9 Augusti

Så nu sitter jag här på flygplatsen i Luleå. Roligt att komma ännu längre norrut... häääh. Planet går typ, om en timme och 5 minuter. . . Bateriet i datorn där om 5... Kul jul! Igenting har man att roa sig med. Inte mycket iallafall...

Resten av resan i Piteå har väl varit bra. Var inne i Piteå med mamma, Ellinor och Jenny i eeh Fredags. Vi hade en liten tävling. Få så mycket användbart och bra saker eller iallafall mer än en sak för endast hundra kr. Eller ja så nära hundringen man lunde komma. Detta var en rolig lek och i den leken köpte jag en sjal, en ögonfransböjare och två ögonskuggsborstar. För 99kr. Bra köp tycker jag.

Jag köpte också en väska på cubus som nog är mitt bästa köp denna sommar, jag har använt den hela tiden. Den är liten, så den rymmer min plånbok, mobil, nycklar och dylikt. En sån väska jag länge letat efter men inte hittat någon jag fallit för men nu så! En grå liten sak fick det bli. hehe!

Nu dog batteriet... Men jag httade nätsladden och ett uttag så nu kan jag leka länge hihi!

Igår var jag och min kära bror i ett ställe som kallas skeppet. Där kunde man kolla på bio, bowla, spela äventyrsgolf, airhockey, billjars, foosball och sen hade de en liten mini busfabriken som var superkul att leka i. Så där tillbringade vi en del av dagen. Sen gick vi tillbaka till mormor och Ove och käka lunch. Sen blev det revybesök.

Föreställningen var väl bra, fanns några roliga och några som inte var bra alls. Men jag tyckte iallafall att rätt grupp vann i varje kategori! Kanon va?

Efter det lekte Love och jag i en BAOTA STOR klätterställning och sen åt vi mat på restaurang. hehe.

Idag har det bara blivit packning, städning och resning... Eller vad man ska säga... haha!

Klockan 11 var vi tvugna att vara ute ur stugan, klockan 12 gick bussen från Pitehavsbad till Luleå flygplats. Där vi tillbringat nu snart 2 timmar... En till återstår. pust.

Ikväll ska jag träffa Tobbe. ÄNTLIGEN! Som jag har saknat honom!! Sover hos honom inatt också, heeh. Vi har faktiskt varit tillsammans i sju månader idag. Så att ni vet!

Puss / H

Kommentarer
Postat av: Madde ,

Åh, grattis på er! :D <33

2009-08-09 @ 22:54:15
URL: http://madelenesterner.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback