minnen...

Minnen. Det kan vara svårt att komma ihåg alla stunder som man igentligen inte trodde betydde så mycket. Men om man tänker efter, riktigt ordentligt så.

En bild säger mer än tusen ord eller hur är det nu man säger? Jag kollade igenom mina bilder i min telefon häromdagen och jag insåg att. Mina bilder är inte bara bilder. De är minnen, minnen från roliga stunder med mina nära och kära. Minnen jag inte trodde betydde någonting.

När man tänker efter är det minnena som bilderna visar som fört mig hit idag. Utan de där minnena så skulle allt ju ha varit tomt. Eller hur? Och jag vill ju inte att all ska ha varit tomt eller hur. Därför finns bilderna. Som kan påminna mig om att mitt liv inte har varit tomt! Inte alls faktiskt.

Jag hade tänkt lägga in lite bilder här och visa för er att jag vet exakt vad bilderna betyder för mig och att de ger mig glädje när jag kollar på dem.

Jag tänker inte ta bilder från lite var stans utan jag tänker ta bilder ifrån min telefon. Bara för att visa att det inte bara är meningslösa bilder. Även om det nu ser ut som det.


Haha den här dagen då var jag med Carrå, vi köpte en helium ballong och satte oss mitt på rececentrum och åt upp heliumet? Säger man så? Åt upp? Låter konstigt, jag hoppas iallafall att ni förstår vad jag mena. Sen så var det cykelrace mitt på torget och vi hejjade på han i turkos cykeldräckt. haha! Sen insåg vi att han inte var ensam, det fanns flera i turkos cykeldräckt och vi hade trott att alla var samma kille och tänkte jävlar vad han var snabb. Men icke. haha!

HAHA! Här var jag med Jessica och Becca hemma hos Becca och helt plötsligt så börjar de måla på mina fotleder? heter de så? Kanske det gör. haha! Sen drog de av mig strumporna och målade hela fötterna och OJ var det kittlades under fötterna! hoho. Sen drog de upp miga byxben och sen vips så var jag helt nerkluddraad över HELA BENEN! HAHA!

Här skulle jag och Elin (min granne) Till Valla på loppis. Vi skulle ta bussen som ingen av oss tidigare åkt med, till Valla iallafall. Så våra instruktioner om när vi skulle gå av var. "Vid skolan" Bussen åkte och åkte och sen såg vi skolan men vi tänkte att den skulle svänga in, liksom till höger. Men bussen svänger till vänster och vi tänker ojdå. Bäst att vi trycker. Bussen fortsatte och åka och jag undrar hur långt det var till näsa busshållplats. Över en km iallafall! haha! Det fick vi sedan gå tillbaka... Vägen på bilden är vägen vi fick gå.

Jag behöver inte säga så mycket, inte ens tänka lite för att komma ihåg när den här bilden togs. Den visar Clas inne på brandstationen en av de tre dagarna han och jag plus en massa annat roligt folk uppträdde för årskurs 1or om brandsäkerhet. Jag och Jocke spelade teater och Clas mf spelade och sjöng. Mycket roligt!!

Det här är en sådan bild som man kan tro inte betyder något, liksom vad föreställer den? Jo de föreställer Edvin när jag skulle ta kort på hans hår för han hade smör i det och han såg inte (ganska logiskt eftersom ögonen inte är gjorda för att se uppe på håret...) Men olyckliktvis så syntes inte smöret på bilden. Haha!

9B1, bästa klassen jag gått i. Kan inte säga kommer gå i för det vet man ju aldrig. Men den är nog väldigt svårslagen! Den här bilden föreställer min coola miniräknare som kunde skriva 9B1. Är inte det liiite respekt?

haha, den här bilden är tagen efter våran friluftsdag i vintras... Vi (Jag, Becca, Linnéa, Johannes och Clas) Hade åkt skidor hela dagen och bestämde oss för att åka hem till mig och äta blåbärspaj. Di kom även Tobias som hade varit hemma hela dagen för att han varit så himla klantig. haha! Det mina vänner är en HELT annan historia... Iallafall Clas och Linnéa åkte iväg till Icanära för att köpa blåbärspaj och vaniljsås och när de kom tillbaka hade de köpt 3 pajer och 6 förpackningar med vaniljsås. En förpackning innehöll 1,5 deciliter vaniljsås! Det blev alltså en halv paj och 1,5 DECILITER vaniljsås VAR!!! Snacka om att vi mådde illa efteråt... Det här är iallafall Linnéas tallrik som vi tömde all överbliven vaniljsås på - den var redan dränkt sen innan för Linnéa dör utan vaniljsås, typ. Haha! Även om ni inte tror det, så finns det faktiskt blåbärspaj under vaniljsåsen...

Puss / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback