Jesus älskar alla barnen, alla barnen på vår jord, röd å vit å gul å svart gör det samma har han sagt Jesus älskar alla barnen på vår jooooord.

Blev ju till att vara hemma ifrån skolan idag eftersom ja missa mitt tåg och man lätt kunde tro att jag nyss klivit ut ur duschen när jag kom hem. Fy faaasen vad jag frös då asså, på bussen hem satt jag och skaka som en gnu i alaska.

Åhh.

Men men livet blev bättre och jag åkte hem till Nicklas och glodde på GOD CHANNEL bra kanal de där asså, hahahaha eller typ visjon norge eller kanal 10... ungefär samma. Program om Gud och Jesus.. haha., men det är faktiskt inte vårat fel att det inte går några braprogram på tv på dagarna!

Sen åkte jag till Tobbe och mös lite sen blev det till att hämta min käraste Love på dagis, nää juste inte dagis, skolan, nej nu blev det fel igen, förskolan heter det tror jag?? Eller så kan man helt enkelt säga Pandan, haha. Ja hämtade min bror på Pandan idag.


Förövrigt så är min titel en sång ja sjöng när ja var liten... Fast då sjöng ja grön istället för vit, fatta ju inte riktigt då att dom menade just färgen på barnen :')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback