12 Augusti

Det var sjukt mysigt att vara i Stockholm med min älskling, vi hade massa kul och mucket shopping blev det! hehe!

Konstaterade också hur synd det är om shoppande killar!! Jag menar det finns typ ingen rea på killkläder och killkläder kostar skit mycket!! Shieet... Killar BORDE tycka om att få kläder i presenter, jag menar annars blir dom totaly panka liksom! haha! Tobbe gjorde av med nästan tusen kronor mer än mig och jag köpte fler saker än honom... hmm!

Hittade snorbilliga byxor också!! Först ett par på MQ för 49 kr!!! Jag menar aah snorbilligt men sen kom vi till gina och där hittade jag ett par gråa chinos för 29kr!!! Jag skojjar inte 29 kr!!!!! 

Sen köpte jag även, ett linne på monki, en långärmat t-shirt på gina, en kofta på gina, ett skärp på H&M, en "spets" klänning på VILA och ett pärlhalsband från glitter. 

Tobbe köpte ett par chinos från SALT MEN, en skjorta från Top men, tre t-shirts från MQ och en kofta från H&M. 

hihi köpte även en present till Evelina som behövde endel förklarning. Hon fick när hon fyllde ett armband, sånt som man sätter på små berlocker på och då tänkte jag nemen jag köpter ett sådant smycke från mig så att hon alltid kommer komma ihåg mig. hehe! Då tänkte jag köpa ett H för det hade jag sett att dom hade på glitter när jag var i Piteå. Men icke!! I alla TRE glitter affärer vi var inne i hade de endast I och C kvar.. Jag bara jaha vad ska jag göra nu då? Köpa något annat orkade jag inte så jag köpte ett I. 

Förklarning; det var ett sådant här I som ser ut som ett jäääätte avlångt H om man vänder på det, så där har vi en del av förklarningen! Sen så bokstaven I kommer ju efter bokstaven H. Ni vet. A B C D E F G H I....Så DÄR har vi förklarningen, och jag LOVAR att hon aldrig kommer glömma mig nu! hääh!

När vi kom hem - runt 6 - åkte vi först hem till Tobbe och fixade i ordning oss lite för att sen åka hem till Evelina och grilla och träffa folk på hennes och Martins "flyttfest". Det var redigt trevligt! Trevligt folkt, god mat, GOTT BRÖD! haha. 

Runt halv tolv var väl Tobbe och jag hemma hos mig sen, redigt trötta var vi! haha! 

Rolig dag, tack för den allihopa!

Puss / H



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback