De små nöjena i livet

Har ni tänkt på att det finns de här små små sakerna i livet som man bara blir glad av att göra. Små saker man blir glad av att andra gör åt en. Som egentligen är skitsaker eller bara saker som är ganska fåniga om man tänker efter riktigt ordentligt?

Sånt kom jag att tänka på idag när jag gick ifrån tåget mot skolan med mina kära buddies Jocke och Anton. På våran väg till skolan så passerar vi en park, en mycket fin mark men ganska liten dock. Men på den vägen vi gick låg idag massor utav löv!! Sjukligt mycket löv menar jag! Vad gör vi då? Hela automatiska, alla tre? Jo vi börjar sparka runt i löven medan vi går, precis som små barn, vissa saker växer man visst aldrig ifrån!

Sen är det andra små saker som bara gör mig glad! Som jag sa till min kära pojkvän att jag var otroligt sugen på choklad igår. Sen idag hade vi bestämt en plugg-dag (han hjälper mig för att jag är dålig, haha) så då sa jag att jag skulle köpa med något gott till oss att äta på. Men det hann jag inte och när Tobbe kommer hem till mig vad har han med sig då? Jo en stor chokladkaka! Åh jag blev så himmelens glad!!

Det kallar jag de små nöjena i livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback