Så jävla less på...

Så jävla less på att jobba, läste nyss Belindas blogg, allt hon gjort i sommar låter så jävla awesome och vad har jag gjort? Jobbat och varit sjuk, någon enstaka tripp till linköping och bergsslussar. ETT dopp i sjön. Ja jag erkänner, det är dåligt till och med för mig!! Om det inte vore för att jag jobba skulle jag nästan bo i Norrköping. Ta med mig Evelina och flytta in hos Julia eller nått. För inser nu att Norrköping är bäst. Så jävla trött på den här hålan.
En tjej på jobbet sa idag "Vart går du någonstans? Jag känner inte igen dig."
FATTA HUR DET ÄR! ALLA KÄNNER ALLA, jag dör. Om man kollar på facebook till exempel. Jag kan LOVA att jag har 10 gemensamma vänner med ALLA i Katrineholm som är mellan 15 och 30... Det är helt sinnessjukt.
Är så trött på de flesta människorna också (kanske inte borde skriva det här. Men de som jag är trött på läser inte min blogg, än mindre så umgås jag med folk jag är trött på så..)
Efter studenten, då vill jag härifrån. LÅNGT härifrån. Sa till Evelina för någon dag sedan att jag flyttar ner till henne i Lund. Var mest på skämt då. Men fan varför inte? Skaffa sig ett jobb och bara flytta.
Aja, mer deprimerat inlägg får man leta efter.
Säger det igen, jag.vill.inte.jobba.mer.
slut.

Kommentarer
Postat av: Julia

nästa vecka är du min! så himla grymt <3

2011-07-28 @ 22:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback