jag älskar idrott, verkligen inte alls!!!!

Jag tror helt seriöst att min idrotts lärare är djävulen... nej  föresten, jag vet att hon inte är djävulen. Hon är mycket, mycket ååååh så otroligt mycket värre än djävulen!!!

Hon är satt på denna jord för att plåga mig. Jag lovar!

Idag började vi med hoppning av hopprep, aja det är väl ganska okej. OM MAN INTE HAR NÅGON SOM ÄR VÄRRE ÄN DJÄVULEN I IDROTT!!! Hon sätter igån väääärsta remix låten med bajshögt tempo och säger "hoppa i takt nu!" Man bara ajaa okeej, så klarar man den men sen, nu hoppar ni på ett ben! NEJ! Vill inte! Men aja, klara det med okej, höga knän och byt på varje. (vid det här laget är man så slutkörd att man skulle kunna dö...)

Sen ni! Sen ska vi ha styrka... Det var 9 stationer. Vid varje station skulle man hålla på i 40 sen vila 20 sen köra 40 igen, alltså sekunder! Sen skulle man gå 20, springa 40 och vila 20. Sen är man vid nästa station! osv.

Stationerna var utsatta i en "ring" typ och i mitten, där står hon, och njuuuter!! Njuter av att vi arma små barn lider!! Lider av otrolig smärta!! USCH! Hon står och typ hånflinar och tar våra sårade känslor våra "emo"-känslor och blir starkare. Hon lever på svaga barn! LOVAR!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback