halloween

Nu ska jag berätta för er vad som menas när jag säger halloween fest. Det innebär att våra kära Es2a or har anordnat en halloween fest för alla teatrare och dansare på De Geergymnasiet. Ni vet, skolan jag går på som man måste åka tåg till om man bor i Katrineholm eftersom den ligger i Norrköping. Den skolan.

Iallafall så ska man kläut sig! Pff, denna prossedur är mycket rolig, men tiden innan är fördjävlig rent ut sagt. För man ska ju komma på vad man ska vara också! Såoch så vill man inte stå ut för mycket från vad alla andra ska va. Ni vet, då känner man sig lite udda. I och för sig så gillar jag att stå ut, men inte så jätte mycket.

Men jag var dock inte den enda som hade problem med fantasin. Så jag och min kära vän Karin skickade iväg ett sms till 118118. Ni vet "Du kan smsa eller ringa, messa eller ring! Fråga anythiiiiiing! Messa eller ring, JA!!" Ah den har väl alla sätt!

De svarade då med en mängd saker man kunde vara, men ingen verkade lockande. Så jag vände mig till en mer pålitlig källa. Min vän Edvin ifrån min förra klass. Han sa troll, det är ju roligt faktiskt. Gulligt också. Kanon tänkte jag! Så jag sa till Karin att vi kan väl va troll! Så utbrast hon jaa! Zombietroll!!!

Så det ska vi vara! Blir svårt att förklara hur det kommer att se ut, men jag lovar att det kommer bilder!! Efter festen ska jag bo hos min gull Bella! hihi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback