idol föralltid!

Idag har man varit ledig, studiedag you know!

Fick iallafall gå upp klockan 6 för att fira min bror och sedan vara barnvakt till 9... pff. Sen annars har jag klippt mig gått runt lite på stan markerat mitt revir på Tobbes skola. haha!

Sen runt1 åkte jag till min kära farmor! Åh hon är nog den finaste människan som finns, hon har alltid varit min stora idol! Jag fick massa god mat och vi pratade om massor, sen gick vi ut i trädgården och jag hjälpte henne för det är så mycket och hon orkar inte så mycket eller jo men hon oroar sig så mycket för min kära farfar som ligger på sjukhuset i Eskilstuna och mår inte alls bra... Jag är helt förvirrad för det, mina känslor är helt uppochner vända. Jag känner även att farmor behöver någon som är hos henne nu, så där kommer jag tillbringa så mycket tid som möjligt!

Iallfall, det jag skulle komma till var att jag mådde så bra av att känna at jag gjorde nytta. Att jag gjorde någon så glad för något jag gjorde som egentligen inte är någonting för mig! Jag menar jag klippte ner alla blommor så dom växer upp igen nästa år. Det tog mig kanske en timme? en och en halv? att göra det i hela deras trädgård och hon blev så tacksam och det värmde hela min kropp! Goda gärningar förlänger livet tillsammans med en jävla massa kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback