motionera?

Heey, idag SPÖREGNADE det!!!

Jag tänkte att naej jag vill inte cykla i detta väder så jag tog bussen till recec. Där fick jag vänta i en halv evighet typ. haha!
Iallafall när jag kom till Norrköping var det dags att GÅ till skolan, det är en bra bit! Jag och Mirjam tyckte först det var lite komiskt att vi båda kurade ihop oss under varsitt paraply medan vi skrattande gick emot skolan. TILLS vi kom fram till "översvämmningen" den var inte kul!

Så jag har gått runt med blöta skor och strumpor hela dagen i skolan. Hade ingen teater idag så det var ganska meningslöst. Matte, Svenska, Historia. Historia, suck.

Efter skolan gick jag på stan och sen stötte jag på farmor som frågade om vi skulle fika (det tackar man ju sällan nej till!) Efter ett tag kom Tobbe dit också eftersom han var anledningen till att jag stannade på stan och inte tog bussen hem på en gång. Han skulle nämligen hitta nya handbolls skor.

Han provade ett par på teamsportia sen så ville han till intersport. (För er som inte bor i Katrineholm så ligger intersport en bit ifrån själva "centrum" och är därför en bit man måste ta sig an för att komma fram.) Vi gick och kollade när bussen skulle gå, och insåg att vi var en halvtimme tidiga. Vi bästämde oss för att vandra istället eftersom vi skulle komma fram innan bussen då. Så då gick vi, det tog sin lilla tid men tillslut kom vi fram och där provade han skor i en halv evighet. Men det hade inte jag något emot. Vi tänkte ta bussen tillbaka med insåg snabbt att vi missat den och att det var 50 minuter till nästa.
Vi bestämde oss för att vandra hem till mig, de har nämligen byggt en tunnel som går till laggarhult (där jag bor) så vi tänkte gå den vägen (även fast den inte är riktigt klar än!) Det gick alldeles utmärkt men det var en jobbig väg och den var ju inte heller bara några meter utan en bra bit den också. Så där fick vi dagens motion iallafall!!

Sen åt vi mat hos mig, och myste lite som vanligt!

Puss / H

Kommentarer
Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

Kan du tipsa mig lite om roliga teaterövningar som ni får göra?

2009-08-28 @ 09:02:22
URL: http://wistbacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback