gamla klassiker

Usch, vet ni hur mycket jag hatar att vara tågbarn*? Jag började halv 10 idag vilket betyder att jag inte kan ta 9 tåget för då hinner jag inte till lektionen så jag måste ta halv 8!! Jag satt i skolan i en och en halv timme innan vi börja. Stackars mig alltså!!

Nog klagat om mig, vi hade våra första lektioner idag. Faktiskt så var det ganska roligt. På teater lektionerna iallafall! haha! Sen hade vi matte och då fick jag mitt biblotekskort. Man måste nämligen låna alla skolböcker  på bibloteket. pust. Det är ju lite komplicerat. Men jag löser det snart!

På kulturhistorian så gick vi igenom sådana saker som Mari Pregner gick igenom med oss i 8an. Det tackar jag henne för! Så då kunde jag somna, efter tre lektioner så osmnar jag. pff. Måste gå och lägga mig tidigare med andra ord! haha. NOT!

Iallafall åkte spårvagn idag, för att hinna till tåget och det gick ju alldeles utmärkt! haha! Sen åkte jag till duve och glodde på Tobbe och pojkarna när de tränade handboll. Det är faktiskt roligt att kolla på så det gör jag nog fler gånger. Sen åkte jag hem till Tobbe där jag stannade till ca 9 kanske. Nu sitter jag här och glor på svärdet i stenen. Seriöst jag älskar de gamla barn klassikerna!! Ujamej vad bra de är! De barnfilmer som görs idag är oftast bara skit. Även fast jag älskar nästan alla animerade filmer, de är så underbara!!

Naej, glo på film sen sova var det ja!

Puss / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback