ovärkligt överlycklig

Jag kom att tänka på det igår, efter jag varit hos tandläkaren och läst en jävla massa i min bok så kom Tobbe hem till mig och  sen begav vi oss ner på stan.

Vi inhandlade lite nödvändigt skolmaterial såsom, kalender, skrivhäften, räknehäften, pennor... Usch så nära det är nu, skola... Jag ryser i hela kroppen!

Sen begav vi oss till coffée house mitt aboluta favoritställe att fika på. Så mysig atmosfär och där satt vi och pratade och bara mådde allmänt bra i stunden som var. Sen vidare till belles där jag inhandlade ett par nya skor, svarta tygskor som var så otroligt sköna att jag tror att jag är lite kär.

Efter det begav vi oss vidare till Tobbe där vi bara mös och kollade på film, först skrattade vi oss igenom Nyhems musikal som finns att se på youtube. Förlåt alla jag känner som var med i den, men ni hade ju kul och det är väl huvudsaken. haha! Sen kollade vi på våran egen och visst, den är inte superbra den heller, men mycket bättre! Haha.

Sen kollade vi även på fler filmer och åt god mat med hans familj och sen på kvällen åkte jag hem med ett stort leende på mina läppar.

Det var då jag kom att tänka på hur ovärkligt överlycklig jag är. Jag mår så sjukt bra och är så himla glad och allt är tack vare Tobias. Min underbara Tobias.

Puss / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback