tre enkla tips på hur man lyckas

Sov hos Julia inatt, var rätt döda. Men det var mysigt.
Nu svenska med Jesper, men just nu är jag i biblioteket med Karin bejb, googlar på kroppsspråk, det är nice.
.

Fixa första intrycket - tre enkla tips

90 sekunder – så lång tid tar det för de flesta människor att bestämma sig för om de tycker om en ny person de möter. Det gäller att göra ett bra första intryck när du träffar potentiella kunder eller ska förhandla med en ny leverantör. Här är tre tips på hur du blir omtyckt på första mötet.

1.    Inled med ett leende. Ett positivt och glatt intryck livar upp. Om leendet inte kommer av sig självt så ta ett djupt andetag, tänk på något som du tycker om och andas ut och låt mungiporna åka upp.

2.    Titta i ögonen. Att undvika ögonkontakt tolkas lätt som att du har något att dölja. Se efter vad personen du möter har för ögonfärg för att säkra ögonkontakt om du har lätt att flacka med blicken. Men stirra inte.

3.    Vänd hjärtat till. Rör dig med ett öppet kroppsspråk. Stå inte med armarna i kors eller ihop. Låt händerna vila längs sidan eller håll dem bakom ryggen om du inte vet vad du ska göra av dem. Rikta hjärtat mot den du hälsar på så signalerar du att du är trygg och vill träffa nya personer.
.

Ger tre enkla tips på hur man lyckas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback