Glatt överraskad

Hej och godmorgon!

Vaknade endast 5 minuter efter vad jag hade planerat. Ganska lyckat för att vara mig! hehe!

Åt frukost (!) Blev illamående... Som jag förövrigt oftst blir när jag äter frukost för tidigt, och om klockan 9 är förtidigt vad är då klockan 7 som det förmodligen blir resterande dagar? ujuj... Inte kul.

Väntar på att Jessica och Martin ska höra av sig, de bestämde sig för att dra och sola och jag kände att nej, det hinner jag inte nu. För då hade jag varit tvungen att stressa och nej det vill jag icke! haha!

Sminkade mig idag också, ojoj! Det var ett tag sen, men det känns bra. Jag har iallafall inte glömt hur man gör! Det är ju tur!

Insåg hur tråkigt det är att sitta hemma när man inte har någon alls att smsa med, eftersom de flesta är i skolan!! Jobbigt, alla är så upptagna. Det är som att vara hemma ifrån skolan när man är sjuk. Det känns inge bra alls. Nejjnej.

Det började regna förut också, sen vet jag inte vad jag gjorde, typ kollade bort ifrån fönstret och sen  poff så slutade det! Måste säga att jag blev glatt överraskad iallafall! haha...

Men det betyder ju att min cykel är blöt och jag har gråa chinos på mig så njaaa jag vill inte cykla ner så jag bestämde mig för att jag tar bussen sen, vi ska ju ändå till duve och den går ju dit! kanon liksom! Men de har ju tagit bort att man kan betala med kontanter på våra kära stadsbussar och mitt busskort blev stulet för ett tag sen och jag har lämnat tillbaka Emelies som jag lånade en gång. haha! Så jag kände att jag hade ett problem... Men! Då gick jag in på deras hemsida och läste om det där med smsbiljett, tänkte att det inte skulle fungera eftersom de räknade upp ett antal operatörer men dock inte min. Men jag provade iallafall och se, det fungerade visste! Kanon liksom! haha, så nu har jag en timme på mig att ta en buss och på den timmen går det faktiskt 2 bussar jag kan ta så, jag klagar inte.

Puss / H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback