Spanien baby!

Ojdå jag var visst borta i 16 dagar, Spanien!
Det var så härligt, så soligt, så varmt! Vi bodde i en lägenhet ca 50 meter från havet! Galet, från balkongen såg man palmer och hav, det är inte riktigt lika som i Sverige.
För övrigt så kan inte spaniorer klockan, de är uppe 27/7 , typ. När vi skulle sova (mellan 00.00 och 03.00 oftast) så sprang spanska  ungar fortfarande runt och skrek. De är inte riktigt klocka de där ungarna heller.
.
Det som var bäst med hela resan enligt min bror var vattenlandet och poolen. Vattenlandet låg inne i en stad som heter Toreveija (vi bodde strax utanför i en liiiten stad som heter mil palmeras) det var jätte stort och hade massa vattenrutchbanor. Min brors favvo rutchkana blev den farligaste och läskigaste utav dem alla! Jag skulle aldrig i mitt liv åkt den. Min käraste pojkvän satte sig också i en ring och åkte den.
Min bror lärde sig även simma i en pool som fanns i Mil palmeras. Helt otroligt! Han är så duktig.
.
Jag orkar egentligen inte skriva så mycket i detalj vad vi mer gjorde, jag menar, 16 dagar. Jag kommer få skrivkramp och behöva åka upp till sjukhuset och amputera alla fingrar...
Så slänger in lite bilder från övriga aktiviteter.
Nu ska jag ägna mig åt sånt jag inte kunnat under de här 16 dagarna, som umgås med mina vänner, sova med täcke och ha långbyxor (de sista är inget jag har sett fram emot, men jag är så illa tvungen, det är ju så nedrans kallt!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback