Come ooooooon

Nu har jag blivit dålig på det här, men efter 16 dagars uppehåll är det inte så svårt att bli dålig på att blogga, jag menar man kommer ur sin rutin. Får ta och skärpa upp mig lite.
.
Träffade och Martin på stan igår, så gick vi och fikade med Jessica och Becca med. Insåg då hur mycket jag saknat Becca, galet. She is so fun.
.
Sen åt jag, Jessica, Becca och Julia glass i pingstkyrkan (i know, Julia tvingade mig! Men de hade faktiskt jätte god glass även fast "Jag älskar Jesus" spelades i högtalarna...)
.
I alla fall sitter hemma hos Tobbe nu, han åkte nyss och träna, ska börja läsa min bok, fatta eld uppföljaren av hungerspelen, I HAD TO! Hungerspelen var ju bara för awesome för att inte läsa uppföljaren! Seriöst. Har läst så många böcker i sommar att jag inte vet vilken jag ska skriva bokrapport på i höst. Hade nämligen det som "sommar läxa" funderar på hungerspelen men då kommer jag förmodligen vilja skriva om fatta eld med, eller så ska jag skriva om p.s i love you. För då kan jag ju dra paralleller till filmen, men det kan jag ju göra med flyga drake med.. hm.. Dilemma där alltså.
.
På fredag blir det fest med massa roligt folk här i Katrineholm och på lördag ska jag till Norrköping och återse min älskade klass! Inte alla dock, men det kommer bli så kul i alla fall!! hihi.

Kommentarer
Postat av: Julia

Du har börjat skriva om läxor på sommarlovet.. Du kanske borde söka hjälp ändååå..

2010-08-05 @ 16:17:09
URL: http://jeew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback