Mygg vs Vampyrer

Sommarens små monster måste ju vara myggen, jag hatar dem, alla hatar dem. Men grejen är den att de verkar hata mig också! Vilket jag är otroligt tacksam över!
Jag får sällan myggbett och när jag får myggbett är de så små, så små och kliar i en dag MAX. Jag är så otroligt glad för denna "gåva" för vissa jag känner får myggbett stora som jag vet inte vad och så blir det sår för att de kliar så in i bengen mycket (Julia jag syftar liiite på dig hjärtat, men du är ju allergisk med så att)
.
.
Jag är i alla fall väldigt tacksam.
.
På tal om suga blod så ska jag och Julia kolla på Eclipse. Super fun !! Undrar om mygg och vampyrer har samma smak i blod, i så fall inga vampyrer som biter på mig... haha!

Music and series

Nu har jag kollat klart på hela amazing race... INGET av mina lag vann... Men de var med i final 3... Så lite glad är jag i alla fall (nörd varning) Nu hade jag tänkt att kolla på "parenthood" eftersom det INTE har kommit något nytt avsnitt av "pretty little liars" än! Galet vad sur jagg blev på det.
.
.
För övrigt sov jag nästan ingenting inatt, satt och kollade på soluppgången. Det var ganska mysigt men jääävlar så trött jag är och så min jääävla allergi som bara fuckar till allt... Känner mig helt förkyld och tung i huvudet, även fast jag tagit allergi tablett, i och för sig så mår jag ju MYCKET bättre nu än i morse. Men funderar ändå på att gå hem till Tobbe snart för att sova lite, så jag kanske kan träna sen, har varit dåligt med träning på ett tag, fy skäms !!!
Ska det va så ska det kan man ju säga!

För vissa så långt bort, för mig alldeles intill

Jag behöver dig
Jag behöver känna din kropp nära min, jag behöver känna dina kyssar i min nacke, på min hals, min mun.
Jag behöver höra dig viska "du är allt för mig", med dig känner jag mig alltid älskad, varje dag, varje natt, alltid nära dig. 537 dagar med dig, de bästa i mitt liv. 537 dagar av lycka med dig. 537 dagar, 18 månader, 1½ år med dig min älskling. Du är allt för mig.
Jag behöver dig.


My lovley lovley friend!

Yeah that's right jag tog din bild Julia, men kom ihåg att det var du som började!!

Man kallar mig serie narkoman?

Känner mig lite nördig, är helt inne i amazing race... Kollade på ett avsnitt igår och SEX avsnitt idag... Ojoj.... Trodde aldrig jag skulle kolla på det här! Men ack så spännande det är!!
Ett utav de lag jag hejar på har tyvärr åkt ut! Men mina absoluta favvisar har börjat ta sig nu ojoj!! Love it!
.
.
Men nu ska jag nog dra, kom även på att mamma inte varit här med mina nycklar än.. aja cykeln får väl stå kvar här då... Tror inte den blir snodd det är faktiskt bara runt hörnet och så har vi polisstationen precis där! Kanon.
.
Får se vad det är jag ska leta efter, gladiator sandaler, shorts, ett par bikinitrosor, en svart bikiniöverdel. Sen ska jag kolla efter tygskor, linne och badshorts till Tobias. Får se vad jag hittar! hihi.

4 dagar kvar!

Åhå, idag roar jag mig med att kolla på amazing race, det är faktiskt riktigt bra när man väl kommer in i det! haha! Jag vet inte om den här säsongen börjat gå i Sverige än så jag ska inte avslöja något! Men jag har mina favoriter! Helt klart!!
Efter jobbet ska jag ner på stan, har fortfarande saker jag måste fixa innan Spanien, inte långt kvar nu!!!

Pretty little liars

Ny serie! Love it so far, finna bara 3 avsnitt än så länge, men i alla fall! Den verkar awesome! Ingen komedi serie detta utan en mer spännande sådan, den sägs vara "desperate housewives" för unga. Även om jag som ung ÄLSKAR Desperate, så verkar de som att det stämmer lite. Förstår hur de tänker så att säga.
Bara kolla bilden!

Snart så!

60 minuter kvar tills jobbet slutar.
4 dagar kvar tills jobbet slutar på riktigt!!
18 dagar kvar till spanien!!
Längtar ju inte lite till spanien, ska bli såååå skönt!!!

Midsommar 2

När jag hade varit hos mor min drog vi vidare till Tobias och grillade och myste med några underbara människor. Sen bar det vidare på andra äventyr!
Samma som förut, bilder som säger ALLT.
Snygg, jag och snygg sitter i soffan och är awesome!
MIN

MIN

ååååååh, coola killar som grillar.
Tack för en awesome midsommar! Jag fick god mat, massa skratt, härlig musik och ett skohorn (Y)


Midsommar 1

Var hemma hos mor min och åt midsommar lunch med lite utav min släkt. It was nice! Lite bilder som min mor har tagit, eftersom bilder säger mer är 1000 ord som de säger!
Min underbart söta kusin Moa fick såklart mycket uppmärksamhet, men man får icke glömma min otroligt söta stora lillebror heller! Älskling, när ska du sluta växa??

De(t) bästa som finns!



Det enda jag verkligen känner igen

Ångest är ett sinnestillstånd som karakteriseras av rädsla eller oro, som ger kroppsliga uttryck. Detta kan vara en upplevd känsla av spänning eller tryck mot bröstkorgen, onormala hjärtslag, smärta i bröstet eller andfåddhet. I vissa fall beror ångesten på förändringar i hjärnan. I andra fall hör den ihop med andra medicinska problem eller psykisk sjukdom.
Panikångest, känsla av svår ångest, panik och rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, stickningar i tinnigarna, en känsla av att hjärtat stannar eller en tro på att man håller på att dö.

Sommaren

Är lite skapligt taggad till midsommar nu! Ska mysa med de flesta utav mina allra bästa vänner! Helt galet bra ska det bli!
Problemet är ju bara hur alla ska få plats att äta, men det läser sig! Jag har ju faktiskt gjort en awesome spellista på spotify som vi kan lyssna på (Y)
.
Vi ska väl i och för sig inte ha någon midsommar stång...Om inte Julia gör en! Men det är ju midsommar så en bild blir det iallafall.
.
Ska det va så ska det!

Dag 6

Jahap, idag kom några ifrån viadidakt (de som fixat sommarjobbet åt mig, kommun nissar asså) och fråga hur jag hade det och vad jag fick göra osv.. Jag satt ju där på min stol och säger helt enkelt som det är
.
"jaa, det här är vad jag får göra..."
"Vad menar du??"
"Jaa... sitta här, "vakta"...."
"oj, nej.. men det var ju inte meningen... att åh, så du sitter här hela dagen??"
"Japp..."
.
Så det slutade med att de gick upp och pratade med min handledare... Så nu KANSKE jag får något att göra!
Viadidakt människorna skämdes, bäst för dem säger jag då!!

Schulia my babe!

Har nyss haft ett lååååångt samtal med min älsklings Julia! Vi prata om allt möjligt och redde ut massa saker! Kändes kanonbra!
.
.
Vi har även bokat biljetter till eclipse! hihih, den 1/6 kl 18.30 ska vi gå!! Längtar! hohoho.
Puss.
Imorgon blir det att gp tillbaka till "jobbet"
.

Evelina my dear!

Idag har jag umgåts med min fina Evelina, vi gjorde något som jag aldrig gjort förut. Tacotårta! Det var helt awesome gott!
Tänk er typ, pannkakstårta, fast med tacos! Hihi, mycket sås! Gott, gott, goooott!!!
.
.
Sen försökte vi kolla på disney filmer på VHS! Det gick inte så bra,.. Något om någon videodoktor som ville att vi skulle rengöra videon eller något??
.
Hmmmmmmmmmm.... !
Men, men vi överlevde! Som tur var!

What's going on in the fikaroom??

Nu är det såhär att här på "jobbet" finns det ju folk som verkligen gör någonting och jobbar på riktigt (i sure hope so!) och för de människorna och för mig med för den delen så finns ett fikarum.
.
Där brukar jag sätta mig coh äta lunch och varje dag jag varit och ätit så har samma tant suttit där , hon ser ganska fåning ut och liksom inget speciellt, inte jätte gammal, inte ung, inte sur, inte glad. Lite trist med andra ord.
.
Hon har nyligen köpt en lott (en litenlitenliiiiiten stuga... 5m2 säkert...) och jaa, dag ett på hennes prat så pratade om hur hon hade köpt stugan och hur glad hon var och å vidare, men grejen är den att det är den enda hon pratar om!! För varje gång jag ser henne prata med någon pratar hon säkert om lotten, gräsklipparen hon köpt till lotten, vad för slags redskapsbod hon bör skaffa till lotten, hur hon ska klippa gräset på lotten... omg, jag går av! Vissa personer måste verkligen köpa en bok med samtalsämnen. (samtalsämnen för idioter borde boken heta.)
.
.
Försökte se om det fanns någon sådan bok, men icke, får väl skriva den själv då!
Det här är en typisk lott, även kallad kolonilott, kolonistuga...

Dag 5 Timme 2

Trist dag även idag, fast idag är jag helt ensam, han andra killen drog nämligen när jag kom... Kul liv.
Det är i alla fall inte fint väder idag! Så jag behöver inte ha ångest för det...
.
.
Det har varit 14 besökare till utställningen och hela 26 besökare till toaletterna. Ååååh vad kul jag har!
.
Det som underhåller mig idag är serien "worst week" Bääästa, hahaha inte bättre än how i met your mother, nej nej, inte ens nära. Men mycket rolig! Hela serien påminner lite om filmen "släkten är värst". Väääldrig värd att se.
Vill man kolla kan man klicka här.

Dag 4

Glömde mitt internet idag... Suck, blev inget bloggande om dagens jobb inte då!
Inte för att det hände så mycket... Snubben som ville köpa tavlan som inte var till salu kom tillbaka och sa att konstnären visst sa att den var till salu, så han fick väl köpa den...
.
.
Men förövrigt är det bara 10 dagar kvar nu!!

Dag 3 Timme 5

Har roat mig med att damma alla montrar, det tog, 5 minuter... Läst ännu ett kapitel i min bok, denna sommar uppgift kommer vara klar på nolltid! Det tackar jag mitt sommarjobb för (!)
Har även konstaterat att toan vann idag med... 25 på utställningen, 34 på toa... Visserligen är flera samma personer som går på utställningen sen på toa eller tvärt om.
.
.
Nu tänker jag kolla lite How i mer your mother medan jag väntar på att de sista 80 minuterna ska gå. Har ju med min data sladd idag! Vilket var ett mycket smart drag. Duktig cheeey.
.
.
OMG EN TILL TILL UTSTÄLLNINGEN!!! 26! score!

Dag 3 Timme 3

Det har faktiskt varit endel folk idag, herregud. Till och med fler än som har gått på toa! Hit tills i alla fall! Faktiskt hela 17 pers! Visserligen är de inte såååå intresserade.... Men spela roll.
.
.
Ae, ska äta lunch nu sen ska jag damma alla montrar! Sen blire nog ännu en film, yeaåh!
.
Music that pumps through my ears.

Dag 3 Timme 1

Utställning                                                         Toa
1                                                         2


Visade sig att tanten som gick på utställningen också skulle på toa....

viktigt

Imorgon ska jag ta med mig papper och penna till "jobbet" och se hur många som kommer för att kolla på utställningen och hur många som går på toa,..

Dag 2 Timme 4

Nu har det varit en människa här på 3 timmar lite drygt. Eller ja, en människa som kollat på utställningen... ca 10 som varit på toa. Jag menar hallå?? Hur många i bibblan går på toa egentligen?? ALLA??
.
.
Oh my dinosaur.
.
Ska nog läsa lite i min bok nu, så att han andra killen som är här får den sköna stolen.. Ja vi har bara en skön stol.

Dag 2 Timme 2

Lika dött idag, några tanter som snott knappar. Man fick tydligen göra det, byta ut en knapp mot ett gammalt foto. Fotona de byter ut är ju så härliga, riktigt gamla bilder. Svartvita!
Älskar det.
Hatar jobbet.
.
.
En tant som jobbar här i biblioteket kom förbi förut, hon bara "åh vad bra att du har datorn med dig så du har något att göra..." ALLA VET JU ATT JAG INTE HAR NÅGOT ATT GÖRA PÅ MITT JOBB ÄNDÅ MÅSTE JAG VARA HÄR?? suck.
.
Jävla statistik. Det ska se så bra ut att så många ungdomar i Katrineholm fått sommarjobb. Men hallå, vad gör jag då? Sitter på en stol 6 timmar om dagen i 3 veckor...
.
.
What's keeping me going today.

Jag hatar det hatar det hatar det!!

Fan, helvetes, jävla skit!!! Skaffa aldrig barn om ni ska skilja er!! Det är skit, fan! Fan mina föräldrar skilde sig när jag var jätte jätte liten, kommer inte ens ihåg dom tillsammans... FAN! Jag hatar det! Jag hatar att ha två ställen att bo på! Jag hatar att ha två familjer! Jag känner mig som ett gummi band! Det drar från ena hållet, sedan drar det åt det andra jag sträcks längre och längre men fan snart går jag av!!
.
Jag vill bara flytta hemifrån så att jag har ETT hem, MITT hem, för just nu har jag inget hem som är mitt, jag har pappas och mammas hem som jag råkar bo i.
.
Helvete. Det är ju inte så att jag vill att de ska bli tillsammans igen, för de har ju sina familjer, vilket vissa delar jag tycker om massor. Men andra delar som inte gillas lika mycket..
.
.
Jag älskar mina föräldrar, men jag hatar att de skilde sig.

Ursäkta??

Ursäkta mig men har jag berättat att jag har typ väärldens underbaraste och SNYGGASTE pojkvän??
Varje dag berättar han för mig hur mycket han älskar mig, hur mycket jag betyder, han får mig alltid att känna mig älskad och behövd! Han är precis den jag behöver!
Vi har snart varit tillsammans i ett och ett halvt år! Helt galet vad tiden går fort, och jag älskar honom lika mycket fortfarande, om inte mycket mycket mycket mer! Det kommer jag fortsätta med, älska honom tills jag går sönder!!
.
Bejb, du är mig, jag är din, du och jag för alltid!!
Jag menar kolla på honom!! Raawrr!

Dag 1 Timme 5

Fortfarande lika mycket att göra, alltså ingenting.
Är ensam nu med... En snubbe ville köpa en tavla, den enda som INTE går att köpa, smart kille... suck.
En timme kvar, en timme av 6. Suck.
Imorn ska jag hit vid 10... Då slutar jag 4, blir iallafall lite kvar utav dagen då...

Fest med Sp1a (Y)

Nu slänger jag in lite bilder, jag menar, jag har ju all tid i världen.
Roliga lekar som jag och Amanda INTE fuskade på!
Jag har en känsla av att Tobbe kom på något precis när bilden togs eller vad känner ni??
Notera att Oskar har MIN autograf på armen!
Bara för att min pojkvän är så snygg på denna bild och for att Ludvig gör världens roligaste min!
Party party!
Jag och grannen min!
Taggade till tusen?
Tack käraste Sp1a för att jag fick komma på er klassfest ;)

Dag 1 Timme 2

Händer inte speciellt mycket på mitt så kallade jobb... Sitter mest. Glor. Ler OM det kommer någon vill säga. Har väl varit runt 15 pers här idag... varav 10 bara skulle gå på toa... suck.
Känner mig mer som en toa vakt än en smyckes vakt...
.
Thank god for my computer!!
.
Vandrade just in två tanter, yääääy... suck.
.
.
let the music be with me

Det vi alla väntat på.

Nu är det sommarlov! Det som alla väntar på!! Tänker inte bli lika seriös som Julia var i sitt inlägg om sommarlov! Men aah!
.
Det härliga var att det började så bra! En fin skolavslutning, ett roligt utspring och sen lite halv fest i oxelbergsparken med min underbara klass! Kommer sakna er under sommaren, men vi lär ju ses någon gång, jag menar hallå. Hur ska ja annars klara mig??
.
.
Dagen efter tog hela katrineholm sommarlov, så då blev det fest med Tobbes klass, också otroligt härliga människor och jag hade roligare än vad jag haft på länge! Tänker lägga ut lite bilder när de kommit upp på facebook!
.
På måndag börjar jag jobba med mitt härligt seriösa sommarjobb. Haha. Ska fixa lite filmer eller en bra serie eller något så jag har något att göra i alla fall!
Snyggis Schulia och jaaag

.

Panik ångesten kommer smygande. Håller armarna hårt runt bröstet. Håller mig hel. Men tårarna rinner i alla fall. Fan. Jävla tårar.

Pirate suit up!

Idag är det utspark för treorna! Ska åka in till Norrköping vid ett sen ska vi pirate suit up och bli så fina så! Hela utsparken har nämligen pirattema. Vilket är finfint tycker ja (Y)
.
Jag orkar inte skriva alla grenar och stationer nu, men kul kommer de bli! Kanske slänger in lite bilder seeeenare!
Ska bara se hur jag kommer hem... eftersom tågsnubbarna är så lama att sista tåget till K-town går halv 9??? eeh, va? varför??... Förstår inte. Kanske kan tigga skjuts hem utav far! Vi får se.

Sommarjobb

Igår var jag på mitt sommarjobb för att få reda på vad exakt jag skulle göra...
Det jag visste var att det skulle vara på kulturhuset ängeln och att det skulle innehålla kultur.. eeeh??
.
.
Så ja kom dit och tänkte att ja men något kul kan de väl va iallafall??
.
Det jag ska göra är iallafall sitta och vakta finska smycken...... eeeeeh vad tänkte de där liksom?? Finska smycken?? 6 timmar om dagen?? 3 veckor????? seriöööslyyyy...
.
Sitta still, 6 timmar, JAG SOM ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA RASTLÖS !! Jag kommer inte överleva..... För TÄNK om de inte kommer någe folk och kollar på den där jääävla utställningen?? Då. Då har jag absolut ingenting att göra...
.
.
SUCK

Omodig

En vän man måste kämpa för att vara nära, är den vännen ens värd uppmärksamheten och försöken ??
.
Men om jag verkligen vill vara nära den här vännen, ska jag försöka och försöka igen tills den förstår? Eller ska man prata med den och säga att fan skärp till dig och va min vän, eller ska man helt enkelt gå sin väg och hoppas på att personen inser att den vill vara min vän med?
.
Galen blir jag.
.
.
Godnatt!

Kristina my love

åh härliga fina väder stanna hos mig för alltid!!
.
Var i stadsparken idag och det var faktiskt mysigt, måste erkänna! I loved it, världens bästa plats i solen, världens bästa väder, världens finaste folk, världens finaste bränna fick jag! På riktigt, blev lite brunare! Gladchey!
.
.
Måste även säga att Kristina Issa är världens bästa! Love her! Hon sjunger som en gudinna och inte bara det hon är heeeelt underbar!!! Fick henner autograf på armen!!! omg... Ska ALDRIG tvätta mig!

Vaaaart är tåget???

Norrköping idag var mycket mysigt! Fika i vasaparken med gulligt folk!
.
Nackdelen var ju då när Tobbe och jag skulle hem... Tåget vi hade tänkt att ta skulle gå 15:22 (vilket jag tyckte var konstigt för jag har aldrig hört talas om ett 15:22 tåg, men det är ju lördag) aah men iallafall det kom vi ju då inte med.
.
Nu tänkter ni säkert ahaaa, dom missa tåget, vilka losers. Men icke. Tåget vi tänkte ta va x2000... Det får vi inte åka med på våra kort... Vi bara jahaa... Och nu då??
.
Det slutade i alla fall med att mamma fick åka och hämta oss i Norrköping... Tack mamma du är bäst!

you are my penguin

Drar till Norrköping och fikar lite, c u soon!
Turn The Lights Off

plans for the weekend

Soligt även idag, det gillas! Fast det blåste lite kyliga vindar, men jag klagar inte! Absolut inte!!

Sitter nu här hemma hos Tobbe och ska mysa hurmycketsomhellst! gaaalet bra tycker jag.
.
Imorgon kanske det blir fika i Norrköping, om jag kan få med mig Tobbe vill säga. Haha. Sen på söndag är det ju som alla vet Sveriges nationaldag och den ska spenderas i stadsparken (suck) med Julia och förmodligen Jessica. Sen blir det Pernillas pojkar! Gaaalet vad jag längtar, har ganska höga förväntningar, men med all rätt tror jag! De har ju haft överfulla föreställningar så jag kommer nog inte att bli besviken!!
.
Det gör ju inget att jag känner massa folk som spelar i pjäsen också, som Joakim Lang, Hampus Larsson, Pontus Kinnander och Jeff Lindström! Härliga och väääääldigt duktiga skådisar!

Bebisen <3

min bebis är helt underbar! Har till och med lärt mig skriva gaaaanska bra nu. Jag menar jag har levt hela livet utan touch mobil och nu bara eeeeh, var är knapparna? Men jag lever! Jag andas och jag touchar!
Hääääääh, i just love it!

shopshopshoppiiiing

fint väder även idag!! Mysssigt!
Har inhandlat lite saker idag med! Som två bikini överdelar, en underdel, och två linnen! Love it!
Båda dom överdelarna, men inte underdelarna, köpte vanliga svaaartaaaa!
Fanns INGA bra bilder på linnena.... sug. Men ah ni får nöja er!

J ♡ H = Sant (ÄVEN fast Tobbe säger att de inte är de..)

Nu har jag hackat mig in på Hannas blogg och gjort en ny design till henne.. (Tyckte det var dags för de..) Och så tänkte jag att, när jag ändå gått så här långt.. Kan jag lika gärna kasta in ett inlägg med.

Ibland frågar jag mig själv varför jag umgås med Hanna.. Men så kommer jag på att hon har ju faktiskt NÅGRA ljusa sidor... Hehe, nej då.. Hon är genom härlig/rolig/snygg/underbar/bäst helt enkelt.
Älskar dig pluttinullan!

Du är guld värd! / J

summer breeze, makes me feel fine. Blowing through the jasmine in my mind.

Vaknade alldeles för tidigt idag... Suck. Men men, jag överlever. Har kollar på ett avsnitt av how i met your mother och ska nog se ett till innan jag börjar göra mig i ordning.. Kanske.

Har även försökt få tag på min handledare till sommar jobbet.. Har gått sådär hade fått mail från honom där han sa att han försökt få tag på mig... suck, känns bra när komunikationen fungerar som den ska...

Nej föresten ska inte kolla mer, kom på att jag har idrotts prov sen.. ännu mer suck! Får glädja mig av att det är strålande sol och 27.8 grader c vid mitt köksfönster!!!

summerbreeze - Johnossi

Sun sun sun here we come

Har legat ute och solat nu jääääätte länge! Så värt! Hur fint väder som hellst är det!! Galet!

Har köpt 2 par nya solglasögon idag, ett par vita, ganska stora från gina tricot som jag vet att jag ska ha kvar sen ett par svarta, från glitter, i en modell jag haft förut som jag älskar men har tappat bort dom... Så funderar på om jag ska ha dom med.. Men har inte bestämt mig, hm. Jobbigt det där.
Ska snart bege mig ner till djulö för att kolla fotboll..... Kors i taket. Helt galet, ska kolla ensam med... På Tobbe i och för sig, men iallafall... Ensam...

HTC TATTOO

MIN NYA MOBIL HAR KOMMIT!!! Sitter här ivrigt och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan hämta ut den!! gaaaaalet hur mycket jag vill ha den!!! hihi.
Här ären! Finisen!!