Slutet

Denna dag har varit redigt skön, lite tråkig men ändå skön.

Vaknade av att mamma ringde runt 12 ungefär, skönt att vakna lite senare än jag brukar. Behövde verkligen sömnen. Iallafall hon ville låna en prinsesskrona av Mathilda - till mormors möhippa.

Så det var bara klä på sig och gå upp och leta.

Iallafall, sen la jag mig och läste väldigt länge, sen åkte jag hem till mamma och var barnvakt till Love en stund, vi körde lådbil och sen gick vi in och satt i varsitt hörn av huset, han vid tvn och jag vid datorn. Kul med sociala syskon liksom. Haha.
Iallafall jag skulle fixa en ny header till bloggen men mamma hade såklart tagit med sig min kamera så det får bli en annan gång.. pff.

Sen hem till pappa igen, duschade och åt mat sen skjutsade han mig till Tobbe, där jag nu kommer vara tills imorgon. Just nu kollar vi på tillbaka till framtiden en riktig klassiker i mina ögon, han själv hade aldrig sett någon av de filmerna (!) Så det var ju helt klart ett måste.

Tänkte också såhär, det här är sista helgen på sommarlovet. Pf. Snart börjar det.
En annan ledsam sak är att min kära vän Evelina flytta idag. Dick ett sms förut där det stod "Nu har jag lämnat Katrineholm.. <3" Fasen va de orden fick fram känslor. USCH! Jag insåg då att jag inte kommer träffa henne varje dag i skolan som jag gjort de senaste två åren, nästan tre. Vi har delat så himla många bra minnen, visserligen några dåliga också men mest bra. Jag kommer sakna dig "tvilling"

Puss / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback