inte skräck, hat.

Hej idag fick jag gå upp MEGA TIDIGT! Skojjar inte, klockan ringde klockan 7, vilket var lite onödigt tidigt eftersom jag inte gick upp förens klockan var fem i halv åtta ändå. Haha!

Så varför denna tidiga uppstigelse? (fint ord jag hittde där va?) Jo jag skulle till tandläkaren klockan kvart över åtta...

Det är en sak jag hatar så innerligt, att gå till tandläkaren. Jag tycker att det är så äckligt Ja äckligt är just det ord jag vill använda... Först pressar de in någon pinne med en platta längst ut som är alldeles för stor för att man skulle kunna ha den i munnen egentligen, men nu så måste man ha den i munnen och sen går de ut för att fotografera mina tänder, sen samma sak, igen, på andra sidan. pff...

Sen kommer de fram med den där skrap grejen, den som sänder obehagliga känslor - likt ilningar - genom hela kroppen. Hemskt! Sen så, IN MED EN SPEGEL !! Men jag har inte ens kommit till det ÄCKLIGASTE av allt!! 

När de ska kolla tandköttet så måste de lyfta på mina läppar, och jag skojjar inte de tänker nog inte riktigt på att läpparna faktiskt har ett fästa lite högre upp, ni vet så att de inte ramlar ner... Liksom faller bort från ansiktet. Nej det är klart att de inte förstår. För de drar upp läpparna liite för högt, sådär mysigt så att det är på gränsen till smärta. 

Sen när man går där ifrån med det vetandet som man hade från början - att man hade fina tänder, att man borde skölja munnen med flor och att man borde sluta dricka jos och läsk - så har man den där hemska smaken i munnen, smaken av alldeles för ohälsosamt ren tandläkarmottagning. USCH!! 

Tur att jag bara behöver uppleva det en gång om året.

Puss / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback