My hero

Idag har varit en sån där seg dag som aldrig verkar ta slut. Skönt. För inatt är sista natten innan Tobbe måste börja gå upp tidigt och jag inte kan sova med honom varje dag. Vill att den aldrig ska ta slut. Det är så skönt att ligga bredvid den man älskar och känna sig trygg och fridfull. Alla problem, små som stora försvinner i hans famn, han är min hjälte.
När man är liten, eller i alla fall jag, och drömde en mardröm så kröp jag ner hos pappa, eller i alla fall väckte honom. Då jagade han bort alla monster, spöken och annat otäckt som störde min sömn. Nu vet väl vem som helst att jag inte kan springa in och väcka pappa varje gång jag drömmer en mardröm, han kan inte vara min hjälte på samma sätt längre.
Det är därför det är såååå tur att jag hittat min egen hjälte, som kommer vara min hjälte för alltid! Bara jag ligger i hans famn försvinner allt farligt. Han räddar mig.
.
Min hjälte kommer snart hem med mat till mig, då ska vi mysa som bara attans. För som sagt han börjar ju skolan snart, stackarn. Själv börjar man ju om en vecka, skööönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback