmar sen var jag så hungrig att jag höll på att gå av (trots att jag nyss ätit frukost)
Så det fick bli att åka hem till Tobbe och tigga till mig lite mat och sen dess har vi "pluggat" och spelat otroligt barnsliga spel (tårtkalaset tror jag ett hette) hehe.
.
Skola imorgon, jätte taggad!!

Jag gillar att du säger vad du tycker

Har haft ett galet bra lov som nu tyvärr är slut!
Jag har träffat mina vänner, shoppat, festat och kört bil (!!) Galet, första gången i fredags morse, fyller om 2 månader och 18 dagar. Kommer gå bra med körkortet?
.
I alla fall så var helgen höjdpunkten på mitt lov! I fredags var jag på Tobbes klass fest eller ja sam fest med alla samhälls tvåor. Det var galet mycket drag och jag hade jätte kul på dansgolvet trots att jag inte kände någon knappt! Evelina, Becca och Mårten var där så några kände jag ju i alla fall!
.
Igår träffade jag min älskade och saknade Julia som varit i USA! Hon var borta i fan 17 dagar, nästan en månad (i mitt huvud) och sen på kvällen åkte Tobbe och jag först till Jocke där Emil även var, vi fastnade framför Bring it on av alla filmer... haha! Sen i alla fall, rätt sena, åkte vi vidare till stavsjö och Emil&Belinda där det bjöds på mer festligheter! Det var otroligt roligt, inte samma drag som i fredags men riktigt trevligt på alla sätt!
Bilder från den kvällen kommer säkert upp på fb, då snor jag väl och lägger in (om det blir några bra vill säga!)

Margherita Missoni

Hade rätt kul igår! Det var mycket dans vilket jag älskar, men kände inte så många så hade inte så många att dansa med dock! Tobbe flängde ju runt bland allihopa, hahahah, min älskling.
Ikväll blir det stavsjö som gäller! Galet!
Nu ska ja se det nya Americas next top model avsnittet!!
Klick klick på Tyra!

Ursäkta min franska


Rika leker fattiga men bor på sköna hem

Fan inget går som jag vill idag!!
Ville kolla på Kristina, men det hann jag inte! Fan.
Ville köra.. Men det verkar inte bli något med det!
Och nu orkar jag ingenting för att ingenting blev som jag ville.
Min skittelefon går att hämtas nu ... jippi...
.
Glad i alla fall för Daniel Adams-Ray's nya album som släpptes igår... Dock finns inget på spotify än? Why, snacka långsamt...
Men youtube finns ju, konstigt.


Skype?

Har skaffat skype, mest för att Julia tvingade mig. Känner mig lite efter kanske? Tror jag hade skype för x antal år sedan men då var det ingen som hade, kände mig lite före kanske?? Aja, nu har jag det i alla fall?
Inga vänner, känns bra!

Stock to the holm

Varit i Stockholm idag men världens bästa pojkvän. Blev endel shopping, dock inget varmt (??) vilket jag egentligen borde köpt... Men det är mycket mer lockande att köpa snygga linnen, shorts och tunna strumpbyxor. Ah det var väl nästan allt jag köpt, tänker inte visa. För det orkar jag inte, vill inte, ni lär kanske märka vad som är nytt, någongång.
Nu ska jag ha modevisning för min man. Puss.

bleach

Nu ni , inatt ska jag bleka mina tänder. Känns lite läskigt att sova med en form i munnen... Men va fan. Det är bara köra! Så hoppas det blir fint nu!
.
Var även och fikade med min man, Jessica och Mårten (Hanna) idag, det var dundermysigt! Jag, Jessica och Mårten satt där i tre timmar och bara pratade, helt galet kul!
.
På onsdag ska jag förmodligen till Stockholm och shoppa inför vintern, äntligen säger jag bara! Behöver så mycket! (Läs vill ha så mycket)
Sen blir det (tror jag) tjejkväll på kvällen där! Mysigt det med.
Sen i helgen ska jag festa, älskar att ha mycket planerat på lov! Så inte dagarna blir som igår, att man bara sitter!