Ohno noway!!

Jag är skärrad, på riktigt... Visste att det skulle hända när jag satte igång filmen. Filmen hette nio månader, självklart handlar den om graviditet... jösses. Vad tänkte jag där liksom??
.
Jag erkänner, nu och officiellt. Jag är rädd för graviditet och barnafödsel. På riktigt.
.
Därför är jag skärrad. I slutet av filmen (spoilers, fuck that) så föder inte en, utan TVÅ kvinnor barn samtidigt. Jag lovar jag höll på att svimma, for real! Mitt hjärta slår fortfarande 3 dubbla slag. Tobbe ringde mitt i, jag funderade på att inte svara, för tänk om jag skulle bli gravid liksom. Nej men seriöst.
.
Jag vill inte vara gravid, jo okej, på vissa är det jätte fint att vara gravid. Men seriöst, jag skulle freaka ut! Särskilt när om den skulle röra sig, jag skulle skrika börja gråta, dö.
Något som växer i mig, folk säger att det är bland de finaste som finns, en underbar ÄRA att ha en annan människa växa innuti. NEJNEJNEJ!!!!! ALDRIG!!! Jag skulle inte pappa trycket.
.
.
Jag tänker inte skaffa barn förns de kommit på ett sätt så att männen kan ta han om själva graviditeten. Sen tänker jag inte vara med när ungen föds.
.
Jag menar, HAR NI NÅGONSIN SETT EN FÖDSEL?! På riktigt eller på film, eller någon som berättat. Seriöst min mamma låg på bb i 42 timmar när hon skulle föda mig!! SERIÖST 42 TIMMAR!!! Asså, kvinnor som skriker utav smärta.
.
Sen klarar de flesta människor inte ens av att ha barn tillsammans så de skiljer sig och låter deras skapelse slitas i bitar mellan två så kallade hem, mellan två hus, inte riktigt höra hemma någonstans förens man skaffar eget och gör samma jävla misstag själv.
.
.
Jävlar vad seriös jag är men jag dör innombords varje gång jag ser något sånt här. Jag skriker aldrig när jag ser en skräckfilm, känner nästan inte rädsla inom mig, för jag vet att det inte är på riktigt, sånt händer nästan aldrig. Men när jag ser en födsel på film, då skriker jag, mitt hjärta går sönder, min rödsla tar över hela min kropp! För det här händer varje dag!!
.
.
Tror jag ska gå och svepa i mig en hel karta p-piller nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback