Inte otroligt, pinsamt!

Idag vaknade jag och Tobbe vid, 11? Kanske, vi låg och bara mådde allmänt bra innan vi gick upp klockan 12 för att äta frukost. Det är helt otroligt hur man bara kan ligga utan att säga något och bara mysa. Kramas. Vi somnade kanske lite då och då också men mysigt var det iallafall!

Sen åt vi frukost och  vid 20 i 2 kom Tobbes vän Victor och så begav vi oss, jag hem och Tobbe och Victor ner till Duveholmshallen där de skulle samlas klockan 2 för att sedan klockan 3 spela match.

När jag kom hem läste jag lite i min bok och sen strax innan 3 skjutsade pappa ner mig till duve där jag träffade Elin och vi tog varsin plats i hallen för att kolla på våra pojkar när de spelade handbollsmatch. Visserligen var det bara en träningsmatch men ändå.

Elin hade aldrig sett någon handbollsmatch förut och jag har aldrig förstått mig på någon. Haha! Jag sa de några reglerna och beteendena jag förstått men efter ett tag så förstod vi inte de reglerna längre. Eftersom vi tyckte att de aldrig följdes! haha!

Aja, vi tyckte väl att matchen blev lite långtråkig eller något och konstaterade att vi nog var hungriga, vi fick iallafall sjukligt ont i magen båda två. "Det känns som jag ska föda barn här och nu - och det vore ju pinsamt!!" Sa Elin då och det tyckte jag var mycket kul, men jag höll såklart med. Det vore ju sjukt pinsamt! haha!

Elin och jag roade oss med att kommentera alla på planen, vi fastnade vid en kille i motståndarlaget. Han var väldigt dålig och väääldigt kort så vi pratade om honom i nästan 10 minuter sen efter ett tag inser vi att vi sitter omringade av folk som förmodligen känner honom. Alla tog glodde på oss och då kunde vi ju såklart inte hålla oss för skratt! haha!

Efter matchen åkte vi hem till min far hämtade lite grejer och begav oss hem till min mor. Där åt vi mat och sen la vi oss i min säng och pratade en massa! Mysigt att vara med Elin tycker jag.

Sen kom  Tobbe hem till mig en stund för att pussas lite, vilket jag aldrig tackar nej till!

Imorgon ska jag vara med Martin och Jessica, vi ska gå och hälsa på alla våra stackars vänner som börjar skolan. haha! Jessica och jag börjar ju inte förns Tisdag och Martin han börjar inte förns typ den 26:e haha!

Puss / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback