min inre clown

Hej.

Idag på sceniskagestaltningen så jobbade vi vidare med att hitta våran "inre clown" det är så himla roligt! Vi hade strumpbyxor på huvudet så att vi skulle vara så lite oss själva som möjligt. Sen fick vi en röd litn plastnäsa. hihi.

Med denna lilla näsa följde även endel regler:

1. Man får INTE ta av sig elelr sätta på sig näsan vänd mot publiken.

2. Man får INTE prata som sig själv i näsan.

3. Man får INTE leka och jonglera med näsan, den är helig. Typ. haha!


Idag skulle vi stå med ryggen mot vår "publik" och sen ta på oss clownnäsan och sedan nollställa oss helt. Sen vända oss om och bara stå där helt nollställd och avslappnad för att sedan vända oss bort igen och ta av oss näsan igen.

Uppgift nummer två var att vi - som våran clown - skulle ta oss från olika lägen. Det var 0 (där man typ sov) till 20 (lite nyvaken sådär) till 40 (typ helt normal) till 80 (ganska stressad, som om man tror att man ska missa bussen,tåget whatever.) till 100. (helt hysterisk, shit vad ska jag göra nu typ.) och sedan tillbaka stegvis till 0 igen.

Uppgift nummer tre var att man skulle vara sin clown igen men denna gång när man vände sig om så skulle man se ut som omman var kär i sin publik, detta var så himla roligt. Bara vända sig om och sen kolla på publiken som om man var helt nerkärad i och lite blyg sådär! hihi. Sen typ nollställa sig själv och därefter vända sig om igen.

Sjukt kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback