ångest.

Hej , sitter här och läser igenom svenskan lite, har prov imorgon. Gretisk mytologi eller nått! haha! Jätte lätt är det iallafall! Så jag har inte behövt plugga såå mycket. Haha, bara för att jag säger så så kommer jag säkert inte kunna någonting imorn!!

Men iallafall, det jag hade tänkt skriva i detta inlägg är att jag kommit på att jag nog är sjuk. Underbart sjukt kär i Tobbe. Asså, helt galet. Hoppas min svensklärare läser detta föresten! haha! Men iallafall! Tobbe var här förut, kom och mötte mig vid tåget och sen åkte vi hem till mig! Sen aah, då när han åkte hem x-antal timmar senare så när han gått utanför dörren så började jag sakna honom. ca 1 sekund efter han gått fick typ ångest över att han inte var nära mig! Det har inte gått över än!! Jag behöver honom verkligen nära mig helatiden!!

Vill bo hos honom. Men vill inte bo liksom hemma hos honom för det är elakt mot mina föräldrar och visevärsa... Men aah, vill bo med honom. Men jag antar att våra föräldrar får spader, hjärter, ruter och klöver om vi skulle vilja flytta nu... Aja! Jag bara önsketänker lite! (Mamma om du läser detta, ta det posetivt!)


Kommentarer
Postat av: Jessica

aaaw, sötnosa! <3

2009-10-06 @ 08:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback